back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 21:26

......Trebuie sa fii naiv sa crezi ca suntem singuri in Univers, trebuie sa fii naiv sa crezi ca doar carbonul sta la baza "vietii"....Singura noastra problema a pamantenilor este faptul ca traim dupa dictonul "cate bordeie, atatea obiceie", daca n-ar fi existat rivalitati ce tin de egoism, dominatie, putere, bani, manipularea maselor, daca biserica si-ar fi dus la indatorire ceea ce presupune crestinismul (si multi alti "daca"....)....civilizatia de pe Terra ar fi fost avansata cu cel putin 100 de ani.

Secretomaniile referitoare la fiinte extraterestre sunt rezultatul unor cercuri de interese politico-economice, stiinta este lasata pe locul doi, iar experimente de genul celor de la CERN nu sunt importante ...decat pentru o mana de oameni, care doresc cu adevarat sa descopere niste realitati.

Reticenta fata de stiinta si de experimentele necesare dezvoltarii ariei de cunoastere nu denota decat nivelul la cognitiv indus de mass media si mai putin de citirea unor carti si documente ce au rolul de a raspunde intrebarilor pe care vi le puneti.

andrei_parascanu

2 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 08:53

HOHOOOO THAT`S RIGHT :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

andrei_parascanu

2 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 08:54

gaftonm:P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:03

Dumnezeu nu permite altor fiinte sa se faca cunoscute noua, pentru ca s-ar "molipsi" de pacat de la noi. Dar Sfanta Scriptura vorbeste de ingerii care se lupta (cei buni cu cei rai) pentru a ne convinge sa alegem (binele sau raul). Unii ne ocrotesc iar ceilalti incearca sa ne distruga; vezi ex. Psalmul 34. 7. Biblia Cornilescu. Spiritistii si cei care iubesc pacatul sunt in relatie directa cu Satana. Farfuriile zburatoare, extraterestrii si alte aparitii de genul asta sunt tot de la diavol care incearca sa se camufleze. Ganditiva: daca ar exista alte civilizatii de genul UFO, rezultatul ar fi ca: suntem rodul evolutiei deci Biblia e o carte de povesti, deci nu trebuie sa ne temem de Dumnezeu , judecata etc.. Dar nu e asa. Isus va veni si va judeca oamenii dupa faptele lor. Lui Satan nu-i convine pentru ca oamenii mantuiti vor lua locul ingerilor cazuti si deci el vrea ca nici un om sa nu creada in Hristos. Dar va fi invins si va arde si va muri pentru totdeauna in iad. Apoi Dumnezeu va recreea pamantul asa cum a fost in Eden si vom vedea fata in fata o multime de lumi necazute in pacat (vezi Epistola catre Efeseni 3.10.).
Nu ma credeti pe mine- cercetati Biblia si veti descoperi lucruri extraordinare.

nimsgone

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 18:53

mai nene in 48 de miliarde de ani te.ai dezvoltat tu da' mi se pare ca nu prea te.ai dezvoltat de fapt ... tot universul e mai tanar de 20 miliarde bai nene , se pare ca tu esti extra-universal.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 12:29

mai pamanteni , noi ne-am infiltrat peste tot in viata voastra, tot parlamentul e plin de M I B ,dar mai obositi putin si care trebuie sa pape bine si sa faca dup'aia nani, suntem in guvern , in consiliile locale, primarii, ale noastre's toate marile transnationalele si companiile mai de valoare (n-are sens sa ne pierdem timpul cu A.F.-uri).Noi lucram la nivel galactic si avem filiale aici pe terra (banca mondiala, fmi, onu, nato,G8,etc) Pana acum am tras tunuri, dar urmeaza armele din generatia noua, invizibile voua ,sa vedeti cum dispar banii din buzunarele si conturile voastre , ca oricum la ce viata de caine va asteapta din secolul asta nu va mai trebuie bani. Bye bye, cobailor

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:51

da,si?ce daca,or sa ne pape cu materie cenusie cu tot asa se vor alege cu ceva!?

Highlander

21 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:16

La cate secrete sunt ascunse de marile puteri asta ar fi chiar ultimul ...

sweetalmy

1 mesaj
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:33

parerea mea umila de locuitor al planetei Terra este ca nu suntem singurii din Univers. Pe langa asta, mai cred ca treaba cu extraterestrii nu e singurul "secret" care ne-a fost ascuns astora mai amarati, oamenilor de rand, locuitori care cotizeaza la bani in tot felul de agentii non-guvernamentale despre care evident ca nu stim si mai mult nici macar nu trebuie...desigur pentru "protectia omenirii". In fine, subeictul este mult prea sensibil pentru a fi dezbatut in cateva idei. Va doresc numai bine si sa ne auzim sanatosi si in 2050.
P.S. pt averea1916: nici mie nu-mi place lumea de azi in care traim cu totii, cu razboaie, saracie, mizerie umana la nivelul oamenilor influenti ai planetei dar doar pentru ca in nu stiu cate miliarde de ani ne-am format noi, ca fiinte superioare, nu inseamna ca pe nu-stiu-ce planeta, in nu-stiu-ce galaxie nu s-a intamplat la fel cu niste vietati....stii doar ce ti se arata, si nici aia intotdeauna...dar, sincer, cu tot umorul din lume, spun ca asa mi-ar placea sa-ti bata un extraterestru in geam, sa vedem ce mai spui atunci....si poate ne zici si noua. numai bine tuturor

skl_72

14 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 08:24

r
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 07:09

Nu exista o declaratie oficiala NASA . Motivele pot fi de ordin politic , social , etc . Exista insa sute de carti , scrise de catre zeci de autori , care prezinta dovezi si o cazuistica bogata .

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 14:19

...ar fi foarte indicat sa stuidiati cate putin din vasta experienta si devotare a lui carl sagan...el vine cu lamuriri la tot ce tine de cosmologie(trecut, prezent, viitor apropiat si departat)...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 21:37

De la: costelino1967, la data 2008-10-23 00:38:31DUTE DRACULUI cu propunerea ta

1. DU-TE nu se scrie impreuna cum ai facut-o tu , deci reia clasele elementare ...noi aici in lumea noastra avem si cursuri de alfabetizare...
2. dumnezeu e tot inventia noastra ...el nu exista cu adevarat ...noi suntem apostolii INGERULUI NEGRU...INTELIGENTA SUPREMA .cine este cu noi va dainui vesnic !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 23:40

De la: AZAZEL, la data 2008-10-23 21:37:33

1. DU-TE nu se scrie impreuna cum ai facut-o tu , deci reia clasele elementare ...noi aici in lumea noastra avem si cursuri de alfabetizare...
2. dumnezeu e tot inventia noastra ...el nu exista cu adevarat ...noi suntem apostolii INGERULUI NEGRU...INTELIGENTA SUPREMA .cine este cu noi va dainui vesnic !

Nu sunteti nici un fel de apostoli .... sunteti prostii universului

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 08:34

De la: AZAZEL, la data 2008-10-23 21:37:33

Mah?? Da' tu cand ai scris "face-ti" , "lasa-ti ".... numaistiuce...?
Elementara ta?

rapsodic_tl

2 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:07

o idee : cine a spus ca toate actiunile si povestile din biblie - vechiul testament de ex - se petrec pe o singura planeta : terra ? eliberarea nu stiu carui popor se poate interpreta si ca o migratie de pe o planeta pe alta ....

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 17:00

minutemaid !

vezi ca incepi sa ma superi...si noi azazelii suntem asa de calmi si toleranti...

vrei sa vin la tine ...la noapte...in chip de...zburator ...si sa-ti fac BAU la geam ? vrei tu asta ?

mai puiule ...de ...8 ani ! (tot n-ai corectat datele din profilul...tau !)

si apropo de eventualele greseli gramatice si ortografice...vinul superior poti sa-l apreciezi si baut din ...cupa ...palmelor !

si electronica !
minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 21:20

De la: AZAZEL, la data 2008-10-24 17:00:24minutemaid !
vezi ca incepi sa ma superi...si noi azazelii suntem asa de calmi si toleranti...
vrei sa vin la tine ...la noapte...in chip de...zburator ...si sa-ti fac BAU la geam ? vrei tu asta ?
mai puiule ...de ...8 ani ! (tot n-ai corectat datele din profilul...tau !)
si apropo de eventualele greseli gramatice si ortografice...vinul superior poti sa-l apreciezi si baut din ...cupa ...palmelor !

A A EL IN CHIP DE BURATOR

Bati tu lumea intreaga sa vii la mine la geam si sa faci doar.... BAU!?

Vin superior...hm... prefer berica

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 14:52

minutemaid !
persisti sa-mi dai raspunsuri in ceata ...
daca ai 8 ani si zici ca esti fata ...cum dracu' (adica eu !) iti place berea ?
nu cumva esti din ala' de neamu' lu' cici balerina ,noemi etc ? si vrei sa te dai la ...azazel ...pai afla ca mie imi plac numai ...fetele ,da' una si una ...shi in plus destepte ...foc !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 15:24

Cred ca e nonsens sa discutam DACA exista sau nu alte civilizatii. ele exista .punct. o gandire limitata,frica de cunoastere,un IQ prea mic ptr.a cuprinde fenomenul,duc la negarea unor stari de fapt.

Pentru aia cu biblia,cititi Vechiul Testament.descrieri mai amanuntite despre aterizari ,nave spatiale,rar mai gasesti altundeva.Tipii astia au fost aici cu mult inaintea noastra,ne-au ajutat ,imbunatatit si grabit evolutia.dovezile sunt peste tot ,la vedere,dar au fost trucate,aranjate frumos ,ca nimeni sa nu le creada.Se numeste manipulare si ridiculizare.Multi savanti au ajuns la un punct in care trebuiau sa recunoasca imposibilul,ptr. ca era singura varianta ramasa.

De aceea va spun:nu cunoastem nici 1 % din secretele ascunse,si pe buna dreptate.nu suntem pregatiti pentru nici unul dintre ele ACUMA.

Exercitiu de imaginatie:daca se poate dovedi cu acte in regula ca Isus ,Mahomed etc. au fost alieni si in consecinta religia este un falså? noi ca noi (crestinii) mai devreme sau mai tarziu ne-am impaca cu ideea,dar ceilalti?Invataturile bibliei,cele 10 porunci etc.care sunt idei intelepte si au contribuit la putina noastra civilizare,nu ar mai fii valabile? cu ce sa le inlocuim?
Nu sariti cu bataia,e doar un exemplu.

Ca sa urcam o treapta pe scara evolutiei noastre,trebuie sa gasim o alternativa la modelul financiar de azi,sistenul monetar.el e sursa tragediei noastre umane.nu ma prea omor cu scrisul,de aceea nu dezvolt idea.

Ideea e ca trebuie sa gandim,sa ne folosim mintea,sa citesti ,sa cauti informatii,si atunci gasesti raspunsuri.nu lasati pe altii sa gandeasca in locul vostru.

Ceau bau

grocordan

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 23:53

De la: tnicuro, la data 2008-08-02 14:11:44Talmes balmes.Adevarul e dincolo de noi,credeti ca vi se va spune adevarul vreodata,ce ziceti daca acesti extraterestrii nu sunt decat clone umane cu modificari genetice ,pentru a fi mai inteigenti,si pentru a rezista la conditii mai grele.Si tehnologia care se zice ca ar fi a lor sa fie a anticilor,ca sa nu fie nevoita SUA cu altii ar avea pretextul pai stiti nui a noastra tehnologia negociati cu extraterestrii.Ca despre partea religioasa unii dau interpretari aiurea ,intr-un singur loc vb despre posibilitatea existentei extraterestrilor in apocalipsa:Cei de pe pamint cei din cer si cei de supt pamint(nu spune morti si nici ingeri).Ingerii sunt clar incadrati in alt paragraf si nu pot fi incadrati la acel paragraf, si aliniatul subt pamint spune clar ceva,nu e vorba de morti ca ei sunt in pamint si nu subt .
Si e posibil si Ilie sa fi plecat cu o nava (carul de foc),si faptul ca scrie ca a fost ridicat la cer si nu spune ca in rai sa-u in fata lui Dumnezeu.Nu specifica care cer.Dar sa spui ca modul cum am fost creati ,este ca si cum ai crea o clona si sa spui ca Dumnezeu e extraterestru e absurd,unu scrie ca Dumnezeu e autotputernic,nu are inceput si sfarsit(vezi asta la noi?).Si daca veneau extraterestrii aici ce nevoie ar fi avut sa faca niste clone cand puteau chiar ei sa lase urmasi obisnuiti aici.Daca la o rasa apare o dereglare genetica nu poate fi rezolvat prin clone,deci punctul asta cade pentru ca ar fi nevoie de un exemplar sanatos genetic ca sa ai de unde clona,doi inmultirea unei civilizatii doar prin procesul de clonare ar duce iar la rezultate catastrofale din punct de vedere al bogatiei genomului si ar duce intr-un tarziu la disparitia speciei,datorata dementei aparute dupa un numar de clonari.Masina timpului exista,dar nu se poate folosii pentru ca exista reguli si la calatori acesul pe calea timpului nu este permis decat celor alesi.Si cei alesi nu o sa lucreze cu astia in veci de veci,asa le este inutila si au demontato.s-o tina piesa de muzeu nu la vatican unde se spune ca ar fi ci in Elvetia.Tara care desii injur sa-u purtat multe razboaie nu a fost atacata de nimeni.Hau hau ca e centrul bancar sun aiurea si numa un copil mic si nici ala nu crede asa ceva.Ca si schiturile manastiricesti din Grecia.Au autonomie si nu are voie nimeni in anumite locuri.Acuma argumentul referitor la faptul ca astia s-ar putea sa nu fie extraterestri;Va amintiti ca strabunii erau infricati cu vampiri ,strigoi, oameni lup,sfincsi si alte asemenea creaturi ca sa stea departe de anumite locuri si chiar sa nu protesteze daca vitele sau alte lucruri lear fi fost distruse sau luate.In ziua de azi se da vina pe extraterestrii,
vb de azi este: au tehnologie avansata te poti pune cu ei?
O civilizata avansata care ar fi capabila sa ajunga la noi ar fi si intelectual avansata incat sa nu aiba nevoie sa fac experimente pe noi.
Ar trece la nivelul telepatic,doi despre aspect lumea e pregatita au vazut filme horor destule astfel incat un aspect mai ciudat sa nui impresioneze prea tare,deci cade si motivul cu aspectul.Eu cred ca e posibil sa exista si deabia acuma in citiva ani sa avem contact oficial cu adevaratii extraterestii si nu clonele umane modificate genetic de oameni, pentru experimente de genul:cum ar fi sa traim fara stratul de ozon.au o adevarata obsesie fata de ce se scrie despre sfarsitul lumii si ar vrea sa scape,din pacate clona ori nu are suflet ori are alt suflet si nu e originalul,si daca s-ar reusii transferul duhului ar avea un dezavantaj major,pentru ca ar fi subt forma de posesiune si la un momendat gazda s-ar elibera.Desi practic e imposibil o data desprins de trup esti declarat mort si trimis spre judecata.

Esti un adevarat Ion Creanga al telepatiei.

grocordan

4 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 23:57

De la: Songoku_shadow, la data 2008-08-01 15:01:44corra21_angelharts are dreptate cei care nu admit ca nu exista alte fiinte inteligente in univers sunt niste incuiati, deoarece matematic vorbind este o posibilitate de 200% ca sa mai existe o planeta ca a noastra in galaxie, (pt necunoscatori , formatia de stele din care face parte si sistemul nostru solar) voi tot in urma ati ramas fratilor in evul medoiu, ganditiva ca sunt miliarde si miliarde de galaxi care la randul lor au miliarde de stele, PROPRIILOR VOASTRE GANDURI!

Vrei sa-mi impartasesti si mie formula ta magica de calcul prin care exista sanse de 200% (2 la 1) sa mai fie ceva vietati pe nush unde?
Descuie-ma.

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 07:56

De la: AZAZEL, la data 2008-10-25 14:52:33minutemaid !

persisti sa-mi dai raspunsuri in ceata ...

daca ai 8 ani si zici ca esti fata ...cum dracu' (adica eu !) iti place berea ?

nu cumva esti din ala' de neamu' lu' cici balerina ,noemi etc ? si vrei sa te dai la ...azazel ...pai afla ca mie imi plac numai ...fetele ,da' una si una ...shi in plus destepte ...foc !

Asta ai inteles tu? Ca vreau ma dau la tine?

Iti plac fetele? Brava... Dar asta te priveste... eu nu te-am intrebat nimic ...

Cat despre varsta.. nu imi dau chiar toate datele pe net.

NB: Te pup, pa!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 18:18

minutemaid ,
pai tot nu mi-ai raspuns ...esti baiat de ...baiat sau...fata de ...fata ?
de ce esti asa de telegrafic(a) cu mine...tu nu vezi ca am devenit brusc interesat de persoana ta ? de orice sex ai fi !

si electronica !
andreea23zanfir

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 14:09

De la: laurakidgirlie, la data 2008-07-25 16:57:10NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani...nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN...si ei probabil i-au vazut in carne si oase...NU E CORECT...

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 22:24

daca exista cu adevarat si au ascuns acest lucru au un motiv bun. ce ai face tu daca ai afla ca exista si eventual i-ai si vedea la televizor? poate au fost descoperite forme de viata extraterestre, dar nu asa cum ne asteptam noi.

SpitzeDumy
minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 23:50

De la: AZAZEL, la data 2008-10-27 18:18:04minutemaid ,
pai tot nu mi-ai raspuns ...esti baiat de ...baiat sau...fata de ...fata ?
de ce esti asa de telegrafic(a) cu mine...tu nu vezi ca am devenit brusc interesat de persoana ta ? de orice sex ai fi !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 01:25

minutemaid !
m-ai cucerit ! pe bune !
de asta data imi doresc sa te am in brate ...si doamne cate ti-oi povesti...sigur o sa te indragostesti de mine ...si azazel o sa fie stapanul tau dulce ...te voi saruta...acolo...si sigur ... iti va placea...mai mult vei innebuni...te astept...iubire !

si electronica !
minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 22:40

De la: AZAZEL, la data 2008-10-30 01:25:09minutemaid !
m-ai cucerit ! pe bune !
de asta data imi doresc sa te am in brate ...si doamne cate ti-oi povesti...sigur o sa te indragostesti de mine ...si azazel o sa fie stapanul tau dulce ...te voi saruta...acolo...si sigur ... iti va placea...mai mult vei innebuni...te astept...iubire !

Azazel, pai si daca sunt barbat??? Unde ma pupi????

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 23:21

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
Mergi la: