Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

primarii din judetul ilfov si accesul dinspre dn1 spre localitati

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 05:01

Au fost alegerile pentru primari.In multe cazuri au ramas aceiasi sa doarma sa cistige inca 4 ani.Situatia drumurilor din judetul Ilfov este dezastruoasa,sint fonduri dar se reorienteaza spre alte interese de obicei personale.Un exemplu,localitatea SAFTICA aflata la km 22 pe DN1. iN ULTIMII 2-3 ANI aici s-a dezvoltat constructia de locuinte,a fost populata masiv zona DAR situatia infrastructurii este groaznica.Daca doresti sa intrii sau sa pleci inspre si dinspre SAFTICA ,NU AI ACCES ,deoarece dinspre DN1 nu exista cale legala de acces auto,locuitorii facind reale exchibitii cu masinile ,care-i pot costa viata.La multele sesizari facute autoritatile de resort raspund ca sint fonduri alocate si se va face dar legisLaturile vin ,trec si banii se reorienteaza in scopuri sumbre.Au fost trese niste conducte de apa pe unele strazi de ochii lumii si pentru mascarea unor cheltuieli oneroase,de unde apa ca nu exista statie dealimentare in zona,strazile din interiorul localitatii sint pline de gropi,uneori se imprastie cite un camion de petris dupa care cei care-l imprastie vin noaptea cu utilajele si-l aduna pentru al duce in curtile private.
OARE IN TARA ASTA NU MAI EXISTA NICI-UN RESPONSABIL ???HEI GUVERNUL ,PRESEDENTIA CE FACETI ASTEPTATI UN NOU MANDAT ???

LYLYKAE
262 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 05:59

Hai domnule,prea multe pretentii! de unde sa-si mai faca planul la amenzi politistii?vrei sa vii sau sa pleci de acasa incalci linia continua si daca politia este la pinda,mai tragi o injuratura primarului.Da ce crezi ca-i pasa ?Cum domnule sa incurce traseul cu vreun stop sa tulbure pe Domn premier cind merge la Snagov?Si pe urma ,investitia ar costa bani,bani care se mai pot folosi si in alte scopuri mai personale...etete ...acces auto!

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
BERBEC1946
51 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 09:36

Este o problema foarte grava,de care ar trebui sa se ocupe Consiliile judetene,cum sa nu ai acces auto dinspre DN -uri spre localitatile din jur?Probabil ca primarii din aceste localitati sint preocupati prea mult de problemele lor personale.La SAFTICA fiind o zona frumoasa ,au poate interesul sa o tina ascunsa pentru afaceri imobiliare.In orce caz locuitorii din SAFTICA ,trebuie sa-si faca timp sa constituie o formatie care sa preseze autoritatile in competenta carora sta obligatia de a face drumul de acces auto,dinspre si inspre localitatea SAFTICA.La fel vor trebui sa faca toti locuitorii din localitatile care au situatie similara cu SAFTICA.
Primarii sint cei care trebuiesc sa serveasca intereselor celor care ia ales,altfel trebuie sa-si dea demisia pentru incompetenta,nepasare si preocupare doar pentru interesul personal.

ROMANIA VA SUPRAVETUI FOARTE GREU ,FARA AGRICULTURA,INDUSTRIE PROPRIE,CRESTEREA ANIMALELOR ,PENTRU PRODUCTIA DE CARNE SI LAPTE,SCOLARIZAREA,CALIFICAREA PERSONALULUI,CERCETARE SI EXPLOATAREA INVENTIILOR ROMANESTI,.POLITICA APLICATA DUPA 1989 AU TRANSFORMAT ROMANIA IN TARA DE LUMEA A 4 A ,DIN CE IN CE MAI SARACA.
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
69 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 13:35

Vad o problema foarte grava din partea politicienilor nostri ca nu au facut nimic sa ajute tinerii pentru a achizitiona un teren, o unei locuite, nu au facut loturi de teren, ieftine, accesibile ca pret si infrastructura, nu exista in Romania o astfel de politica, ma uitam pe harta Bucurestiului in Bucuresti-Noi si am vazut multe loturi dreptunghiulare egale, foarte frumos si in multe capitale ale lumii am vazut la fel, la noi au fost mafiotii care au cumparat teren extravilan l-au trecut in intravilan dupa bunul plac, apoi au facut loturi de 300- 1000 mp si au vandut haotic, fara infrastructura la preturi exorbitante, mafia este politica in primarii. Alesii nostri ne distrug viitorul copiilor.

Fosta membra 9am.ro
69 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 13:37

Tocmai, ca primarii impiedica interesul cetateanului ca poate fac ei vre-o afacere profitabila din care vor trai si stranepotii lui fara sa munceasca. Ii trage cineva la raspundere??????????

Haaahaaaaahaaaaaa!!!!

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 23:56

in primul rind primarii care sint din partea PD-L asa cum cicula zicalaPartidul Damelor Lesbiene,sint la fel ca CEL CARE A PRELUAT PRIN SANTAJ PARTIDUL DE LA rOMAN,PASIONATI DE BLONDE.Daca vrei sa rezolvi ceva si mergi la primar,te intimpina cu un zimbet de nerezolvare derivat din;ha,ha,ha,! Acum am vazut ca Stolojan s-a lansat in izmene pentru candidatura din partea PD-L La alegerile parlamentare,adica omul vrea sa fie votat ca a ramas dezbracat de cind ia luat Base cu lacrimi posibilitatea de acum 4 ani.

SEMIZEU
3 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 00:56

ma da pretentiosi mai sinteti !adicalea sa se speteasca don primar sa faca cale de acces din DN1 spre bordeile voastre!ma da voi numa cu masina circulati,pe jos nu mai stiti?Auzi domnule acces din DN1 spre SAFTICA,PAI CUM SA INTRERUPA DON tariceanu SA OPREASCA LA STOP CIND MERGE LA IZVORANI?Mai nene voi in ce tara credeti ca traiti??ha,ha,ha !!! votati PD-L! ca are dame bune!

Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 21:37

ASTAI POPORUL ARE HAZ! si va mai mirati ca aveti presedinte pe Basescu! Cum e turcu si pistolu!

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 10:59

dece faceti haz de necaz,primaria are plan are bani de investitii dar sint alte probleme mai prioritar-personale,numai de drumuri si accese din DN1,nu ne putem tine,ce voi credeti in promisiuni?sint valabile numai la alegeri in campanie asa ca asteptati inca 4 ani sa faca altii

istoria
57 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 20:43

am un var la SAFTICA sta pe strada Padurii si de cite ori merg pe la el ,trebuie fie sa merg pina la Snagov sa pot intoarce fie sa tai linia continua si sa intru in polemici cu politistii care stau l;a marginea padurii sa-si faca planul la amenzi
Intr-o zi un localnic m-a ndrumat sa merg pe calea care ocoleste lacul intrind de la rascrucea ce merge la Balotesti GROAZNIC un drum desfundat ,treci peste lac peste un podet gata sa cada si dupa un drum impracticabil Ma intreb ce face primarul din BALOTESTI-saftica ? ca precis salariul incaseaza lunar////???????AM INTELES CA ESTE DE LA PLD astia umbla numai cu promisiuni in pragul alegerilor

istoria
57 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 21:07

vad ca tocmai primarii nostrii compromit PD-L ul ,dupa alegerile parlamentare vom trece la controale in judetul ILFOV in special Balotesti -Saftica sa lichidam nemultumirile

Fosta membra 9am.ro
394 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 22:25

as si psd-ul si pnl-ul nu? de ei de ce nu comentezi lascivo? de ce numai de pdl te iei?

fulgerul1989
131 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 04:05

ca titlu este interesant,polemica este dezgustatoare,nu stiu de ce culoare politica sint primarii din judetul Ilfov as recomanda pe aceasta cale cetatenilor din toate localitatile judetului Ilfov sa traga la raspundere primarii din localitatile lor NU SAI TRATEZE CA PE NISTE SEFI ,deoarece lipsa interesului cetatenilor pentru rezolvarea problemelor din localitatea respectiva DUCE LA NEREALIZARI in perioada mandatului

LYLYKAE
262 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 01:43

SAFTICA
SOS SOS SAFTICA
Am dorit sa merg la o clega in SAFTICA ,care locuieste pe aceias strada cu actorul Mircea Diaconu Am pierdut 2 ore cautind o intrare cu masina spre SAFTICA,numai bidoane de plastic si linie continua,tirziu am realizat ca trebuie sa mergi pina la SNAGOV ,sa intorci ,sa astepti (nu exista nici-un stop) coloana care vine dinspre Ploiesti,sa se rareasca(MARE PERICOL)si abia atunci sa poti sa te incadrezi la drum inapoi spre SAFTICA
SOS -GUVERNUL, SOS- PRESEDENTIA, SOS-COMPANIA DE DRUMURI SI SOSELE, Va mai bateti joc mult de ROMANI ???????

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
varan
2 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 03:19

daca primarul din SAFTICA nu-si da interesul,cum sa se faca acces din DN1 ???Primarul IONUT FLORIAN locuieste in Balotesti si nu-i pasa de Saftica,mai ales ca-i din partea PD-L ului strazile in ultimul timp acum in preajma alegerilor au fost pavate cu pietris dar apa si canalizarea nu sint facute desi sint raportate si banii cheltuiti

mirela3669
2 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:39

in primul rand ca dn 1 nu este autostrada .un mare ministrul al transportului spunea ca pe dn1 nu se poate pune semafor este un mare tampit.in polonia este autostrada dinspre katowice si varsovia cu semafoare si treceri pentru pietoni cu semafoare si nu devine drumul mortii.ar trebui ca cei de la ministerul transportului sa fie acuzati de ucidere din culpa si arestati de procurori.poate dupa ce scapam de prosti si hoti din guvern se mai poate face ceva

actionariat
1 mesaj

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 15:25

Salutare!
Ma voi duce la vot,pentru a-mi face datoria de cetatean al acestei tari.
Cu cine votez?! voi vedea. Din punctul meu de vedere consider ca cei mai bine pregatiti profesional sunt PSD-isti, dar ca fiecare padure cu uscaturile ei, si cu cat padurea este mai mare cu atat are mai multe uscaturi. Macar acum in campanie electorala am avut posibilitatea sa vedem in viu "pretiosi" candidati, caci dupa aceea....... doar in mass media.
A fost asa de mult criticat sloganul "nu ne vindem tara", iar astazi am ajuns sa fim sclavi in propria noastra tara. Oare mai avem ceva care sa ne apartina???
In fine pana pe 30 noiembrie mai avem ceva timp, si comform zicalei "timpul le rezolva pe toate".

VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 22:47

SAFTICA ESTE ZONA BUNA DAR IN ILFOV CANDIDEAZA TARICEANU IO SI STOLO AM FACE OLECUTA DE TREABA,SI PENTRU VOI SI PENTRU NOI !!!

emiliatoader
1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 14:58

Munteanu Radu, PNL

bilbe
409 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 01:41

si daca vine Tariceanu la Ilfov , se schimba ceva,in Ilfov jupoaie PDL ul

ionel_irs
1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 20:07

primarul si tiganul de viceprimar de unde sa isi mai faca vile si vacante in strainatate si consilieri sint niste hoti

bilbe
409 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 20:19

la BALOTESTI-SAFTICA este primar de la PDL la al 3 lea mandat si nu inteleg dece pina acum nu a cerut nimeni drum de acces dinspre DN1 inspre localitatea SAFTICA ????NU INTELEG CUM VOTEAZA LUMEA DIN SAFTICA PE UN OM CARE IN 3 MANDATE NU A FACUT NIMICA FOLOSITOR.
Am fost la SAFTICA si am vazut ca nu exista cale auto de acces,am vazut si echipajele de politie rutiera cum stau la pinda la marginea padurii,dar nu am vazut nici-un fel de reactii din partea localnicilor,la PDL nu am primit nici-un fel de sesizare,inseamna ca toata lumea este multumita se complace cu primarul in situatie.

Mergi la: