necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:17
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:09
 NIMENI !!!
|
MAMITZA
119 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:30
 DUMNEZEULE, DAR DECE VA INCRANCENATI ASA PENTRU UN SERIAL CARE, LA ACEST MOMENT, NU TINE NICI O ORA ?!  SUNT ALTE ATATEA EMISIUNI AIUREA SI FARA NICI UN MESAJ LA TOATE TELEVIZIUNILE, CA ATI AVEA OBICTIVE MAI CONCRETE DE "LUAT IN VIZOR"!  DACA NU VA PLACE SERIALUL, NU VA UITATI, ACTIONATI TELECOMANDA, DOAR PENTRU ASTA E FACUTA !  UNEORI, SECVENTIAL, MA UIT LA ACEST SERIAL ELEGANT, INGRIJIT LUCRAT, CU ACTORI, CHIAR DACA NU TOTI DE PRIMA MANA, PLACUTI SI CARE ISI STIU SI JOACA BINE ROLURILE . CEL PUTIN IM PRIVINTA COMPORTAMENTULUI PERSONAL SI INTERPERSONAL, AVEM CE INVATA SI DIN ACEST SERIAL !
MIE IMI PLAC FOARTE MULT SERIALELE SI FILMELE POLITISTE DE PE HALLMARK ! MAI ALES CELE ENGLEZESTI, CARE SUNT PLINE DE SUBTILITATE., CU ACTORI BUNI SI FOARTE BUNI CHIAR SI IN ROLURI SECUNDARE !
RECUNOSC, TELENOVELELE NU IMI PLAC DE NICI UN FEL, NICI SUD-AMERICANE, NICI ROMANESTI ! SUBIECTELE SUNT INSAILATE. JOCUL ACTORILOR, MAI MULT SAU MAI PUTIN PROFESIONIST, SI SITUATIILE DRAMATICE "LIMITA", REZOLVATE INSA CAT AI BATE DIN PALME, IMI CREAZA O SENZATIE NEPLACUTA, DE IMPROVIZATIE !
DECI, ORICUM, "TAANAR SI NELINISTIT" ESTE UN SERIAL SERIOS, REALIZAT CU PROFESIONALISM ! TOATE CELE BUNE, TUTUROR !
DDR
|
sinonaa
1 mesaj
Oras: Focsani
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:47
Eu ma uit la TANAR SI NELINISTIT, desi nu urmaresc telenovele. Este un mod de relaxare cand copilasul meu doarme. Asa cum spunea cineva mai sus, daca pierzi cateva episoade, poti foarte usor sa deduci ce s-a intamplat. Este simplu sa anticipezi ce vor mai face personajele; tineri si persoane de varsta a treia, dulcegarii si rautati, limbaj curat, etc. Sigur, nu poate fi considerat educativ avand in vedere relatiile - se tot casatoresc, se despart, se inseala, se mai si omoara - cei drept mai rar - dar, concretizand, poti pierde timpul in fata televizorului fara a fi "marcat"! Cand voi reveni la serviciu nu voi mai putea sa il urmaresc, dar in concediu il voi prefera altor programe tv.
Dragut comentariu, MAMITZA!
|
|
|
rbnscorina
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 15:38
Eu nu prea inteleg o kestie..de ce isi pierde omu o juma de viata (in unele cazuri extreme poate kiar mai mult) in fata televizorului, uitandu-se la niste tampenii gen "tanar si nelinistit" sau nush ce alte telenovele?? Adik...da...mai inteleg sa te uiti la ceva mai inspirat...la un documentar...eventual un film care sa te faca sa rada...ca sa te mai detasezi de stresu cotidian...da'...telenovelele...emisiunile de proasta si f proasta calitate...ne ajuta cu ceva? in afara de a ne indobitoci....??
|
ioana_lg
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:18
In anul 1995 aveam 8 ani si bunica mea se intreba cat va dura , daca va prinde ea oare sfarsitul...In 2006 bunica s-a dus saraca, dar nu si Tanar si Nelinistit. Am renuntat sa mai urmaresc cursul actiuniiAsa ca cine crede ca prinde sfarsitul, mai degraba il prinde pe al lui...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:28
cine isi permite sa mai piarda timpul la toate prostiile ce se dau la tv? eu unu am alte treburi de facut !
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:31
pentru corina cz28 ce zici ., care este parerea ta despre dorinta masonilor de a ne implanta cipuri in corp? si voi restul care cititi?
|
|
|
razvan_ts
2 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:35
e necesar ... altfel le scapa lucrurile de sub control ...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 16:37
spune scumpo ai fi i stare sa te supui legilor statului chiar daca asta ar insemna sa iti ingradeasca libertatea?
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:13
Oamenii se imprt in doua categorii: cei care se uita la "Tanar si nelinistit" si cei care... nu recunosc!
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:20
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
Fosta membra 9am.ro
637 mesaje
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 20:17
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
chandramuki_md
173 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 11:05
De la: MAMITZA, la data 2009-02-07 21:30:19 DUMNEZEULE, DAR DECE VA INCRANCENATI ASA PENTRU UN SERIAL CARE, LA ACEST MOMENT, NU TINE NICI O ORA ?! SUNT ALTE ATATEA EMISIUNI AIUREA SI FARA NICI UN MESAJ LA TOATE TELEVIZIUNILE, CA ATI AVEA OBICTIVE MAI CONCRETE DE "LUAT IN VIZOR"! DACA NU VA PLACE SERIALUL, NU VA UITATI, ACTIONATI TELECOMANDA, DOAR PENTRU ASTA E FACUTA ! UNEORI, SECVENTIAL, MA UIT LA ACEST SERIAL ELEGANT, INGRIJIT LUCRAT, CU ACTORI, CHIAR DACA NU TOTI DE PRIMA MANA, PLACUTI SI CARE ISI STIU SI JOACA BINE ROLURILE . CEL PUTIN IM PRIVINTA COMPORTAMENTULUI PERSONAL SI INTERPERSONAL, AVEM CE INVATA SI DIN ACEST SERIAL !
MIE IMI PLAC FOARTE MULT SERIALELE SI FILMELE POLITISTE DE PE HALLMARK ! MAI ALES CELE ENGLEZESTI, CARE SUNT PLINE DE SUBTILITATE., CU ACTORI BUNI SI FOARTE BUNI CHIAR SI IN ROLURI SECUNDARE !
RECUNOSC, TELENOVELELE NU IMI PLAC DE NICI UN FEL, NICI SUD-AMERICANE, NICI ROMANESTI ! SUBIECTELE SUNT INSAILATE. JOCUL ACTORILOR, MAI MULT SAU MAI PUTIN PROFESIONIST, SI SITUATIILE DRAMATICE "LIMITA", REZOLVATE INSA CAT AI BATE DIN PALME, IMI CREAZA O SENZATIE NEPLACUTA, DE IMPROVIZATIE !
DECI, ORICUM, "TAANAR SI NELINISTIT" ESTE UN SERIAL SERIOS, REALIZAT CU PROFESIONALISM ! TOATE CELE BUNE, TUTUROR !
felicitari ! ai pus punctul pe 'I".
|
rbnscorina
2 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 11:33
Ok...gcioicio...pai..sincer..ce se intampla acum..si ma refer la pasapoartele si permisele biometrice...sincer..mi se pare o tampenie...adik...multi au zis ca gata...asta inseamna control total si 666...dar..eu una nu cred asta...in skimb cred ca astea sunt doar lucrurile premergatoare...si ca in final se va ajunge acolo...normal...trebuie sa ne obisnuiasca intai cu astea mai "marunte". Si...nu stiu...nu cred ca pot sa spun acum ce as face atunci..nu cred ca e vb de faptul ca o sa iti ingradeasca libertatea..pt ca...sa fim seriosi...libertatea pe care o avem acum...e doar o iluzie..pt ca deja e ingradita de fel si fel de kestii ba politice..ba ce cine stie ce legi... Dar...daca cipurile sau ce o sa mai urmeze in viitor or sa imi ingradeasca convingerile morale si religioase...nu...nu as face compromis...
|
qwance
1 mesaj
Oras: Onesti
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 14:53
eu ma uit , oricum de preferat decat porcariile cu ''Maga Ciumac or sexy braileanca .. dar ma rog gusturile nu se discuta ..deci ma uit cu placere si acum de cate ori pot ..
|
clau_claudia89
19 mesaje
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:28
aoleu daca si pentru asta va certati pe aici ,fiekre are dreptul sa se uite la ce ii place , ma mai uitam s eu la cateva episoade knd nu aveam ce face recunosc este cate un episod interesant la 100  , dar totusi omul are dreptul sa se uite la ceea ce ii place , nu avem dreptul sa facem misto despre preferintele altora,trebuie sa ne respectam intre noi ,ia uite Doamne v-ati trezit acum sa faceti gura pt tanar si nelinistit, dar pt inima de tigan sau regina de ce nu face nimeni reclamatie , ca sincer am vazut un episod si m-au lua durerile de cap , nu inteleg cum nu se iau masuri , cum isi pot lasa parintii copiii sa se uite la asemenea prostii , nu ma mir de ce sunt asa copiii din ziua de azi.Numai bine tuturor!
|
clau_claudia89
19 mesaje
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 19:28
aoleu daca si pentru asta va certati pe aici ,fiekre are dreptul sa se uite la ce ii place , ma mai uitam s eu la cateva episoade knd nu aveam ce face recunosc este cate un episod interesant la 100  , dar totusi omul are dreptul sa se uite la ceea ce ii place , nu avem dreptul sa facem misto despre preferintele altora,trebuie sa ne respectam intre noi ,ia uite Doamne v-ati trezit acum sa faceti gura pt tanar si nelinistit, dar pt inima de tigan sau regina de ce nu face nimeni reclamatie , ca sincer am vazut un episod si m-au lua durerile de cap , nu inteleg cum nu se iau masuri , cum isi pot lasa parintii copiii sa se uite la asemenea prostii , nu ma mir de ce sunt asa copiii din ziua de azi.Numai bine tuturor!
|
rodax_ro2
19 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:06
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:36
noroc cu criza financiara, se opresc filmarile si afla toata lumea cum se termina...... serialul o fi fost lucrat ingrijit si cu actori bunicei, DAR scenaristii au scos tot ce se putea scoate din capetele lor, i-au incrucisat pe aia de 100 de ori sa mai faca 500 de episoade..... gata, ajunge, ideile sunt limitate intr-un fserial de televiziune...... cred ca fanii vor finalul
|
cmd0102
1 mesaj
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:07
daca nu-ti place skimba canalul si daca-ti place urmareste tanar si nelinistit , cred ca e loc pt toata lumea...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 07:13
De la: henry, la data 2008-12-14 09:25:16Eu nu ma uit,nu m-am uitat niciodata nu ma voi uita niciodata si nu stiu cate episoade mai are de gand sa faca.
Eu cind ma uit , citeva minute, la vreo 5 episoade, ciudat, ma linisteste f tare....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 07:15
De la: clau_claudia89, la data 2009-02-23 19:28:05aoleu daca si pentru asta va certati pe aici ,fiekre are dreptul sa se uite la ce ii place , ma mai uitam s eu la cateva episoade knd nu aveam ce face recunosc este cate un episod interesant la 100 , dar totusi omul are dreptul sa se uite la ceea ce ii place , nu avem dreptul sa facem misto despre preferintele altora,trebuie sa ne respectam intre noi ,ia uite Doamne v-ati trezit acum sa faceti gura pt tanar si nelinistit, dar pt inima de tigan sau regina de ce nu face nimeni reclamatie , ca sincer am vazut un episod si m-au lua durerile de cap , nu inteleg cum nu se iau masuri , cum isi pot lasa parintii copiii sa se uite la asemenea prostii , nu ma mir de ce sunt asa copiii din ziua de azi.Numai bine tuturor!
tota lumeav tre sa se uite la acelasi lucru, in acelasi timp, si sa aiba aceasi parere.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 07:16
Tinar si nelinistit e unul din putinele seriale selecte. De aceea dureaza atit de mult. Poate ne revenim la normal.
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:25
Daca in serialul asta ar juca Naomi , Nikita si Tarki....ar avea foarte mare succes si de asemenea foarte multi telespectatori
E un serial bun pentru femeile frustrate aflate la menopauza indragostite de cine stie ce actor si pentru barbatii la andropauza ce viseaza la blondele din serial  .
Mie mi s-a parut intotdeauna plictisitor  ...e o pierdere de timp si o umplere buna a timpului din grila de programe a PRO TV -ului
|
9am044905
125 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 11:34
SEX IN THE CITY, ala, da film ! si e si ceva mai scurt serialul care s-a facut dupa el ! dar.....DELICIOS
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 01:56
Daca si asta se poate numi serial inseamna ca eu sint popa.O timpenie de serial,oare nu se mai termina odata
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 02:23
Orice film ..trebuie sa se sfarseasca in cele din urma....
urmaresti 100 de episoade ,asta daca ai rabdare,dar...la un moment dat incepi sa te plictisesti...
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 02:29
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 03:44
Tocmai aici e partea interesanta. Au lungit-o, au tot lungit-o. E studiu sociologic sa vada cine nu rezista la atit de mult calm. Mie-mi place, dar nu stiu daca m-am uitat la vreo 5 seriale si alea cam un sfert din ele.
N-am rabdare sa le urmaresc.
|
|
|