Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

fetita care a reusit sa opreasca timpul in loc 1 comentariu »

nicicandva
28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 13:53

Ca un Peter Pan in varianta feminina, o tanara in varsta de 23 de ani a fost atat de ingrozita de ideea ca va imbatrani, incat a ales sa nu mai creasca. Vikki Hensley a oprit timpul in loc si a reusit sa ramana in trupul unei fetite 12 de ani.
Cu ajutorul unei diete extrem de dure, tanara fetita a devenit anorexica inainte de a intra la varsta pubertatii, niciodata nu a avut o menstruatie, nu a avut nevoie sa poarte un sutien si nu a avut nici macar un iubit pana la aceasta varsta. ...

Credeti ca familia sa a procedat corect permitandu-i sa tina acest regim si sa le dea si altor tinere model negativ?

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:04

Eh..nu a oprit timpul in loc,si-a taiat din viata,chiar daca arata mai tanara. Ma intreb oare cat va putea trai cu organele interne dezvoltate ca la 23 de ani in trup de 12 ani. Ma rog ..unele persoane sunt inconstiente
Si da, e un exemplu negativ.

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:22

Ce e tampenia asta? Ia uitati-va nitel la copii care cersesc pe strazi si stau flamanzi cu zilele. Astia cum de mai cresc? Ori prin satele unde exista familii sarace cu multi copii, care mananca doar o data pe zi si atunci daca au ce. Pe frigurile astea ingrozitoare, vin mititeii zbgribuluiti la scoala, imbracati si incaltati prost, saracacios, nemancati, uneori si batuti de parintii alcoolici si violenti. Aleg scoala, aici gasesc pt cateva ore caldura si acel amarat corn si lapte. Uneori asta e toata masa lor pe acea zi. Astia nu raman asa mititei, cresc. Cum ? Numai ei stiu. Si n-au nici o vina.

Cat despre tanara varianta Peter Pan, cred ca are ceva, o boala. Daca nu fizic, atunci cu siguranta la cap.

lupu_jean
5 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:35

O sarita de pe fix. Problema e ca citesc altii si se iau dupa ea, asta-i problema grava.

marian_bd_rotaru
1873 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 22:15

Evident nu I Arata mai batrana si va imbatrani mai repede . A obtinut exact efectul invers . Tineretea prelungita , se poate obtine prin practicile yoga !

nastasemihail
37562 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 00:02

Nu e bine. Fenomenul de imbatrinire poate fi incetinit dar nu oprit.

"Nu exista fapte, ci doar interpretari." (Fr. Nietzsche) Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata. A nu fi violent inseamna a fi defazat. Unul se cearta celalalt impaca.
ioanvirgilsavu
127 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 08:42

frate de Hristos ai auzit vreodata?

mentoss07
2 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:17

nu trebuia lasata de familia ei (de cei kre o iubesc) sa ajunga pana aici. pakt d ea, pt k nu a facut altceva decat sa s chinuie si sa isi amarasca existenta.
putea s aibe o viata foarte frumoasa si sa imbatraneask "frumos"...

jaguartryhon
7 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:45

isi face singura rau nu poti oprii timpul poate doar sa isi creeze o lume a ei

razvan_rinder
11 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 17:19

Familia ei ar trebui sa faca puscarie.

msutaca
72 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 04:28

BUNA INTREBARE !!!!!!!!

DE HRISTOS AI AUZIT VREODATA ????!!!!!

mircea

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:36

de ce sa traiesti o viata chinuita ,mai bine te bucuri din plin de ea ca doar una este

super_green_frog
1356 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 00:09

Nu avea parinti ?

All Things Grow With Love
floarebernad_yahoo_com
Avatarul lui floarebernad_yahoo_com
17 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:14

Familia ei unde era?Nu poti sa lasi un copil sa ia astfel de decizii. Eu cred ca sanatatea mintala e problema; e un exemplu negativ.

Bernad Floare
nuskin
67 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:57

cum a reusit sa faca asta? a creat o bresa in timp? sau cum anume? stie cineva tehnica asta? nu ca as vrea sa o practic ci doar pt cunoasterea mea personala.

Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
oharaflo
7 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:29

NU cred ca este ,sau ca va fi vreo data posibil sa ,,opresti" timpul in loc ...este adevarat ca ,cu ajutorul unor tehnici yoga se poate ajunge la o liniste absoluta la levitatie si chiar la opri ptr scurt timp TIMPUL...dar ptr ce a facut acea fetita eu cred ca raspunzatori sunt doar parintii,orice copil cind este mic are dorinte mai bizaresi fel de fel de visuri .dar parintii sunt raspunzatri de soarta copilului lor....!

vladidec
768 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:23

De la: nicicandva, la data 2009-01-08 13:53:39 Ca un Peter Pan in varianta feminina, o tanara in varsta de 23 de ani a fost atat de ingrozita de ideea ca va imbatrani, incat a ales sa nu mai creasca. Vikki Hensley a oprit timpul in loc si a reusit sa ramana in trupul unei fetite 12 de ani.
Cu ajutorul unei diete extrem de dure, tanara fetita a devenit anorexica inainte de a intra la varsta pubertatii, niciodata nu a avut o menstruatie, nu a avut nevoie sa poarte un sutien si nu a avut nici macar un iubit pana la aceasta varsta. ...

Credeti ca familia sa a procedat corect permitandu-i sa tina acest regim si sa le dea si altor tinere model negativ?

Cea mai mare tampenie de pe forum, asta e....Ar trebuii sa facem un top 10

www.plr.orgdominus.ro - - http://plrro.blogspot.com
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:38

De la: vladidec, la data 2009-07-21 14:23:25
De la: nicicandva, la data 2009-01-08 13:53:39 Ca un Peter Pan in varianta feminina, o tanara in varsta de 23 de ani a fost atat de ingrozita de ideea ca va imbatrani, incat a ales sa nu mai creasca. Vikki Hensley a oprit timpul in loc si a reusit sa ramana in trupul unei fetite 12 de ani.

Cea mai mare tampenie de pe forum, asta e....Ar trebuii sa facem un top 10
Nu mai mare decat altele!Stii tu...

eddy_one
19 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 00:53

cam greu sa te gandesti la ce a reusit fata asta sa faca
................ dapppp destul de ciudat pacat chiar imi pare rau pentru ia ca a trebuit sa treaca prin asat eu cred ca este vina parintilor ca nu i-a interesat..
cred ca asta eeee....

-
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
15930 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 01:00

De la: msutaca, la data 2009-04-17 04:28:18BUNA INTREBARE !!!!!!!!

DE HRISTOS AI AUZIT VREODATA ????!!!!!

mircea
taticu,de care din ei vodka,blugii sau berea?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
puiumat
2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 16:57

Buna ziua..."a opri timpul in loc"...da un titlu care da bine la presa...mai degraba la cititori...domnilor cred ca uitati ca sunteti fiinte muritoare...nu aveti si nu are nimeni puterea sa opreasca timpul in loc...transmiteti mesaje fara substanta...anormale si fara logica....credeti ca rasturnati ceva ?...sau aduceti o noua regula?...-IRELEVANT.....singura fiinta (ca om nu se poate spune ca a fost) a fost ISUS CRISTOS care putea din cand in cand sa opreasca timpul in loc.....deci, ce doriti sa transmiteti prin acest articol?
Va doresc ca sarbatotile de iarna sa va aduca, macar pentru cateva clipe oprirea timpului in loc
O seara buna.

dediusteluta
2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 17:45

viata are cursul ei ... toate etapele sunt frumoase si se merita traite asa ca din punctul meu de vedere e ceva anormal si nu cred ca aceasta fiinta a oprit timpul ci mai bine zis si-a sacrificat viata ptr nimic

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:14

De la: , la data 2009-01-08 14:22:03Ce e tampenia asta? Ia uitati-va nitel la copii care cersesc pe strazi si stau flamanzi cu zilele. Astia cum de mai cresc? Ori prin satele unde exista familii sarace cu multi copii, care mananca doar o data pe zi si atunci daca au ce. Pe frigurile astea ingrozitoare, vin mititeii zbgribuluiti la scoala, imbracati si incaltati prost, saracacios, nemancati, uneori si batuti de parintii alcoolici si violenti. Aleg scoala, aici gasesc pt cateva ore caldura si acel amarat corn si lapte. Uneori asta e toata masa lor pe acea zi. Astia nu raman asa mititei, cresc. Cum ? Numai ei stiu. Si n-au nici o vina.

Cat despre tanara varianta Peter Pan, cred ca are ceva, o boala. Daca nu fizic, atunci cu siguranta la cap.
SI ATUNCEA NE INREBAM:OMENIREA INCOTRO????

Raporteaza abuz de limbaj
LauraS
7 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 22:11

Este un exemplu negativ ....nu a facut nimic special,a refuzat sa creasca nu si sa imbatraneasca! Organele interne au imbatranit ba mai mult sunt si deficientze,malformatzii p acolo d la acel "regim special".

Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 04:49

Nu stau sa pierd timpul sa caut pe net daca exista acest caz, oricum exista multe cazuri in lumea asta nebuna...
Mai pe scurt: nu cred ca e cineva care sa se fi interesat de veridicitatea acestui caz, toti se napustesc sa-si dea cu parerea...
Mai mult, topicul este scris intr-o maniera de tipul ARTICOL de presa, dar cu un caracter dezolant de subiectiv.
De vina suntem noi toti. De exemplu TU, ACUM, de ce freci menta pe-aici si nu oferi un minut in plus din viata ta celor dragi? Ai putea desena o inimioara, nujt, ai putea face o prajitura puiului tau, prietenei tale, nu stiu, ai putea hrani vrabiile, AI PUTEA SA-I MAI DAI UN SFAT COPILULUI TAU ;)

Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 10:39

De la: iovulmovul, la data 2010-02-18 04:49:18Nu stau sa pierd timpul sa caut pe net daca exista acest caz, oricum exista multe cazuri in lumea asta nebuna...
Mai pe scurt: nu cred ca e cineva care sa se fi interesat de veridicitatea acestui caz, toti se napustesc sa-si dea cu parerea...
Mai mult, topicul este scris intr-o maniera de tipul ARTICOL de presa, dar cu un caracter dezolant de subiectiv.
De vina suntem noi toti. De exemplu TU, ACUM, de ce freci menta pe-aici si nu oferi un minut in plus din viata ta celor dragi? Ai putea desena o inimioara, nujt, ai putea face o prajitura puiului tau, prietenei tale, nu stiu, ai putea hrani vrabiile, AI PUTEA SA-I MAI DAI UN SFAT COPILULUI TAU ;)
dar sex,sex nu-i voee?????

Prototypa
197 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 22:33

Nu am auzit de acest caz insa mi se pare socant si de alta parte prostesc.Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni.Insa cel mai mult cred ca au gresit parintii pt ca i-a permis asemenea lucru,mai ales ca ea era doar o copila deci prea multa minte nu avea ,asa ca parintii erau cei mai indreptatiti sa ia o decizie pt ea.Pacat de copila pt ca si-a distrus viata

fica_norilor
7 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 12:38

Donez hainute de fetita varsta 14-15 ani .

edi_stein
1 mesaj
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:23

da

Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 15:13

Topicul asta este intr-un fel o adevarata minune ...Mai ca imi doresc sa vad daca poate ajunge la 10-15 pagini

Mergi la: