minutemaid
88 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 11:51
|
|
|
Bardan
8 mesaje
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 16:02
NASA a ascuns existenta extraterestrilor ....? Da,ce, extraterestrii sunt fiinte fara personalitate care se lasa ...ascunsi? Altu-i jocul!
|
fulgerul1989
133 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 03:05
 fiinte extraterestre NU EXISTA !!in afara Terei nu mai exista nimic  NASA si orcare organizatie de excroci care sustine contrariul O FAC DIN INTERES pentru a avea suprematia religioasa si politica asupra unor zone cu populatie inapoiata mintal  Singura fiinta rationala este OMUL SANATOS,cei afectati de diferite maladii sau droguri,dogme religioase sint parazitari si constituie povara omenirii
|
tomaloreleicornelius
2 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:08
Habar nu aveti.De ce credeti ca americanii ne-au acceptat in NATO? Pentru ca noi ca natie suntem extraterestri. NU RADETI! Pot sa va dau exemple:
Aseara de la vecinul de la trei au decolat vre-o 4 farfurii d"alea si nevastasa striga " Cand o sa revii pe Pamant, Nelule?"Cand am plecat de acasa la o intersectie vine unu cu viteza luminii si se infige intr-un stalp.Dupa vreo doua, trei minute iese din area 51(sau BMW)o namila de aratare , verde cu rosu si incepe sa foloseasca un limbaj ciudat.Pot sa continui cu exemplele cat vreti voi
dar nu vreau sa induc panica.Asta la vista baby.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:09
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:23
lorelei corneliuson toma @..p-ala cu BMW-ul , nu l-a teleportat nimeni la originii ?...
 Nelu,...Nelu sieracu nu -si mai stapaneste Klingonianca , exerseaza zborul planat in cazul in care,....cine stie !?.. ce oportunitate s-o ivi ...
|
misteva2005
53 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:45
NASA nu a ascuns nimic. Nu au avut dovezi si nu au nici acum. Nu exista extraterestri.
Manipulare, totul e manipulare, pentru ca oamenii din tarile care cheltuiesc mare parte din bugetele lor pe cercetari militare �i pe armate, sa nu protesteze c� arunca banii pe geam, atunci cand chltuiesc banii bugetelor lor.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 13:16
 Anul acesta in vara am vazut ceva deasupra Libyei, in Nordul Africii, cine a stiut de OZN , a ascuns ca sa nu se speria lumea, oricum nu va faceti palate si averi, calatoriti , beti si mincati si faceti copiii , atit e al nostru.....
|
|
|
dominicdembinski
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:23
|
Fosta membra 9am.ro
21 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:11
oare asa de secretosi sunt cei de la NASA de nu a "rasuflat"nimic pana acum?e posibil?
---
|
statelucia
28 mesaje
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 22:04
Curat murdar coane`Fanica !
|
agelu2002
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 22:09
cu tot respectu'...nasa abia a implinit 50 de ani la infiintare, asa ca cei 60 de ani sunt o cifra mai mult ....simbolica, nu?. Apoi inteleg" tot din titlu ca acum (la momentu') vorbirii, nasa numai ascunde existenta extraterestrilor? ha? Aici se bate apa'n piua, pe cuvant. Are vreo importanta daca exista sau nu? Iar baietii aia cu biblia....you MTF....duceti-va la culcarica..pentru binele...extraterestrilor :D
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 08:26
De la: averea1916, la data 2008-08-02 07:06:03NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
OMUL ESTE SINGURA FIINTA SINGURUL ANIMAL INTELIGENT DIN GALAXIE AL CARUI CREER S-A DEZVOLTAT PE O PERIOADA DE 48 DE MILIARDE DE ANI,DAR .....
Alt tau nu s-a dezvoltat nici pana acum.
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 08:27
De la: misteva2005, la data 2008-11-01 11:45:50NASA nu a ascuns nimic. Nu au avut dovezi si nu au nici acum. Nu exista extraterestri.
Manipulare, totul e manipulare, pentru ca oamenii din tarile care cheltuiesc mare parte din bugetele lor pe cercetari militare �i pe armate, sa nu protesteze c� arunca banii pe geam, atunci cand chltuiesc banii bugetelor lor.
Noroc cu tine ca ai dovada ca nu exista  M-am linistit!
|
RELUCU
11 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 11:40
ASA CEVA NU EXISTA, E DOAR O GOGORITA PENTRU CREDULII LUMII !!!
NASA FACE ECHIPA BUNA CU SATANA, IN EA GASIM COROANA TUTUROR MINCIUNILOR - EXTRATERESTRII !!!
|
costelino1967
89 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 14:28
daca existau veneau pana acum
a fi sau a nu fi
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 15:53
De la: iuri_blioju, la data 2008-11-01 13:16:51 Anul acesta in vara am vazut ceva deasupra Libyei, in Nordul Africii, cine a stiut de OZN , a ascuns ca sa nu se speria lumea, oricum nu va faceti palate si averi, calatoriti , beti si mincati si faceti copiii , atit e al nostru.....
 Esti un monument de intelepciune si nu alta !!!!!!
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 09:18
bai dovleac pe umeri, cand o sa ai 50 ani.....sa ai parte de 3 zile plaje la lumanare !!!!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 09:22
 Tot mai sunt aiuriti, care in secolul asta mai cred in extraterestri ?????
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 13:02
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 13:14
Ca tu sa crezi ca pamantul este singurul corp ceresc cu viata p el este egoist si total infirmat de probabilitati. Din miliardele de stele care la randul lor au zeci de miliarde de planete probabilitatea ca viata pe alta planeta sa existe este mai mare decat 1 in ~10 mil de a aceia de a castiga la loto.
|
minutemaid
88 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 00:35
De la: Pintea, la data 2008-11-03 08:26:14De la: averea1916, la data 2008-08-02 07:06:03NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
OMUL ESTE SINGURA FIINTA SINGURUL ANIMAL INTELIGENT DIN GALAXIE AL CARUI CREER S-A DEZVOLTAT PE O PERIOADA DE 48 DE MILIARDE DE ANI,DAR .....
Cum 48 de miliarde de ani? Sunt eu un pic obo acum dar pamantul exista cam de vreo sase miliarde , nu? Asa stiam...
Si ce o sa se intample in 2012? Pe google se spun si multe prostii, nu tre sa crezi tot!
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 19:07
De la: minutemaid, la data 2008-11-10 00:35:24De la: Pintea, la data 2008-11-03 08:26:14De la: averea1916, la data 2008-08-02 07:06:03NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
Cum 48 de miliarde de ani? Sunt eu un pic obo acum dar pamantul exista cam de vreo sase miliarde , nu? Asa stiam...
Si ce o sa se intample in 2012? Pe google se spun si multe prostii, nu tre sa crezi tot!
pai hehe in 2012 nu se intampla decat criza mondiala. altceva nimic, la fel ca in 1900 si 2000. astia au evoluat o data cu tehnologia. nu mai e sfarsitul lumii la 100 de ani acum e la 12 ani dupa un fost sfarsit al lumii.
refac, poate se voteaza si constitutia europeana atunci
|
cameleon
8 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 18:58
NASA SAU NASHA SAU MAI BINE NASHPA, ESTE O INSTITUTIE BAZATA PE CUNOASTERE SI EXPLORARE IN NECUNOSCUT.
DE CE NU S-AU ARATAT SI RUSII SAU JAPONOTZII TOT ATAT DE SMECHERI SA SPUNA CA DETIN INFORMATII DE LA EXTRAGALACTICI CA SI EI DETIN TEHNOLOGIE AVANSATA SI CAPETE MULT MAI LUMINATE (ZIC SI EU..) ? NU VEDETI CA AICI SI-A BAGAT SHTRUL SI ITZIC COADA SI ISI FAC PROPAGANDA DE DEZINFORMARE SI DESTABILIZARE A PROSTIMII.
CUM POZI SA DETII PUTERE DACA NU O AI?
PROSTIND MASELE DE GAGAUZI SI FRAIERITZI CARE PUN BOTUL LA ASTFEL DE GOGORITZE.
O FI SI CEVA ADEVAR, DAR NICI CHIAR ASA.
EU POT SA VA CONFIRM CA ZILNIC STAU DE VORBA CU EXTRATERESTRII, AERIENI, SI PIERDUTI PRIN SPATIU, O GRAMADA, EU II VAD PE TOTI IN DIFERITE CULORI SPECTRALE INSA NICI UNUL NU-I SUFICIENT DE VERDE CA SA MA SPERIE ATAT DE MULT.
DE UNAZI MA UITAM LA ASTIA DIN PARLAMENT, CE EXEMPLU DE EXTRATERESTRII VRETI SA AVETI, MAI CONCLUDENT DECAT ACESTA?
IATA CA SI NOI AVEM CE N-AU AMERICANII.
SI AI NOSTRII MAI RUP SI CEVA ROMANESTE, SI DACA-I INTARATZI MAI AFLII SI CEVA PERLE EXTRAPAMANTENE, PE CARE NICI CEI DE PE KRIPTON, HYDRA, LYNX ORI GEMINI, SAU ORICARE ALTE CONSTELATII , NU LE-AR PUTEA INTERPRETA.
BAIETI SI FETITZE, CHIAR N-AVETI TREABA?
ASTEA-S BASME PENTRU ADORMIT BUBURUZE, PENTRU FRAIERI CARE N-AU HABAR DE TEHNOLOGIE, STIINTA ORI TEHNICA.
CREDETI CA TOTUL SE REZUMA LA NISTE FILMULETZE FACUTE DE DE CINE STIM NOI CU AJUTORUL UNOR MACHETE?
APROPOS, ATZI AUZIT CA LAIKA, MAI TRAIESTE? TOCMAI AM PRIMIT UN SEMNAL DIN ETER, PRIN CARE ACEASTA VA INVITA PE TOTI CREDULII LA O PARTIDA DA HAMAITURI INTERSPATIALE.
PUTETZI INCEPE ORICAND, ESTE PE FRECVENTZA SI VA POATE RECEPTIONA ORICAND.
PA... SI... LATRAT PLACUT.
|
Mircov
44 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 22:01
mai sa fie  , aseara m-am intilnit cu un extraterestru  care alimentase farfuria sburatoare de la Peco shi are probleme la motorul segvential multidinamic shi mi-a cerut numarul de telesmobilus spiralatus de la NASA, il are careva ????
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 02:55
ASA ESTE. IN SPATIUL COSMIC NU EXISTA DECIT FIINTE BOLNAVE. TOTI ASTRONAUTII CARE AU VAZUT TIMPENII SINT BOLNAVI MINTAL. DE ALTFEL EI SINT ALESI PRINTRE CEI MAI BOLNAVI OAMENI. TOATA VIATA DIN UNIVERS ESTE NUMAI PE PAMINT SI MAI ALES IN PAMINT. NOI SINTEM CENTRUL UNIVERSULUI. SOARELE SE INVIRTE IN JURUL PAMINTULUI. IN SPATIUL COSMIC ESTE MURDARIE. PE PAMINT ESTE NUMAI CURATENIE. PLANTELE CRESC IN LAPTE SI MIERE PE PAMINT. NOI SINTEM PERFECTI. NU MAI TREBUIE SA EVOLUAM IN NICI O DIRECTIE. EXTRATERESTRII NU EXISTA. CEI CARE I-AU VAZUT, TREBUIE DATI PE MINA JUSTITIEI (CITEVA MILIOANE SAU ZECI DE MILIOANE CARE AU VAZUT APARATE EXTRA SINT CEI CARE TREBUIESC EXTERMINATI. CEILALTI, CITEVA MII CARE AU VAZUT FIINTE AU VAZUT PAPUSI PUSE DE ALTII CA SA-I INDUCA IN EROARE). OAMENII DIN TRECUT CARE AU VAZUT ASTFEL DE CHESTII AU INFIINTAT RELIGII CA SA FIE TOTUL IN REGULA. NASA CAUTA IN COSMOS NUMAI PIETRE, PE EI NU II INTERESEAZA VIATA DIN COSMOS. NU ESTE ADEVARAT CA UNIVERSUL AJUNGE LA O VIRSTA DE 3600 MILIARDE ANI. SINT UNIVERSURI SUCCESIVE CU ASTFEL DE VIRSTE. E O PROSTIE. UNIVERSUL TRAIESTE DOAR 70-120 ANI. LA FEL CA NOI. EL DISPARE CIND NOI MURIM. MIINE MERGEM LA SERVICI SA CISTIGAM SUMELE ACELEA URIASE DE BANI SA NE PUTEM IMPRUMUTA LA BANCI. ALTFEL E DE RAU, S-AR PUTEA SA DESCOP[ERIM CONTRARIUL A CEEA CE AM SPUS EU.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
livu69
3 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 11:00
avand in vedere ca sunt miliarde de galaxy in univers si ca intro galaxie sunt miliarde de sisteme solar .. si ca intrun sistem solar sunt ceva planete... multe putine sute zeci sau poate nici una.. sunt sanse reale ca in imensitatea universului undeva sa fi aparut forme de viata .. in medii foarte asemanatoare ale Terrei.. deci mi se pare absurd ca cineva sa zica ca nu crede ca nu exista extraterestri doar pt simplu fapt ca nimeni nu ia vazut... fara sa se gandeasca in prealabil la ce am zis mai sus
|
doru_bmw_x5
43 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:17
EII ASTEA ADEVARURI CLARE...ORICUM AU AVUT EI LA BAZA (AREA 51) CICA 2 MARTIENI UNUL A MURIT IMEDIAT UNUL A MANCAT 3 ZILE FASOLE SI NU A REZISTATA A MURIT SI EL CA ALTCEVA REFUZA DE MANCARE ASTA SE INTAMPLA IN 1967 (SE POATE VF. IN DOCUMENTATIE DESPRE EXTRATERESTRI NASA 1989).
|
doru_bmw_x5
43 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:17
ORICUM NU SUNTEM SINGURII DIN UNIVERS ASTA E CLAR
|
doru_bmw_x5
43 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:20
OARE EI AU PARLAMENT,GUVER,PRESEDINTE SE DUC LA VOT????????
SIGUR CA DAAA
|
|
|