Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Haideti sa spunem nu impozitului forfetar !!!! peste 5000 persoane au facut-o !!!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

sorinnel_25
3 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 10:09

Semneaza petitia http://www.petitieonline.ro/petitie-p48923053.html

Guvernul nu poata sa ramana indiferent !!!!!!

katharina
55 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 10:21

Dupa eroarea forfetarului, Nita se explica:

Am propus impozitul doar pentru anumite ramuri

1 comentariu pe articolul "Dupa eroarea forfetarului Nita se explica Am propus impozitul doar pentru anumite ramuri" »

Ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Nita, sustine ca el a propus introducerea impozitului forfetar numai pe anumite ramuri de activitate, pentru a scoate la suprafata economia neagra.

"Unii m-au acuzat ca eu am introdus impozitul forfetar. Da, eu l-am introdus in planul de guvernare, dar era impozit forfetar pe activitate (tutun, alcool, produse petroliere). Unii fac confuzie intre impozitul minim pe cifra de afaceri si impozitul forfetar, care dorea sa scoata unele activitati la suprafata. Dupa cum vedeti, sunt diverse dezbateri, care sustin eliminarea acestui impozit. Trebuie sa fiu solidar cu guvernul, dar nu pot sa raman insensibil la ceea ce spune mediul de afaceri", a declarat Constantin Nita, potrivit Wall-Street.

Nita a tinut a precizeze ca Guvernul trebuie sa aloce bani pentru investitii guvernamentale pentru a contracara scaderea cererii.

Ministrul economiei, Adriean Videanu, a marturisit recent ca impozitul forfetar a fost o eroare a Guvernului. Premierul Emil Boc refuza insa sa comenteze in lipsa unei evaluari a incasarilor. In acelasi timp, Mircea Geoana, care a declarat saptamana trecuta ca desi partidul pe care il conduce doreste renuntarea la impozitul forfetar din septembrie, este constient ca masura nu poate fi abrogata decat daca se gaseste o sursa alternativa de finantare.

Ministrul Constantin Nita a precizat ca se lucreaza la o strategie de dezvoltare a IMM-urilor pe urmatorii patru ani. "In ultimii 20 de ani, am facut o dezvoltare haotica. Romania nu s-a axat si nu a spriinit dezvoltarea unor produse si marci romanesti si multe intreprinderi valoroase au murit. Statul trebuie sa intervina si sa sprijine producatorii romani. Este timpul sa stabilim o strategie clara in care Romania trebuie sa investeasca", a admis Nita.

PSD cere "moartea" impozitului forfetar

Cifra record: 80.000 de firme si-au suspendat activitatea anul acesta

sandy_200772
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2009, ora 23:08

fratilor pana cand ne mai fura astia

CAMELYA_
1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:14

De la: sandy_200772, la data 2009-08-02 23:08:56fratilor pana cand ne mai fura astia

Pana inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie, casa dea bine la electorat

9am061052
11 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:48

Sa gestioneze mai bine banii pe care-i au la dispozitie. Sa vina la licitatii fara nepotisme. Sa fie cerute mai mult de 5 oferte. In concluzie: PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE deci DACA FURA SEFU, NU POATE SA-MI ZICA NIMIC DACA MA PRINDE.
Ceausescu ne-a invatat si ne-a impins la furat. Cred ca ne-a intrat in ADN, de unde-i greu de scos.

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
17 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 02:41

AM SEMNAT PETITIA

dar nare efect

deci voi fi fedel ptr a semna orice dar mie tare teama ca jocurile sunt deja facute...........

nastasemihail
37562 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 03:28

Unii au inlesnit infiintarea firmelo,r iar altii nu stiu cum sa faca sa le desfiinteze. Prin impozitul forfetar astia pot desfiinta orice doresc. Si pe ei, daca muschii creierului lor vor asta.

"Nu exista fapte, ci doar interpretari." (Fr. Nietzsche) Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata. A nu fi violent inseamna a fi defazat. Unul se cearta celalalt impaca.
steve2000
3 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 22:11

Boala cronica a romanului NEinstruit-cu sensul de semidoct-,adica GENERALIZAREA. 2 picături de apa nu seamănă,darămite 2 oameni...Dumneata care arunci cu piatra,poate dorești sa spui indirect că ai furat dumneata,inainte de 1990,au fost fost și exista și in prezent romăni care au muncit / muncesc cinstit și in prezent....așadar vezi de bărna din ochii lu matale,și nu paiul din ochii altora !!!!

dan1957
57 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 10:22

pe ce dracu s-o fi bazat deteptul ala de Pogea, numai el poate s-o stie...
lasa, ca in guvernul pe care-l "coace" Base in momentul de fata, s-o gasi loc de un finantist ca lumea...

rebel
helenica_2007
1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:08

Nu sunt de accord cu acest impozit-este o mare hotie.Statul ne fura pe fata.

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:40

A fost doar o singura perioada in care oricine isi putea infiinta o activitate legal si usor, anii 90.
Numai infiintarea de firme continuu, duce la relansare economica.

"Nu exista fapte, ci doar interpretari." (Fr. Nietzsche) Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata. A nu fi violent inseamna a fi defazat. Unul se cearta celalalt impaca.
feliciaturcu
1 mesaj
Oras: Braila

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:43

NU impozitului forfetar !!!!

olimpia
2 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:19

NUUUUUUUUUUUU IMPOZITULUI FORFETAR
Sau oricum nu in forma actuala.
EXISTA ATAT DE MULTI TINERI ECONOMISTI CARE POT DA SOLUTII INTELIGENTE DAR TAMPITII ASTIA CARE AJUNG MINISTRII SAU IN MINISTERE NU SUNT SUFICIENTI DE DESTEPTI, DACA EI NU SE PRICEP SA CONSULTE OAMENII CARE SE PRICEP.
ORICUM NU IMI FAC SPERANTE.............. IN TARA ASTA NIMIK NU SE SCHIMBA IN BINE.
MAI AM O PROPUNERE..............
AMNISTIE FISCALA PENTRU FIRMELE MICI CARE AU PANA LA 20.000 (DE EX) LEI DATORII LA
STAT-ASTA AR INSEMNA SUSTINEREA FIRMELOR SI AR FI SI ETIC PENTRU CA MARILE COMPANII AU BENEFICIAT TOT TIMPUL DE SUSTINERE SI STERGERE DE DATORII SI ACUM PATRONII LOR SUNT IN TOP 300.

OlimpiaToncean

Raporteaza abuz de limbaj
geo_man91
12 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:46

EU PLATESC INPOZIT FORFETAR DE LA INFIINTARE , AM O ASOCIATIE FAMILIALA DE 15 ANI SI UITE CA NU AM MURIT DACA AM PLATIT ASA . EU CRED CA SE FOFILESC CEI CE NU VOR SA DEA STATULUI NIMIC . ESTE O VRAJEALA CA DIN CAUZA ASTA UNELE FIRME AU DAT FALIMENT
.

9am109855
3 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:31

Domnilor, dar cum va explicati ca o societate fara activitate sa plateasca niste bani ca asa vor guvernantii. Vi se pare normal?! Asta mi se intampla mie.Asa ca, va rog frumos sa ma convingeti ca acesti guvernanti au dreptate. Va multumesc.

9am064629
2 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:38

UN NU RASPICAT!!!

9am19995
2 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:39

mie mi-a venit recipisa exact odata cu actele de infiintare a firmei pe care defapt o preluasem de la cineva si nu am apucat sa misc nimic ca hop statul cu porcii lui au venit sa ma" incurajeze" si sa-mi dea o sansa asa ca pentru un om bolnav de SM si colac peste pupaza nu-mi mai da nici medicamentele care dupa 8 ani de chin reusisem si eu sa intru pe programul de trtament care defapt nu vine de la buget ci din comunitatea europeana si ei il coordoneaza. Decand cu criza totul merge doar cu pile marisi daca nu merg la Bucuresti sa dau sigur ma vor scoate afara si maine poimane pot ajunge in caruciorul cu rotile

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:32

Exista tva, ptr ce dracu mai este inca un impozit forfetar. Lacomia. Daca se poate, da-i bataie. Dar se intoarce deja impotriva lor. Sint 4 categorii de impozite mari. Cele normale, pina in 1989, TVA, impozitul forfetar, toate taxele cumulate de care nu mai stie nimeni, dar sint.
Cu ce creste nivelul de trai al oamenilor cu atitea impozite? Ca aceasta crestere intra pe obligatiile guvernantilor.

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:39

De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 15:32:52Exista tva, vce dracu mai este inca un impozit forfetar. Lacomia. Dac se poate, da-i bataie. Dar se intoarce deja impotriva lor. Sint 4 categorii de impozite mari. Cele normale, pina in 1989, TVA, impozitul forfetar, toate taxele cumulate de care nu mai stie nimeni, dar sint.
Cu ce creste nivelul de trai al oamenilor cu atitea impozite? Ca aceasta crestere intra pe obligatiile guvernantilor.
CINE VREA SA ADUNE BANI LA BUGET EMITE LEGI !!CINE VREA SA ACOPERE GAURA....NEAGRAAAAA......DIN BUGET RETRAGE LEGEA !!MA ITREB....PREA REPEDE SE FACE BOC SU...BUM..SAUU FASSS?????

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:44

De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 15:32:52Exista tva, ptr ce dracu mai este inca un impozit forfetar. Lacomia. Daca se poate, da-i bataie. Dar se intoarce deja impotriva lor. Sint 4 categorii de impozite mari. Cele normale, pina in 1989, TVA, impozitul forfetar, toate taxele cumulate de care nu mai stie nimeni, dar sint.
Eu tocmai am aratat ca sint 4 impozitari. Iar bugetul e sensibil egal cu cel din timpul lui ceausu, raportat la pib si fondul de salarii. Deci nu realizeaza decit iritarea oamenilor. Ca sint niste legi economice, pe care ei vor sa le neglijeze. Nu tin cont de le. Simplificarea impozitarii, cu un singur impozit mare, tva, care sa preia toate impozitele, ar declansa energii umane blocate in birocratie. Nu e o figura de stil.

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:47

De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 15:44:01
De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 15:32:52Exista tva, ptr ce dracu mai este inca un impozit forfetar. Lacomia. Daca se poate, da-i bataie. Dar se intoarce deja impotriva lor. Sint 4 categorii de impozite mari. Cele normale, pina in 1989, TVA, impozitul forfetar, toate taxele cumulate de care nu mai stie nimeni, dar sint.
Eu tocmai am aratat ca sint 4 impozitari. Iar bugetul e sensibil egal cu cel din timpul lui ceausu, raportat la pib si fondul de salarii. Deci nu realizeaza decit iritarea oamenilor. Ca sint niste legi economice, pe care ei vor sa le neglijeze. Nu tin cont de le. Simplificarea impozitarii, cu un singur impozit mare, tva, care sa preia toate impozitele, ar declansa energii umane blocate in birocratie. Nu e o figura de stil.
SI UITE ASA VA REUSI GUVERNUL POC SA REDUCA 150000 DE POSTURI DIN ADDMINISTRATIE!!!SI PE NOI DE ATATEA DRUMURI

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:51

Si daca spunem nu, iar ei vin cu 3 impozite forfetare, de indatoreaza si pe cei din femeii, la statul romin.

9am061052
11 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 10:35

De la: sorinnel_25, la data 2009-04-16 10:09:56Semneaza petitia http://www.petitieonline.ro/petitie-p48923053.html

Guvernul nu poata sa ramana indiferent !!!!!!

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:58

Nu impozitul acesta forfetar e de vina. Ci faptul ca statul asta inca nu are clara notiunea de investitie in intreaga populatie. Ca nimeni nu spune ca impozitele sint aiurea. Ci ca sint prea multe fata de ce face statul cu banii. Adica nu investeste, ptr a se cunoaste in cresterea nivelului de trai.

trucami
53 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:36

MARE DREPTATE AI .
Propun si eu sa vedeti si sa semnati o petitie.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p08674056.html

Unii romani au si altfel de probleme nerezolvate dar tot necazuri se cheama

Statul a pierdut multi bani la Strasbourg ,mai mult decat daca ar fi despagubit pe toti cei interesati .Asadar ce concluzie sa tragem? Cine se imoptriveste finalizarii temei si de ce?

Va rog, cei care nu sunteti interesati sa va abitineti de la comentarii nepoliticoase.

Sandel
271 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:44

Mai bine ii spuneati NU lui Basescu!

Regret ca traiesc in Romania
nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 01:45

De la: Sandel, la data 2010-01-19 14:44:15Mai bine ii spuneati NU lui Basescu!
Iar Geoana avea in plan impozite si mai mari. Rasuflasera planurile lui. De declansa razmerita. Se stia ca vroia sclavagism, nu activitati economice rentabile.

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 13:48

De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 01:45:25
De la: Sandel, la data 2010-01-19 14:44:15Mai bine ii spuneati NU lui Basescu!
Iar Geoana avea in plan impozite si mai mari. Rasuflasera planurile lui. De declansa razmerita. Se stia ca vroia sclavagism, nu activitati economice rentabile.
AM AUZI CA VOIA SA ARUNCE CU BOMBA CU ....EUGENIA PESTE ROMANI.....SAU EUGENIA ESTE CEA MAI IEFTINA FEMEIE DE LA ROMANI????

alexandru_revnic
100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:07

LA ROMANI FURTUL DE CAND SUNT MICI LE INTRA IN ADN , IAR CAND SUNT MARI FURTUL II INTRA IN DNA, NARAV MOSTENIT DE LA JI- DAN ( JUDE = I I - UDA = H-UDA= GAURA =O =ZERO BARAT =OX

ADN =DNA =DAN = D - ANA = D-OAMNA ANA (ALIANTA NORD ATLANTICA)

DOAMNA = D -OMUL -ANA =OMUL ANA

OM = SPIRITUL MANTUITORUI = SPIRITUL MARIA (MESIA)

OM = O - RIENTUL MO = OM SUCIT (SUSIT = SUSI -T = ISUS -TATAL =IT =
M -IJLOCIU S ISUS DE-A DREAPTA TATALUI

I-SUS = I-SAC =I-SAS -=JE-SUS = YE-HUD = IO-SUA = I -UDA = IO-SIF(URLE) =
IS -SCARI0N (ISUS -SOARE - ION) =I-ONU -IO-ANA =FIUL SOARELUI = LUMINA =
I -LUMINAT = MASON (MESIA) = ZIDAR = SIDA -R ( SIDA PT. REGE)
MASONI = MA- SONI = MA- SIONI =MAMA MARIA -SION = MAMA- FRCIOARA- S I -ONU = FECIOARA MARIA -SPIRITUL IUDAIC- ORGANIZ. NATIUNILOR UNITE = SPIRITUL NATURII UNIVERSALE = VIATA IN JUNGLA

alexandru_revnic
100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 21:17

De la: alexandru_revnic, la data 2010-01-23 21:07:46

LA ROMANI FURTUL DE CAND SUNT MICI LE INTRA IN ADN , IAR CAND SUNT MARI FURTUL II INTRA IN DNA, NARAV MOSTENIT DE LA JI- DAN ( JUDE = I I - UDA = H-UDA= GAURA =O =ZERO BARAT =OX

ADN =DNA =DAN = D - ANA = D-OAMNA ANA (ALIANTA NORD ATLANTICA)

DOAMNA = D -OMUL -ANA =OMUL ANA

OM = SPIRITUL MANTUITORUI = SPIRITUL MARIA (MESIA)

OM = O - RIENTUL MO = OM SUCIT (SUSIT = SUSI -T = ISUS -TATAL =IT =
M -IJLOCIU S ISUS DE-A DREAPTA TATALUI

I-SUS = I-SAC =I-SAS -=JE-SUS = YE-HUD = IO-SUA = I -UDA = IO-SIF(URLE) =
IS -SCARI0N (ISUS -SOARE - ION) =I-ONU -IO-ANA =FIUL SOARELUI = LUMINA =
I -LUMINAT = MASON (MESIA) = ZIDAR = SIDA -R ( SIDA PT. REGE)
MASONI = MA- SONI = MA- SIONI =MAMA MARIA -SION = MAMA- FRCIOARA- S I -ONU = FECIOARA MARIA -SPIRITUL IUDAIC- ORGANIZ. NATIUNILOR UNITE = SPIRITUL NATURII UNIVERSALE = VIATA IN JUNGLA

O - SOARE = VIATA=NATURA X = CRUCEA SIMBOLUL MORTII LA CRESTINI

LA INTERSECTII DE DRUMURI SAU IN SATE GASITI CRUCEA SI SOARELE PE EA = AURA = NIMB

O = VIATA = MINCIUNA =SPIRIT = ZERO (ROZE =TRANDAFIR) =OREZ (CHINA) =ROATA =INEL

LA ROMANII, GASITI CRUCEA SI SOARELE PE EA, LA SATE SAU LA INTERSECTIE DE DRUMURI (DRUMURI IN CRUCE)

INAINTE OAMENII ERAU CRETINI, DAR ODATA INTRAT SARPELE IUDAIC INTRE EI ,IA FACU CRE-S-TINI

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Mergi la: