back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 23:03

De la: laurakidgirlie, la data 2008-07-25 16:57:10NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani...nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN...si ei probabil i-au vazut in carne si oase...NU E CORECT...

raduflorinpa

6 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 08:26

sa si noi ne intereseaza ca nasa ii ascunde credeti nca daca stiamde ei na-veam criza financiara sau ei au provocato?

ovidiu31

9 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:02

Viata Extraterestra = EXISTA cel putin la nivel micromolecular!!!

Biserica = cea mai mare EXCROCHERIE a tuturor timpurilor (vedeti Zeitgeist)

Criza Financiara = inceputurile unui nou tip de GENOCID lent si sigur instrumentat de catre bogatii lumii.

PaharCuPai

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:03

sunt tone de poze "concrete" ..doar ca "oficial" sunt bazaconii..

OZN e o paralela cu "energie gratuita.." sau cu costuri aproape de zero..

Inca din 1920 nemtii au decoperit accidental prima varianta de "ozn" cu principii de zbor antigravitational..ai net..pune mana si cauta inainte sa vb...asa ceva nu acumulezi in 3 minute..si nici daca ai creierul decedat..
Aspectele ce se intersecteaza cu subiectul OZN au in mare parte coincidente "politice" si conditionari politice.. atat in Europa cat si in SUA ..

Ipocrizie mai mare decat a spune ca suntem singura forma de viatza civilizata in univers..e cea mai mare bula de sapun a omenirii..

S-a facut contact cu ET ..si exista o serie de "pacturi" ..o colaborare..

Oricum sfera existentiala in care ne traim viatza ..nu are nicio legatura cu realitatea care ne vizeaza..

Suntem invatzatzi ce sa credem..ce sa mancam..ce sa imbracam..ce sa gandim..
O hipnoza in masa... care deja are traditie..si se sustine de la sine prin ignorantza de care majoritatea da dovada..
Am fost antrenatzi sa radem la auzul cuvintelor cheie ..de gen "extraterestrii...conspiratie..ozn..oamenii din umbra..etc"

blah blah blah ... imi racesc gura de pomana..

http://www.youtube.com/user/PaharCuPai
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 22:42

Nu pot s� cred c�t de t�mpit� este acea domni�oar� care spune c� dup� Calea Lactee, nu sunt dec�t "g�uri negre" !!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
leo_

448 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:25

De la: bogdanos_bob, la data 2009-01-14 11:03:55sunt tone de poze "concrete" ..doar ca "oficial" sunt bazaconii..

OZN e o paralela cu "energie gratuita.." sau cu costuri aproape de zero..

Inca din 1920 nemtii au decoperit accidental prima varianta de "ozn" cu principii de zbor antigravitational..ai net..pune mana si cauta inainte sa vb...asa ceva nu acumulezi in 3 minute..si nici daca ai creierul decedat..
Aspectele ce se intersecteaza cu subiectul OZN au in mare parte coincidente "politice" si conditionari politice.. atat in Europa cat si in SUA ..

Ipocrizie mai mare decat a spune ca suntem singura forma de viatza civilizata in univers..e cea mai mare bula de sapun a omenirii..

S-a facut contact cu ET ..si exista o serie de "pacturi" ..o colaborare..

Oricum sfera existentiala in care ne traim viatza ..nu are nicio legatura cu realitatea care ne vizeaza..

Suntem invatzatzi ce sa credem..ce sa mancam..ce sa imbracam..ce sa gandim..
O hipnoza in masa... care deja are traditie..si se sustine de la sine prin ignorantza de care majoritatea da dovada..
Am fost antrenatzi sa radem la auzul cuvintelor cheie ..de gen "extraterestrii...conspiratie..ozn..oamenii din umbra..etc"

blah blah blah ... imi racesc gura de pomana..

de fapt din 1921 o data cu constructia aparatului VRIL-1, 1925 parca VRIL-2, iar dupa, seria RFZ. singura problema a lor era faptul ca nu puteau trage cu proiectile clasice. laserul nu se inventase inca.

rosubordo

4 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:23

De la: AZAZEL, la data 2008-07-26 22:28:55ai dreptate draga laurakidgirlie ! ashtia de la nasa (mama lor !) shiau batut joc de noi .mai ales de noi romanii .da' ce ? noua ne-ar fi stricat sa avem in tzara o farfurie din aia zburatoare ? sa mai impulsionam putzin transporturile de calatori ,ca vezi bine ce prost circula trenurile.ca de avioane nici nu mai amintesc ,mai ales ca astea mai shi pica .Sau ne-ar fi picat plombele s-avem un extraterestru sau chiar doi ,asha mici si verzi cum sunt.ca se vorbeshte ca sunt tare buni la prasila (m-ai intzeles ,nu-i asha ?).si se inmultzesc ashtia ca iepurii ,dupa care o sa-i punem la munca in agricultura sa obtzinem recolte record (am auzit ca tot ei se pricep sa faca si cercuri si alte bazaconii ,o minune, in lanurile de grau si porumb !), si prin asta vom relansa exportul.Apoi ,poate reinfiintzam si societatea Dunarea ,pe care au devalizat-o dupa 89' ,shtim noi cine ...sii devenitzi peste noapte fruntashi in top-ul 100 !

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:11

extraterestu e ignorantul care crede ca in cateva sute de milioane de sisteme solare, sau chiar galaxii este singura finta inteligenta,este singurul care sta cu ochii pe sus si nu vede nici un ozn. marturii ale existentei lor exista inca dinainte de a fi scrisa biblia. voi nu vedeti?si intrun trib din indepartatul amazon daca mergi,primitivii aia vor spune ca au venit din cer,se uita in sus si asteapta o revenire.de unde stiu ei aceleasi chestii ca si noi daca au fost rupti de realitate?acuma intreb si eu:
-esti un extraterestru care a venit pe planeta asta acum cateva mii de ani.ai prin urmare cateva zeci de mi de ani de tehnologie in fata pamantenilor.tu te-ai laga la cap cu un primitiv care are o bomba atomica in mana?un primitiv care dupa ce a descoperit fuziunea nucleara.adn-ul inca o violeaza pe mama-sa pe fica-sa ,omoara si el un prieten ca a baut o saniutza? eu daca as fi un verzisor si as receptiona o singura emisiune de stiri, as face cale intoarsa...

zizu_alexandru

5 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:31

mesaj pentru AZAZEL....bai baiatule esti ce a mai proasta cunostinta de a mea...cum de te au lasat astia sa ti faci con la ei ca esti prost bata.nai nici o treaba bai cu viatza.ce vrei sa ne arati ca le sti tu pe toate????? inpuscate muraturo

agache alexandru
cristi301975

2 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:50

Au ascuns existenta lor ? Ok! Dar oare ei sant cei mai iubiti ca li se arata nimai lor si noua nu ? Sau numai ei americanii au aeroport pt extraterestrii! Cine stie? BUUUU .

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 13:27

nASA ,ESTE ORGANIZATIE TERORISTA AMERICANA -mascata in centru de cercetare.Toate produsele NASA sint menite pentru distrugerea vietii pe pamint.Este o ineptie sa spui ca NASA a ascuns existenta extraterestrilor,mediul de pe pamant nu permite supravetuirea fiintelor extraterestre ,PAMINTUL este unic ca si oamenii.NASA este organizatia gaurilor negre financiare mondiale.

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:21

Sunt absolut DE ACORD!! CEI ACRE S-AU DOCUMENTAT si au citit mai mult pot comenta pe acest subiect!

mai dechideti si uitati-va si pe DISCOVERY CHANNEL si lasati ...manelele si talk show-uri de 2 bani...existenta lor se ascunde pt k in 1970 ..in USA s-a creat panica printr-o gluma ( GLUMA ...) la radio pe seama UFO-s ..k ar fi pe Terra ..isterie inmasa!!!!!!!! cum pti spune ei k exista asa ceva unor oameni ca....americanii...???

Cei educati stiu ce este o GALAXIE, planeta..sistem solar....si fireste k sunt multe planete asemanatoare Terrei...

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:29

hmmmm.. ce ai citit tu stie lumea..despre anul cosmic de aproape 26.000 de ani pamanteni..de trecerea prin centura fotonica....DA CORECT!
DAR ce este cu dezvoltarea creierului in 48 miliarde de ani??? Terra exista de 5 miliarde de ani.....de unde 48 miliarde ani?? si cel mai vechi schelete ce s-a descoperit in Africa LUCY...s-a descoperit acum 1 mil de ani...
sa lasam balivernele..

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:41

SUPER TARE!!!!!!!!!!!! HAIDETI SA DISCUTAM DESPRE TOPIC SI SA NU NE ABATEM DE LA SUBIECT........LASATI VRAJELILE ASTEA CU LUMINI HOLOGRAME.....

CE CATA CEI DE LA MARTORII LUI IEHOVA PE SITE???

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:49

dRA Oana ..m-ati lasat fara cuvinte...de unde ati " emis" aceatsa teorie elevata a luminillor...?????? GENEZA.....nasterea Universului.....???

Dar de Stephen Hawkins ati auzit?? de adevaratele Teorii despre Terra, Univers..si Evolutie....sa nu intram in STIINTA la alt nivel ...

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:00

asta e eterna discutie si dezbatere intre STIINTA VERSUS RELIGIE..eu , ca si tine NU NEG existenta unei fiiinte supranaturale..its is something beyond us! NU NEG si nu vreau sa jugnesc.....dar
fratilor sa lasti versetele, paragrafele ... ...parca sunt la biserica sau ora de religie si nu pe un site VA ROG!!!!!!!!!! lasati preotii sa isi faca treaba ...la biserica!!!!!!!!!!

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:10

baiete..tu cred k nu ai pus piciorul in orasul vecin ..daca ai fi mai umblat prin LUME .....ai avea si tu o educatie aleasa ai sti ce se discuta prin lume!!! Ultime stiri din stiinta, teorii despre EVOLUTIE ,,MICROBIOLOGIE...sunt savanti si oamni de stiinta care isi bat capul cu anumite evenimente "dincolo de noi"...
le vom descifra noi dar TU KEEP UR MOUTH SHUT! !
SI ABTINE-TE DE LA JIGNIRI...ORICUM ESTI DEPASIT TOTAL.....

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:25

SCRIPCA_VIOREL ..ARE F MARE DREPTATE!
VA ROG LASATI ATACURILE LA PERSOANA! SA DEZBATEM AC SUBIECT INTELIGENT ....tocmail a trebuit sa il pun la punct pe ac bebe petre din Suceava ....
SA TRECEM LA SUBIECT!

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:59

cALINESCU_4 GOOOOOOOOD JOB!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai mare dreptate si ai scris concis si la subiect! Bravo! Felicitari!!
Tre sa ai un IO prea mic............sa nu vezi ce s eintampla out there....

Mi-e mila de cei indoctrinati de mass media...pana si stirile acestea din tara sunt atat de " procesate" si ascund relaitatea.....va minte cu televizorul oameni buni! nu mai credeti in tot orbeste..SELECTATI INFORMATIILE!!!
GANDITI...APROFUNDATI..CITITI...

rhamona_ali

16 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 20:16

pt averea_1916

CUM 48 DE MILIARDE DE ANI???/ SE DEZVOLTA CREIERUL IN 48 DE MILIARDE DE ANI???
sunt socata de aceatsa ...cifra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terra exista de 5 miliarde de ani........
cea mai veche marturie a existentei umane este de acum 1 milion de ani..scheletul LUCY ( sper sa nu ma insel cu cifra.)
omul a devenit CREATIV SI CREATOR acum 250.000 de ani BC..........

numai aberatii cu 48 miliarde de ani???!!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 00:23

Lasati prostiile,iubitiva nu va invrajbiti,pamintul are nevoie de locuitori,daca va pierdeti timpul cu discutii inutile uitati sa faceti dragoste,esentialul vietii

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 04:34

De la: rhamona_ali, la data 2009-01-17 20:16:51pt averea_1916

sunt socata de aceatsa ...cifra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terra exista de 5 miliarde de ani........

cea mai veche marturie a existentei umane este de acum 1 milion de ani..scheletul LUCY ( sper sa nu ma insel cu cifra.)

numai aberatii cu 48 miliarde de ani???!! :sml-:

Adevarul este ca nimeni nu stie exact virsta oricarei planete. Virsta Pamintului a fost "decretata" dupa niste roci gasite la suprafata de 4,5 miliarde ani. Nu stie nimeni ce este in interior.

S-au gasit dovezi fara dubiu ca fiinte inteligente s-au ratacit pe Terra de vreo 300 milioane ani. Citeste pe internet. Dovezile nu pot fi demontate, sint datate cu izotopi radioactivi ca si virsta acelor roci care dateaza virsta pamintului la suprafata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 04:37

Iar toate religiile ascund acest lucru de mii de ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 05:25

In fine, mi-a fost dat sa citesc si un topic full de ignoranta "savanta". Azazel...chapeau ( pe bune), dar n-ai cu cine pe aici. Astia cu extraterestrii sunt la fel ca sectantii.
Pentru cei care ii confunda pe cei are dau citate vesete din biblie ca fiind preoti ( adica ortodocsi) WAKE UP! sectantii va dau citate intregi din Biblie, nu preotii ortodocsi (daca ati merge la biserica, ati sti diferenta).Aia care vin cu pliante acasa la voi ca sa va convinga sa mergeti acasa la ei, nu sunt ortodocsi. Sau cum ar spune romanul: "wake up!"
A! Sa nu uitam ca au si scientologii un cuvant de spus; nu conteaza ca sunt agramati, dar vorbesc pe limba multora!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 14:18

De la: nastasemihail, la data 2009-01-18 04:34:52
De la: rhamona_ali, la data 2009-01-17 20:16:51pt averea_1916

numai aberatii cu 48 miliarde de ani???!! :sml-:

Adevarul este ca nimeni nu stie exact virsta oricarei planete. Virsta Pamintului a fost "decretata" dupa niste roci gasite la suprafata de 4,5 miliarde ani. Nu stie nimeni ce este in interior.
S-au gasit dovezi fara dubiu ca fiinte inteligente s-au ratacit pe Terra de vreo 300 milioane ani. Citeste pe internet. Dovezile nu pot fi demontate, sint datate cu izotopi radioactivi ca si virsta acelor roci care dateaza virsta pamintului la suprafata.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 15:45

De la: dora_visinescu, la data 2009-01-14 22:42:16Nu pot s� cred c�t de t�mpit� este acea domni�oar� care spune c� dup� Calea Lactee, nu sunt dec�t "g�uri negre" !!!

uite la ea cum sare la beregata aleia cu...gauri negre ...
poate a vrut sa zica ,gauri in ...urechi...si n-ai fost matale pe faza !

si electronica !
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 15:48

P�i m�i Michidu��, tu nu ai v�zut ce inep�ii a scris f�tuca de pe prima pagin�?!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 03:48

pai io nu mai inteleg asta: cum vi s-a ascuns existenta extraterestilor daca voi ati auzit de ei, mai nou spune-ti ca ati vazut filme si poze cu ei..va amintiti nu..de acele, sa le numesc asa, puncte albe si stralucitoare.... in universul asta totul este posibil.. pot sa mai existe alte civilizatii extraterestre sau nu, iar noi suntem singuri in spatiu........

presupunand ca exista extraterestri nu cred ca au ajuns sa evolueze atat de mult incat sa fie capabil de calatorii interstelare, astfel incat sa ajunga pe pamant...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:51

De la: funnymoon, la data 2009-01-18 05:25:46In fine, mi-a fost dat sa citesc si un topic full de ignoranta "savanta". Azazel...chapeau ( pe bune), dar n-ai cu cine pe aici. Astia cu extraterestrii sunt la fel ca sectantii.
Pentru cei care ii confunda pe cei are dau citate vesete din biblie ca fiind preoti ( adica ortodocsi) WAKE UP! sectantii va dau citate intregi din Biblie, nu preotii ortodocsi (daca ati merge la biserica, ati sti diferenta).Aia care vin cu pliante acasa la voi ca sa va convinga sa mergeti acasa la ei, nu sunt ortodocsi. Sau cum ar spune romanul: "wake up!"
A! Sa nu uitam ca au si scientologii un cuvant de spus; nu conteaza ca sunt agramati, dar vorbesc pe limba multora!

Just !

cristi301975

2 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:22

mai Cisa daca ai vazut asa ceva trimitene-o si noua ca sa vedem si noi ce ai vazut si tu. Pe bune doar nu sa fim noi oile si ei pastorii sa vegheze zi si noapte

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
Mergi la: