Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tatuare = infectare cu hiv?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Unkle
50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 14:57

Ma tot gandesc sa-mi fac un tatuaj, da' mi s-a facut cam frica din cauza a ceea ce aflu in ultima vreme...ca nu ar fi suficienta schimbarea acului pentru a preveni infectarea cu HIV? E adevarat? Cum ar trebui totusi sa procedez pentru a-mi face tatuajul dorit, dar in conditii de maxima siguranta?

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 10:37

Ia-ti unul temporar si gata, ca oricum e posibil sa te plictisesti dupa o perioada.

ecologos23
95 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2008, ora 16:19

da si eu am unul temporar si sa te plictisesti la un moment dat si daca scrii I love Andreea si apoi o las si ma duc dupa alta ce fac? si niic pentru cercel nu am facut gaura am cu magnet, da nevasta nu prea e de acord nici cu una nici cu alta si nici cunostintele mele din romania

carmen_chivu
2 mesaje
Postat pe: 12 August 2008, ora 15:19

eu am impresia ca vorbesti mult ...;prost si fara rost..........

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 18 August 2008, ora 13:10

tatuajul reduce rezistenta organismului si capacitatea sexuala,acele introduc in organism miliarde de noi microbi.Cei care sufera de sfurtare poarta cercei in urechi,omul trebuie sa fie cit mai natural.La fel cu implanturile de silicoane si alte bazaconii,orice taietura provocata involuntar sau voluntar aduce noi infectii in organismul uman cu toate asa zisele sterilizari,numai in cazuri de extrema urgenta trebuie apelat la chirurgie,cu toate masurile de sterilizare microbii patrund in organism .Pe linga acest pericol imaginativa cum este sa te asimilezi cu un porc caruia iau pus belciug in nas sa nu mai rime,cu o vaca care a fost tatuata sa se deosebeasca de una stearpa etc.Omul,femeia este mai frumos cu cit este mai natural,daca-si baga obiecte prin piele ,locul pe unde acestea patrund intra treptat in putrefactie,provoaca un aspect de ceva infect si murdar.Totul depinde de starea psihica a individului.

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
monica_ocneanu
5 mesaje
Postat pe: 22 August 2008, ora 14:42

de unde stii tu ca scade capacitatea sexuala tatuajul?
Eu mi-am facut unul acum 8 ani si nu am constat nici o modificare a apetitului sau capacitatii sexuale

Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 August 2008, ora 00:17

monica,era vorba de barbati

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 10:20

Tatuajul e frumos....insa nu pe corpul meu. Prefer sa am grija de el si sa-i pastrez naturaletea.

Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 10:21

Asta pt ca de naturalete nu ai cum sa te plictisesti...de un tatuaj oricat de frumos e pan ala urma te plictisesti de el.

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 23 August 2008, ora 10:57

Frumos gindit mariaoprea
omul se naste curat ,influenta prostiei pe timpul vietii este rezultatul anturajului.Cum sa faci dragoste cu o muiere care are belciuce,talangi,clopotei si bilute prin diferite locuri si este patata de tatuaje precum purcica lui Ghita ?Zau ca ti se imnoaie toate alea !

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 23 August 2008, ora 10:58

Cum sa te plictisesti de el? Nu inteleg cum vine asta. Tu il faci pentru ca nu ai ce face, asa numa de distractie? Parca ar fi un joc sau ceva sa zici ca te plictisesti. Si in legatura cu HIV, ma indoiesc. Poate daca lasi orice tampit sa iti faca fara sa te interesezi inainte cum sunt instrumentele si tot. Iar in legatura cu scade activitatea sexuala si nu stiu ce: de unde stii voi asta? Pun pariu ca nici nu ai tatuaj, dar vorbesti.

Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 11:00

deci tatuajele scad calitatea sexului daca spuneti voi

andrutza6600
2 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 12:29

Personal am 2 tatuaje si nu ai cum sa te plictisesti de ele atata timp cat iti faci ceva ce te reprezinta si intr-un loc in care chiar sa-ti placa. Cat despre infestarea cu HIV.. du-te la un salon autorizat, nu la un bisnitar de la coltul strazii. Asigura-te ca poarta manusi de cauciuc, intreaba-l cum isi sterilizeaza echipamentele (orice instrument care iti atinge pielea trebuie intai spalat apoi sterilizat in autoclava) si, evident, trebuie sa foloseasca ac nou, sterilizat.

Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 17:24

De la: mariaoprea75, la data 2008-08-23 10:20:27Tatuajul e frumos....insa nu pe corpul meu. Prefer sa am grija de el si sa-i pastrez naturaletea.

marinelacajvan
7 mesaje
Postat pe: 23 August 2008, ora 20:33

din pacate eu cunosc un salon in care echipamentele pentru efectuarea tatuajelor nu erau sterilizate corespunzator... si nu e un salon de cartier... motivul pentru care nu sterilizeaza totul asa cum trebuie este faptul ca sterilizarea corespunzatoare ar degrada mult mai repede aparatura utilizata ... asta inseamna costuri in plus si profit mai mic pentru patron ... din pacate riscurile exista... asa ca multa grija

Fosta membra 9am.ro
6 mesaje
Postat pe: 24 August 2008, ora 14:10

te interesezi inainte sa faci, de tot ce vrei sa stii. Aveti gurite puteti intreba cum sterilizeaza aparatura. Chiar sa si vedeti procedeul nu o sa va refuze nimeni va asigur

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2008, ora 21:29

De la: partidul1, la data 2008-08-23 10:57:05 Frumos gindit mariaoprea
omul se naste curat ,influenta prostiei pe timpul vietii este rezultatul anturajului.Cum sa faci dragoste cu o muiere care are belciuce,talangi,clopotei si bilute prin diferite locuri si este patata de tatuaje precum purcica lui Ghita ?Zau ca ti se imnoaie toate alea !

domnu partidu' ; itzi dau eu raspunsul la intrebarea cum sa faci dragoste cu una cu belciuge ,talangi ,etc ...
vorba lui adrian copilu' minune : PE LA SPATE ! eshti satisfacut ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 21:34

De la: mytcor, la data 2008-08-23 17:24:43
De la: mariaoprea75, la data 2008-08-23 10:20:27Tatuajul e frumos....insa nu pe corpul meu. Prefer sa am grija de el si sa-i pastrez naturaletea.

perfect baiatule ! da' de spalat te speli ...shi cat de des ?
vezi ca l-ai suparat pe tvikea shi-tzi tatueaza asta una intre ochi de zici ca ce-i aia ,c-am auzit ca da tare cu pumnu'...

si electronica !
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 21:44

De la: lasciva1, la data 2008-08-18 13:10:04 tatuajul reduce rezistenta organismului si capacitatea sexuala,acele introduc in organism miliarde de noi microbi.Cei care sufera de sfurtare poarta cercei in urechi,omul trebuie sa fie cit mai natural.La fel cu implanturile de silicoane si alte bazaconii,orice taietura provocata involuntar sau voluntar aduce noi infectii in organismul uman cu toate asa zisele sterilizari,numai in cazuri de extrema urgenta trebuie apelat la chirurgie,cu toate masurile de sterilizare microbii patrund in organism .Pe linga acest pericol imaginativa cum este sa te asimilezi cu un porc caruia iau pus belciug in nas sa nu mai rime,cu o vaca care a fost tatuata sa se deosebeasca de una stearpa etc.Omul,femeia este mai frumos cu cit este mai natural,daca-si baga obiecte prin piele ,locul pe unde acestea patrund intra treptat in putrefactie,provoaca un aspect de ceva infect si murdar.Totul depinde de starea psihica a individului.

ai dreptate fata taichii ! ce hiv , ce miliarde de microbi...potzi sa iei shi raie shi paduchi latzi daca ala cu acu' ii un nespalat.
n-ai dreptate in doua chestii;
1 .capacitatea sexuala nu scade ...pai n-ai auzit de haiducul ala din delta Terente ,care avea o scula de ...hahaha ...shi avea tatuat pe aia "f*t tare si apasat la cioc !" ???
2 .aia cu bagatu' ...pai la unde ,ma gandesc eu...m-apuca fiorii (shi cred ca shi pe tine !) de unde ai scos-o p-aia cu putrefactia ?!

si electronica !
brindsusa
1 mesaj

Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 22:24

andrutza6600 adica cum ac nou si pe deasupra sterlizat...
penibill....ziceti ca stiti dar nu sti nimic..
acul nou e steril din fabrica...sterlizarea este un procedeu aplicat de doctori instrumentelor deja folosite...mai nou...de vreo 5 ani...sterlizarea acelor e interzisa...
eeeeeee si uite asa ne inbolnavim pe noi si partenerii nostrii...noroc ca folosim ace noi sterlizate

deeaa4
16 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 01:28

mai oameni buni, nu prea intru eu pe forumuri decat cand sunt deprimata tare, ma ajuta sa imi revin cand vad ca se poate muuult mai rau!!!
si cu tatuajul e ca si cu orice altceva, pana la urma poti lua diverse de la dentist. sau poate din locul acela de vindecare (spitalul - matusa mea a luat hepatita c cand s-a operat la picior si traieste saraca numai cu regim si alte maimutarii si e perfect posibil sa dezvolte ciroza desi n-a baut in viata ei!)
tot ce pot sa va spun insa, legat de subiect, e ca e perfect adevarat, am vazut si eu o schimbare in viata mea sexuala de cand am piercinguri si tatuaje, doar ca in bine.
desigur, se poate sa fac dragoste mai prost, dar asta nu am apucat sa verific, pana acum nu am facut decat sex

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:25

my dear deeaa 4 ; zici ca ai facut sex ...dar nu ai precizat cu cine ?

femei sau barbatzi ?

i love you !

si electronica !
lochrobby
2 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 12:24

fatzi linistiti tatuaj nu exista nici un pericol d infectare cu HIV. si eu miam facut unul acum 1 an si dupa 6 luni am fost sa imi fac analizele asa d curiozitate si nu am nimik. oricum sa te gandesti bine c vrei sa itzi faci k sa nu te plictisesti d el pt k e pacat sa itzi faci un tatuaj aiurea.

lochrobby
2 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 12:25

msj d sus e pt Unkle

deeaa4
16 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 11:38

De la: AZAZEL, la data 2008-09-17 23:25:16my dear deeaa 4 ; zici ca ai facut sex ...dar nu ai precizat cu cine ?
femei sau barbatzi ?
i love you !

cu cine am avut chef, ce importanta are?
mie mama mi-a zis ca fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor ele, cica a citit ea intr-o carte, asa ca ....

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 22:44

deea 4 !
chiar asa ?
si eu sunt tatuat .dar nu-ti spun unde ...
tu imi spui ? (am inteles ca si tu esti tatuata !).
sa fii iubita !

si electronica !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 15:25

sunt surprinsa de toate mesajele astea cu idei invechite. eu am un tatuaj de acum 5 ani. Mi-am dorit de multa vreme unul si am decis sa fac pasul asta. Am cautat foarte multa vreme un cabinet care sa arata bine. Nu stiu daca e la fel in Romania dar in anumite tari sunt cabinete care au licenta ministerului sanatatii. Daca exista si in Romania ti-as recomanda sa te duci la unul cu licenta.
Nu mi se pare ca sunt mai putin naturala doar pentru ca am un tatuaj si nici nu m-am plictisit de el. Tatuajul respectiv poarta un simbol pentru mine(neavand nici o legatura cu nici un baiat) asa ca nu pot sa ma plictisesc de el. Am avut grija sa fie intr-un loc care nu e imediat la vedere pentru ca lucrez intr-un mediu profesional si nu am vrut sa se vada.

In legatura cu acele, nu am auzit pana acum chestia asta ca poti sa iei hiv chiar daca schimbi acul. eu zic sa cauti pe internet din surse serioase si sa vezi ce scrie.

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 21:35

De la: capshunika, la data 2008-09-29 15:25:02sunt surprinsa de sa vezi ce scrie.
toate mesajele astea cu idei invechite. eu am un tatuaj de acum 5 ani. Mi-am dorit de multa vreme unul si am decis sa fac pasul asta. Am cautat foarte multa vreme un cabinet care sa arata bine. Nu stiu daca e la fel in Romania dar in anumite tari sunt cabinete care au licenta ministerului sanatatii. Daca exista si in Romania ti-as recomanda sa te duci la unul cu licenta.

Nu mi se pare ca sunt mai putin naturala doar pentru ca am un tatuaj si nici nu m-am plictisit de el. Tatuajul respectiv poarta un simbol pentru mine(neavand nici o legatura cu nici un baiat) asa ca nu pot sa ma plictisesc de el. Am avut grija sa fie intr-un loc care nu e imediat la vedere pentru ca lucrez intr-un mediu profesional si nu am vrut sa se vada.

In legatura cu acele, nu am auzit pana acum chestia asta ca poti sa iei hiv chiar daca schimbi acul. eu zic sa cauti pe internet din surse serioase si
capshuniko !

hai ca m-ai bagat in boala ...nu mai dorm de cand ti-am citit comentariul...shi tot imi bat capul capul in care loc ...ascuns ti-ai facut tatuajul...

da' omu' cu licenta a avut voie sa vada locul ala ...shi noi nu ?

hai lasa-ne sa-tzi vedem tatuajul...shi locul...macar o poza ...daca se poate shi color ...

sa fii iubita ...te pup pe ...tatuaj !

si electronica !
adi_stoma_2005
2 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 16:05

Superb.....Se pare ca medicina ramane un mit verificabil pe "net"......si daca un om spune ca a luat hiv in urma procesului de tatuare....mi se pare logic sa se gaseasca rpd un sustinator al ideii....Oricum,din cei care ati postat mai sus (din pura curiozitate ) care aveti in casa o carte despre acste boli infectioase?!
Curiozitatea locului acelui tatuaj......persista ......
"De ce iti este frica nu scapi!".................

deeaa4
16 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 04:40

eu am o carte deschisa, si nu numai una!
tatuajul meu e pe spate si e mare si se si vede din bluzitele mai decoltate, doar ca se vede numai un pic mic
deci, constat ca toti cei care au tatuaj sunt sanatosi in timp ce toti cei care nu au si dezaproba ideea au ceva (de comentat in necunostinta de cauza, evident! doar nu va gandeati la altceva!)
deci draga ... oricine, fa-ti tatuaj linistit, si ce-ti mai bubuie mintea; esential e sa nu uiti ce spuneau batranii: CAPU' FACE, CAPU' TRAGE!

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Mergi la: