Info
x
Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 13:17
anul 2012- un moment de cumpana pentru omenire.
daca ve-ti citi unul din comentariile la acest articol "sintem aici de miliarde de ani" este singurul care spune adevarul. Despre NASA numai injuraturi O GAURA NEAGRA FINANCIARA
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:16
De la: tell, la data 2008-12-14 15:47:07oare acest univers se limiteaza doar la spatiul nostru vizual? Nu. Insasi faptul ca spectrul vizibil este mai mic decit tot spectrul electromagnetic, arata ca numai in spectrul electromagnetic exista mai mult decit vedem. Si exista si alte cimpuri energetice care formeaza chiar alte moduri de manifestare decit ceea ce vedem. Noi oamenii cuprindem si alte forme de energie. As putea spune ca practic pe toate. Dar cei care contrazic acest lucru ii linistesc, mai sint si optiuni terestre. Tu care iti pui aceasta problema esti pe un drum bun, dar cam greu. Cineva imi spunea ca ii era frica sa se gindeasca la altceva decit ceea ce vedea. Simtea ca va distruge, cu mintea, baza existentei noastre. Asa ca atentie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:42
De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 01:54:30salut leo NASA nu a publicat articole concrete cu faptul ca sint ruine de cladiri pe Luna sau Marte. Aceste foto si filme le-au gasit oamenii sau alte organizatii, chiar de pe siteurile NASA si ESA. Eu personal am gasit o poza de pe Luna cu o nava de 3,2 km, de la un link. NASA a dat un comunicat oficial (l-am auzit si eu in mai iunie 2008), in care declarau ca ar putea sa existe civilizatii extra. A fost difuzat pe media si la noi. Apoi de la acea data nu fac decit sa nege acest lucru, mai ales de cind au vazut ca oamenii au gasit concret, ruine de cladiri si chiar fundatii de orase, pe Luna si Marte. Si nu numai ruine. Cranii umane. Lumini continui si obiecte care zboara. Cei de la NASA prezinta obiecte care zboara in jurul Lunii, dupa care neaga ca ei cerceteaza astfel de lucruri. Se pare ca sint totusi depasiti de fenomen si nu s-au hotarit sa faca niste comunicate oficiale cu privire la ceea ce au gasit oamenii. Atentie ca pe siteurile cu astfel de filmulete si foto sint si foarte multe falsuri, unele facute in bataie de joc, altele mai reusite. Cele reale sint mai slabe calitativ. In general din primul moment iti dai seama ce este real. Daca te intereseaza concret linkuri da-mi un email. De subiectul asta se leaga persoane care fac misto sau duc in derizoriu un subiect atit de important. Si eu am luat in ris subiectul, chiar pe forum si culmea, nu am fost contrazis. Mai adaug ca acele ruine sint clar artificiale, dar fiecare e liber sa creada ceea ce vrea.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:43
mai fratilor.chiar asa de prosti sinteti sa credeti in NASA ,FBI,CIA etc care sint fie organizatii de spalare de bani fi organizatii teroriste prin care se invrajbeste lumea
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 21:53
Pentru cine crede ca exista Dumnezeu, dar crede ca exista si extraterestii, am un link interesant:
www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului8.htm |
|
rhamona_ali 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 01:50
Daca ne-am uita mai des la DISCOVERY am vedea multe documentare despre UFO/ farfurii zburatoare. S-a aratat la un asemenea documentar nopatea tarziu cum s-a descopertiot o nava spatiala in USA si un corp de extraterestru....s-au aratat poze si au vorbit martorii. Avesti martori au refuzat sa fie filmati deorece au fost MITUITI de Guvernul USA sa NU vorbeasca despre asta...este ff interesant!!!! De atunci eu cred k exista asa ceva....
Nu se doreste sa se vorbeasca deschis despre acest subiect deoarece s-ar crea o panica la nivel global....Am asistat la o panica de acest gen cand ma trait in State...parca venea ARMAGHEDONUL!! |
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:45
......Toti vorbim despre haosul de dupa aflarea "marelui mister" al existentei extraterestrilor....sa fim seriosi....ce haos?.....a, da, haos economic, politic, n-o sa ne mai poata controla cu dogme si si si si.......in definitiv, cine decide ca suntem prea "tineri" pentru a fi publica stirea si data pe fata existenta fiintelor extraterestre....si ce interese succed aceasta?
|
|
ramona_deac 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:51
NU EXISTA EXTRATERESTRI
UITATI+VA LA INGERUL DIGITAL SI ZEITGEIST |
|
|
|
|
slayer160971 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 09:29
De la: ramona_deac, la data 2008-12-20 22:51:36NU EXISTA EXTRATERESTRI tot la fel poti sa spui ca nu exista furnici. apropo...vreau si eu linkul de la NASA cu cladirile de pe luna.
Make sex- Not war
60's for ever
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:40
eu de obicei posed bine posed si americani posed si estraterestri i posedez pe toti depinde ce terenuri au in posesie si cu cat vand ca am auzit eu ca in ameica vinde unu casa cu un dolarsssss poate asa o sa fie si la romania ca sa moara si capra lui jon ca a lu ion oricum e moarta in cotet de cand cu criza asta
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 20:24
De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 01:54:30salut leo articolul respectiv nu il am pe web ci il am decupat dintr-un ziar. dar pot sa iti dau resurse cu privire la unele aspecte ale planetelor apropiate. www.qtm.net/~geibdan/cydonia.html www.soultravel.se/2007/1103-moon/alien_moon.shtml |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 20:25
De la: bilbe, la data 2008-12-18 18:43:36mai fratilor.chiar asa de prosti sinteti sa credeti in NASA ,FBI,CIA etc care sint fie organizatii de spalare de bani fi organizatii teroriste prin care se invrajbeste lumea pai si cei mai multi bani nu ii faci din tehnologie noua? |
|
cristi_papandopol 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 20:11
ce e in capul tau fratioare...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 21:35
De la: nicolau_doru, la data 2008-12-29 22:40:34eu de obicei posed bine posed si americani posed si estraterestri i posedez pe toti depinde ce terenuri au in posesie si cu cat vand ca am auzit eu ca in ameica vinde unu casa cu un dolarsssss poate asa o sa fie si la romania ca sa moara si capra lui jon ca a lu ion oricum e moarta in cotet de cand cu criza asta asha fata draga...zici ca te pricepi la...posedat ... da' ia spune lu' azazel ,cat ceri pentru un posedat din asta ...tacam complet ...ca daca nu-i mult...sunt si io amator...lasa eventual nr.de telefon ...te pupicesc papusha
si electronica !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 08:42
De la: ramona_deac, la data 2008-12-20 22:51:36NU EXISTA EXTRATERESTRI drraga Ramona,te contrazic,sint toti in capul statului ,toti sint extraproblemele Romaniei
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:13
aia de la NASA lucreaza impreuna cu ai nostrii la Autostrazi,unde gasesc urme arheologice fac pauza de milioane de ani ,sa ne ajunga extraterestrii din rma
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:20
De la: nastasemihail, la data 2008-12-18 14:42:40De la: nicoletibi, la data 2008-12-18 01:54:30salut leo cam stiu destule despre treaba asta. problema este alta cu luna. acolo nu imi dau seama cum ar fi putut trai ceva pentru ca nu e planeta. cu marte e altceva, iar inteligentii care spun ca nu exista viata pe marte ar trebui sa se abtina pentru ca pana acum, oficial, omenirea nu a cercetat prea mult pe planeta aia si nu stim sa spunem da sau nu. crede-ma ca stiu si eu cam ce falsuri se fac. manuiesc binisor corelul si photoshopul. as putea crea chiar o imaginea unei planete in programele astea. iar chestia cu nasa si comunicatele pro si contra nu inseamna ca au scapat fenomenul din mana ci ca ne ametesc ca pe fetele mari: la inceput tandri, apoi inabordabili, apoi la fel. |
|
alexbrateanu 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 18:59
sunteti prosti oamenilor !!!!! nu exista nici un extraterestru !!! toate chestiile astea sunt imaginate de oamenii care nu au ce face....sau cine stie din ce motive?!?!? doar s-a demonstrat ca e posibila construirea farfuriilor zburatoare......da nu suntem noi la curent cu evolutia tehnicii.........suntem doar manipulati !
Cum adica, semnatura ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 11:45
Trebuie sa fii prea indoctrinat de religie sa crezi ca esti singur in univers.
Come on ...e imposibil ! A ajuns careva din voi la capatul universului si noi n-am aflat ? Pana atunci abtineti-va si nu ne intoxicati pls .
|
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:41
De la: alexbrateanu, la data 2009-01-04 18:59:07sunteti prosti oamenilor !!!!! nu exista nici un extraterestru !!! toate chestiile astea sunt imaginate de oamenii care nu au ce face....sau cine stie din ce motive?!?!? doar s-a demonstrat ca e posibila construirea farfuriilor zburatoare......da nu suntem noi la curent cu evolutia tehnicii.........suntem doar manipulati ! .......ai dreptate, probabil si dupa ce ai da nas in nas cu un extraterestru, ai avea aceeasi parere.... |
|
ioan_basa 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:41
De la: 4jesus, la data 2008-07-30 16:32:22Eu nustiu, cum puteti crede in asa ceva? Prietene, esti in urma cu descoperirile in acest domeniu. Nu numai ca NASA studiaza aceste fenomene, dar ei sunt deja in posesia unor obiecte zburatoare neidentificate pe care le studiaza cu asiduitate. Nu ai auzit de obiectele neidentificate vazute de mii si mii de oameni in Mexic, in Brazilia, in Argentina, in Pheonix Arizona, in orasul Bruxelles, in Canada, etc, etc, etc... Pilotzi de avioane militare sau comerciale, raporteaza obiecte bizare care zboara prin aer.... Marina Americana studiaza USO-urile (unidentified submerged objects). Astronautii au filmat obiecte neidentificate care zburau paralel cu nava lor cosmica.... Investitiile de miliarde pe care americanii le-au alocat pentru cercetarile spatiale, au la baza si aceste informatii bizare pe care cei de la Nasa le detzin. Oare nu scrie si in biblia dumneatale ca in vremea din urma se vor inmulti semnele in cer si pe pamant ? Iar la Apocalipsa 9 se spune ce in vremea Necazului cel Mare, "fantana adancului" va fi deschisa si creaturile care vor invada pamantul , ii vor chinui pe oameni. |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 04:44
De la: alexbrateanu, la data 2009-01-04 18:59:07sunteti prosti oamenilor !!!!! nu exista nici un extraterestru !!! toate chestiile astea sunt imaginate de oamenii care nu au ce face....sau cine stie din ce motive?!?!? doar s-a demonstrat ca e posibila construirea farfuriilor zburatoare......da nu suntem noi la curent cu evolutia tehnicii.........suntem doar manipulati ! Asa e. este o manipulare grosolana. Iar criza economica este din cauza scaderii vinzarii fafuriilor, din alea zburatacitoare. Toate cele CITEVA ZECI DE MILIOANE DE PERSOANE de citiva zeci de ani incoace au vazut numai farfurii terestre, care intorc la unghi drept, merg cu 100000 km/h, dispar fara urma, unele sint de citiva km, unele au inghitit niste asezari cu 2000 locuitori prin China si Canada. Toate sint facute de oameni cit se poate de terestrii, dar tinute la secret, mai ales aparitia ditr-un oras rus din toamna lui 1989, cu citeva SUTE de martorii. Fiintele semanau perfect cu oamenii, inalti de vreo 3 m, cu capul urias (s-au speriat de rusi, erau dusmani ai lor). Toate cazurile sint terestre ca doar au aparut pe terra, logic nu.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:59
Ce idioti !,probabil erau femele ca americanii mor dupa sex cu extraterestrele
|
|
dyno2dark 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:38
nu ii inteleg pe cei care nu cred in asa cv...cat de limitat sa fii sincer.e mult prea logic ca exista viata pe alte planete.daca in sistemul nostru solar nu exista in afara de noi nu inseamna ca asa e peste tot in univers...si din cate stiu nu se stie o dimensiune exacta a acestuia...e mura in gura e doar o chestiune de timp pana vom putea developa o tehnologie avansata de calatorit in spatiu pentru explorare sau sa stabilizam criogenarea...nu e SF lume ca asta vor zice multi priviti realitatea se numeste Evolutie...dar nu credeti nici in asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:56
De la: bilbe, la data 2009-01-06 14:59:36Ce idioti !,probabil erau femele ca americanii mor dupa sex cu extraterestrele aflatzi ca shi io i-am tras-o la una' extraterestra ...shi avea o gura...ca o ventuza...am crezut ca era ...marinela nitzu ...aia lu' luceafaru' huilei !
si electronica !
|
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:41
De la: 4jesus, la data 2008-07-30 16:32:22Eu nustiu, cum puteti crede in asa ceva? |Si de de nu am crede asa ceva? Te crezi singur in ditamai universul? |
|
madalina_dan 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:55
Tara arde si baba se piaptana..... Extraterestrii ne mai lipsesc!
Oh, da, sa incepem acea polemica fara rost "Nu se poate sa fim singuri in tot Universul" vs. "Ba da, numai pe Pamant exista viata". Ce aiureli fara rost. Nu s-au prezentat niciodata dovezi concrete nici pro nici contra existentei "omuletilor verzi" . Fiecare dintre noi poate sa speculeze la infinit pe marginea acestui subiect. In loc sa ne interesam cum putem sa folosim mai bine resursele propriei planete cautam "comori" de orice fel in stele. Nici macar nu ne cunoastem bine planeta, chiar si acum se gasesc noi specii de plante sau insecte, etc, oceanele lumii nu au fost explorate in totalitate, si pe noi ne intereseaza ce e dincolo de stele, in loc sa observam frumusetea "gradinii" noastre. Pacat, mare pacat! |
|
maryutza87 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:16
SUNTETI PESTE LIMITA DE LIMITATI
univers = 100 bilioane de galaxii - galaxia noastra Calea Lactee = planete..stele..comete..etc etc si acum vine prostia oamenilor: in 100 de bilioane de galaxi...A NOASTRA ESTE SINGURA CU VIATA..SI NOI SUNTEM SINGURII DE PE TOT UNIVERSUL treziti-va!!! trece viata pe langa voi..si totusi nu stiti ce a insemnat |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:32
De la: madalina_dan, la data 2009-01-07 19:55:08Tara arde si baba se piaptana..... Extraterestrii ne mai lipsesc! Eu am vazut frumusetea acestei gradini de planeta. Am avut o gradina intre blocuri impreuna cu alte 50-100 familii, si ni le-a ras primaria. Pe locul respectiv acum sint balarii si depozit de gunoaie. Acum vor sa rada si vreo 50 nuci, ca sa se vada gunoaiele mai bine. Despre o astfel de frumusete de gradina vorbesti? Alte gradini decit intre blocuri, rase de primarii, cu halde de gunoi in devenire eu nu stiu. Acesta este motivul real ptr care oamenii cauta alte fiinte si alte lumi. Minciuna in care am trait pina acum pe pamint si in care se incearca sa fim mentinuti in continuare. Fratilor, PAMINTUL ESTE AL TUTUROR SI AVEM DREPTUL LA O GRADINA A NOASTRA A FIECARUIA, NU LA MILOAGA DE LA STAT. MUNCA FIECARUIA REPREZINTA UN DREPT AL FIECARUIA DE A DISPUNE DE EA CUM DORESTE PERSOANA RESPECTIVA SI NU ALTUL. Cind se vor intelege aceste notiuni de drept vor dispare extraterestrii ca mit si vor apare ca egali ai oamenilor.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 19:35
Mai copii mai ,avem o extraterestra ,ministru la turism si un extraterestru priministru
|
|
|
|

......Toti vorbim despre haosul de dupa aflarea "marelui mister" al existentei extraterestrilor....sa fim seriosi....ce haos?.....a, da, haos economic, politic, n-o sa ne mai poata controla cu dogme si si si si.......
.......ai dreptate, probabil si dupa ce ai da nas in nas cu un extraterestru, ai avea aceeasi parere....