back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 August 2008, ora 16:40

salut !! eu am vazut UFO si sunt sigura de ce am vazut . nu eram singura si nu cred ca am facut' psihoza de masa '.!!! sunt pe cer si le putem vedea cu camera video setata pe night shoot .

alinutz99

2 mesaje
Postat pe: 19 August 2008, ora 18:12

De la: 4jesus, la data 2008-07-30 16:32:22Eu nustiu, cum puteti crede in asa ceva?
dupa nick-ul pe care il ai nici eu nu stiu cum poti sa crezi in asa ceva...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 16:24

De la: alinutz99, la data 2008-08-19 18:12:38
De la: 4jesus, la data 2008-07-30 16:32:22Eu nustiu, cum puteti crede in asa ceva?
dupa nick-ul pe care il ai nici eu nu stiu cum poti sa crezi in asa ceva...

Pai ... fiecare cu credinta lui !
Doar ca unii cred in extraterestrii verzi pe pereti si farfurii zburatoare pe cerul patriei !
De ce dreak credeti ca ar veni "fiintele superioare si superinteligente din spatiu" sa rezolve problemele pamantenilor ?
Sau poate nu vin inca deoarece asteapta sa ajungem si noi suficient de inteligenti si inteleptii pentru a ne rezolva propriile probleme ???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2008, ora 07:08

AZAZEL ,dupa cum arati parese ca ne-am mai intilnit undeva,eu spun adevarul si nu glumesc ,am fost si eu tinar si ma luam dupa bazaconii si am patito in 25 decembrie 1989 ca m-am lasat in seama idiotilor,gindeste singur si rationeaza ce va soun eu este purul adevar,este deocamdata un zid intre noi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2008, ora 07:17

lacatusc,Vaticanul,a dato cotita cu religia si vrea si el sa apara cu ceva nou,nu mai are credibilitate,oamenii rational sanatosi au inceput sa gindeasca,au tecut milenii in care lumea a trait in obscurantism,crucea este simbolul spadei care era argumentul pentru convingerea supusilor "crede si nu cerceta"altfel i-ti pierzi capul,cu aceasta dogma a trait lumea in intuneric

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 August 2008, ora 07:21

Portile naivitatii sint greu de trecut

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 21 August 2008, ora 09:55

Bravo Oana! Tu esti raza de lumina din mintile celor care care scriu pe forum cel mai adesea agramatical si incoerent.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:13

Sunt atat de multi cei ce sustin ca au vazut ..... farfurii zburatoare, obiecte zburatoare neidentificate, lumini sau luminite ciudate !!!
Eu as avea o curiozitate : de vazut ....... s-au vazut, dar de vorbit cu extraterestrii ?????????? Ei ? A vorbit cineva cu ei ? Sau, ma rog, a comunicat cineva cu ei prin alte modalitati de comunicare , decat cea verbala ???

richard_gher2000

28 mesaje
Postat pe: 26 August 2008, ora 15:49

A spune ca suntem singuri in univers denota un egocentrism fara margini. A spune ca nu exista si alte fiinte in univers... este ilogic. Iar daca au ajuns aici inseamna ca sunt foarte inteligenti numai gandindu-ne la distantele enorme din univers. Daca au ajuns aici nu pot fi rai, altfel ne faceau bucati. Au ajuns? Poate da, poate nu. Oricum DACA au ajuns la noi e clar ca nu ne vor raul. Ganditi-va numai la ce experimente mizerabile face omul cu orice fiinta noua. Deci daca au ajuns nu s-au lasat prinsi sub nicio/nici o (imi place mai mult forma veche) forma. Speculatii sunt cu duiumul, dar singuri in univers nu suntem. Cat despre povestirile vechi (babilonieni, sumerieni, vechii indieni atat cei din India cat si cei din America) dar si cele mai noi (mult mai speculative)... cred ca fara foc nu iese fum. Doar ca nu stim unde e legenda si unde e samburele de adevar.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2008, ora 16:15

De la: sorinsxn, la data 2008-08-21 09:55:42Bravo Oana! Tu esti raza de lumina din mintile celor care care scriu pe forum cel mai adesea agramatical si incoerent.

ce vorbeshti sorine ?

oana este o adevarate raza de laser (lumina amplificata prin stimularea emisiei de radiatzie !!!) ,iar ashtia cu agramaticalismele shi ideile lor incoierente - cum bine zici - sunt nishte adevarate gauri negre (black holes!)

ale prezentului forum.
ps hai zi-mi sincer ca nu-tzi fac nimic...vrei sa te dai la oana ,d'aia zici ca -i raza de lumina ?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 August 2008, ora 15:42

100% exista si alte forme de viata ...nu putem fi doar noi in tot universul ...e imposibil ....universul este infinit ...si astea de la NASA sunt niste porci...scuzati-ma pt expresie!...dar cum poti sa tii un asa mare secret ...mai ales de 60 de ani? ar trebui impuscati....dar na... glumesc dar chiar asa ceva...si cand oamenii ziceau ca au fost rapiti de extraterestri....ei spuneau ca is nebuni...na acuma cine e nebunul!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje

Postat pe: 28 August 2008, ora 12:52

Oamenii de �tiint� au decis s� aduc� la cuno�tin�� un lucru tulbur�tor pentru mul�i dintre noi: existen�a fiin�elor vii pe Marte. Nu sunt �omuleti verzi�, �i sunt �n jur de un miliard, cu o for�� de supravie�uire impresionant�. �i poate c� aceast� surpriz� major� nu ar trezi mari nelini�ti, dac� nu s-ar fi confirmat ideea originii terestre �i cea a evolu�iei imprevizibile a acestor vie�uitoare� (R.K.)

Atac � Existen�� la pachet � Via�� pe Marte
Via�� pe Marte 27 August 2008 | de R.K. | 157 Afisari Modifica marimea textului Adauga comentariu Trimite articolul pe email Vezi comentarii Tipareste articolul Close Numele tau Email-ul tau Nume prieten Email prieten
o stire mica !!! pe vremea lui CLINTON a fost la fel . a iesit tipul la rampa si a declarat ca nu suntem singuri in univers .
mai avem pe youtube imagini www.youtube.com/watch?v=T4AvqjEoVw4 or u can see this alien ship on moon www.youtube.com/watch?v=v3pkO3i-DyI sauwww.youtube.com/watch?v=Y3X5oucqQe4&feature=related .. si daca urmariti STAR GATE SG1 o sa recunoasteti semnele de la inceputul episodului .
nu trebuie sa fi spalat pe creier sau sa renunti la credinta ca sa intelegi ca nu suntem singuri in univers.
enjoy .

bicaz_med_vet

4 mesaje
Postat pe: 29 August 2008, ora 11:37

bravo mai azazel..., cu toate ca nu-mi place numele tau, sper ca stiice inseamna

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2008, ora 15:01

De la: bicaz_med_vet, la data 2008-08-29 11:37:12bravo mai azazel..., cu toate ca nu-mi place numele tau, sper ca stiice inseamna

m-am prins ! eshti margareta !
salutari maestrului ,poate o mai punem de-un bal ,daca ne lasa nenea bulgakov !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 12:02

Eu nu stiu daca exista sau nu extraterestri. Daca exista si acest lucru a fost ascuns de NASA probabil asu ascuns pentru ca populatia sa nu o ia razna, sa nu intre in panica... cred. Insa un lucru e stiut: si anume ca aterizarea pe luna a fost o MAREEEEE musamalizare, aceasta "selenizare" avand loc de fapt pe o zona interzisa a armatei si anume ZONA 51. Exista un documentar foarte interesant pe aceasta tema, in care argumentele adusein favoarea acestui lucru sunt cat se poate de logice si incontestabile. So... daca ei si-au batut joc de toti prin asa - zisa "selenizare", de ce nu ar fi facut-o si in cazul omuletilor verzi. Mai nou, cica si atentatele de la 11 septembrie tot opera guvernului SUA au fost.

ecologos23

102 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 13:46

DOMNE UITE CARE E TREABA ESTE LOGIC SI CA OM RELIGIOS CRED ASTA SI CA SAVAN CA EXISTA CU SIGURANTA ALTE CIVILIZATII IN ACEST ENORM UNIV�RS DAR DISTANTELE ENORME FAC CA INTILNIREA INTRE CIVILIZATII SA NU SE POATE PRODUCE SAU SA FIE EVENIMENTE RARE: DA SA MI SE SPUNA CA VINE FARFURICA ZBURATOARE DE LA MILIOANE SI MILIOANE DE ANI LUMIN A TOCMAI DIN NU STIU CE CONSTELATIE A GALAXI�I CA S IA VACA LU NEA ION DIN BATATURA SAU SA FACA CERCURI IN LANUL DE GRAU A LUI WILIAM DIN TEXAS SI SA SPERIE DOUA BABE ADORMITE ESTE PRACTIC CEVA CE NU POT SA CRED:

cristianbahu

1 mesaj
Oras: Caracal

Postat pe: 30 August 2008, ora 16:33

sincer, si eu am ascuns acest lucru , nu numai Nassa,

mihai_carabus

7 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 17:35

extraterestri? e astia suntem noi toti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 August 2008, ora 01:27

Calota se topeste daca nu bem ceaiuri, domnule partidul1?Sau ceasul nu este bun?Dar se schimba extraterestrii?Din 1980?Sau nu?Pana in 2012?A, m-ai lamurit, acuma inteleg.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 15:17

Stai linistit,chiar daca vin ,tu nu vei da mana cu ei

djtropik

10 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 00:31

Pana nu vede lumea extraterestrii ...normal ca nu crede, dar cine a zis "crede si nu cerceta a zis o vorba mare". Ce a-ti vrea, sa afle toata lumea chestiile astea? Nu va dati seama ca daca ar fi adevarat s-ar crea un haos in toata lumea? La NASA se stiu multe, dar nu va intrebati ... oare la Vatican cate se stiu??

fasada890

24 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 08:46

va ROG SA VB.MAI RESPECTUOS DESPRE NOI.

scripca_viorel

6 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 19:35

Frumoasa prelegere ! mai nou vaticanul ( ca tot ai vb.despre biserica) a recunoscut ca nu suntem singuri in acest univers.Ma baiatule tu chiar ca ai probleme cu privire la realiate , sau esti corupt pentru a dezminti aceste adevaruri ! Imi pare rau pt.tine dar pe bune ca ar trebui sa o lasi balta..........

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 08:36

Bai baiatule daca tu stai pe un varf de munte nu inseamna ca nu mai exista si altii in afara de tine.Mai coboara si la ses .Crezi ca pamantul este buricul universului?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 16:25

draga Laura, NASA versus USA si-au batut joc de cand lumea de toti nu numai de noi niste pioni pe tabla de sah iar astia cu ochii mari si teasta mica dar plina....ne studiaza de acolo de sus stand si gandind cand sa anceapa epurarea.... hmmmmm nu-s prea destepti ,nu?

scripca_viorel

6 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 17:26

Mai baiatule chiar ca esti bagat in ceata ! mai documenteaza-te si nu da vb . fara sa le gandesti .Stii cine sunt MASONII ? SI CARE ESTE SCOPUL LOR !

scripca_viorel

6 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 17:37

Tipule ! aceste creaturi de care vb.au existat de dinainte de a se descoperi pamantul ! Ei nu au ce cauta pe Pamant deoarece nivelul de cunostinte si de civilizatie nu poate sa il compromita cu al nostru .Daca ai sa te documentezi ai sa vezi ca am dreptate . Vezi aici pe forum ficare incearca sa isi dea cu parerea si in cele mai multe cazuri se fac atacuri la persoane . FRATILOR !!!!LASATI ATACURILE LA PERSOANA SI MERGETI DIRECT LA DEZBATEREA SUBIECTULUI CARE ESTE FOARTE IMPORTANT FOARTE ADEVARAT SI FOARTE AUTENTIC !!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 18:56

mah
eu cred ca e dovada de suficienta sa iti imaginezi ca suntem singurele fapturi din univers.dar asta e parerea mea. nu v-o bag pe gat cu forta.

acum catva timp spuneau astia la televior ca s-ar fi descoperit o alta planeta asemanatoare cu pamantul si care nu s-ar afla chiar asa departe de noi.

si pe urma cum zicea cineva pe aici: pe marte exista apa. sub forma de gheata deci in stare solida. dar exista. si daca exista apa atunci trebuie sa fie si viata. sau macar a fost candva.

dar eu ma gandesc acum la alt scenariu: stiu ca au existat civilizatii ca cea a atlantidei si a lemuriei care erau foarte avansate d p d v al tehnologiei si cunostintelor.si acum ma ganesc eu cu mintea mea de muiere : daca extraterestrii astia sunt de fapt pamanteni din acele vremuri trimisi in viitor?
daca suntem tot noi veniti din spatiu? ei? la asta v-ati gandit?
va dati seama ce naspa o sa aratam peste cateva secole daca astia mici si verzi sunt totusi stramosii nostri veniti din viitor?

azazel acum ma gandesc ca tu oi fi vrun extraterestru mah. ca prea esti frumos=)) ti pup.

jordanstavar57

1 mesaj

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 23:00

Din Cosmos prin Apa si Foc-apare in luna noiembrie 2008-in carte veti gasi raspunsurile la "extraterestri" si a interpretarii bibliei cu ajutorul calculatoarelor.
Cartea precede aparitia REALISMULUI STIINTIFIC SI RELIGIOS care va apare in luna Decembrie2008-Editura SEVEN STARS Romania
www.inventatori.ro

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 14:14

EXISTA VIATA IN ALTE PARTI ALE UNIVERUSULUI? NU STIAM TARE AR FI TARE SA VINA SI SA DISTRUGA PARLAMENTUL ASTA

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani
Mergi la: