Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nasa a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

laurakidgirlie
36 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2008, ora 16:57

NASA a ascuns existenta extraterestrilor timp de 60 de ani...nu pot sa cred...oamenii astia isi bat joc de noi si ne lasa sa ramanem mirati doar cand vedem vreun 0ZN...si ei probabil i-au vazut in carne si oase...NU E CORECT...

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2008, ora 17:14

Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 16:21

oare chiar sa fie adevarat? mira-m-as daca n-am fi aflat mai repede cu totii daca aveam vreo vizita din spatiu...

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 17:55

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 22:28

ai dreptate draga laurakidgirlie ! ashtia de la nasa (mama lor !) shiau batut joc de noi .mai ales de noi romanii .da' ce ? noua ne-ar fi stricat sa avem in tzara o farfurie din aia zburatoare ? sa mai impulsionam putzin transporturile de calatori ,ca vezi bine ce prost circula trenurile.ca de avioane nici nu mai amintesc ,mai ales ca astea mai shi pica .Sau ne-ar fi picat plombele s-avem un extraterestru sau chiar doi ,asha mici si verzi cum sunt.ca se vorbeshte ca sunt tare buni la prasila (m-ai intzeles ,nu-i asha ?).si se inmultzesc ashtia ca iepurii ,dupa care o sa-i punem la munca in agricultura sa obtzinem recolte record (am auzit ca tot ei se pricep sa faca si cercuri si alte bazaconii ,o minune, in lanurile de grau si porumb !), si prin asta vom relansa exportul.Apoi ,poate reinfiintzam si societatea Dunarea ,pe care au devalizat-o dupa 89' ,shtim noi cine ...sii devenitzi peste noapte fruntashi in top-ul 100 !

si electronica !
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 00:08

4jesus
6 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 14:41

Eu zic cai vrajeala toata chestia deunde stim ca nu a fost platit ala sa zica asa ceva sa ne bage in ceata si vb coastra sa isi bata joc de noi incontinuare eu nu cred ca exista asa ceva .Daca erau pana acuma tot avea cineva niste poze concrete nu numai lumini vazute noaptea pe cer sau vorbe goale aruncate in vant si noi sa le credem.

Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 22:06

salut 4 Jesus ! am intzeles bine ,nu?
tu esti Jesus ,eu dracula . ce combinatzie mishto ,sa ma i-a dracu' !
ma baiatule ,exista sigur si farfurii volante (zburatoare ,adica !) si extraterestrii.
problema este alta ! shi te pun in garda.am alertat in acest sens si altzi prieteni de-ai mei .atunci cand incepi sa te interesezi mai asiduu de respectivele farfurii si evident de omuletzii din ele (care obligatoriu sunt fie verzi fie cenushii) , te potzi trezii fix la miezul noptzii , in dormitorul propriu cu 2-3 tipi inaltzi ,masivi si imbracati in negru si inarmati cu legitimatii pe care scrie atat :M.I.B. (adica man in black) ,care cu siguranta vor face urat ! asha ca lasa-te de ...farfurii

si electronica !
Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 15:42

sa inteleg c-ai patit-o?

4jesus
6 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 16:31

Ba eu zic ca vati uitat prea mult la desene animate si prea multe filme de genu (farfuri zburatoate si extraterestri)farfuriile zburatoare sunt imaginatia omului deoarece nimeni na vazut vreodata asa eva sa zica concret sau sa aiba o poza ceva eu nu CRED

4jesus
6 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 16:32

Eu nustiu, cum puteti crede in asa ceva?

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 17:23

extrateresti sunt astia care au depasit varsta de 50 de ani here ??

Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 15:52

ce sa zic...fara foc nu iese fum.nu zic ca ar exista omuleti verizi albastri portocalii in dungi care sa te rapeasca de pe buda si sa te lase fara hartie,dar totusi...de sute de ani se vorbeste despre asta.o fiinta superioara tot ar trebui sa existe in afara de becali..gresesc?

4jesus
6 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 23:36

Eu nu cred in asa ceva pana nu DAU MANA CU EI

Fosta membra 9am.ro
121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 August 2008, ora 03:05

...oare de ce maiasii au desene si sculpturi cu fiinte in masini zburatoare?....de ce exista acele agentii MIB?.....cati dintre voi ati vazut OZN-uri?......
Apropo, decat experiment pentru cei ca nea Base, mai bine cobai pentru astia mici si verzi :s ml-tongue0023:

Songoku_shadow
2 mesaje
Postat pe: 1 August 2008, ora 15:01

corra21_angelharts are dreptate cei care nu admit ca nu exista alte fiinte inteligente in univers sunt niste incuiati, deoarece matematic vorbind este o posibilitate de 200% ca sa mai existe o planeta ca a noastra in galaxie, (pt necunoscatori , formatia de stele din care face parte si sistemul nostru solar) voi tot in urma ati ramas fratilor in evul medoiu, ganditiva ca sunt miliarde si miliarde de galaxi care la randul lor au miliarde de stele, ,asta e ca si cum nu ai admite ca sunt alti oameni pe pamant desi in fiecarezii te plibi printre ei, si corra21_angelharts are dreptate cu maiasii, dar au mai fost si sumerieni, si babilonienii, civilizatiii avansate care descriau farfurii zburatoare, si pe vremea aia cum ati fi vrut sa-i numeasca pe extraterestrii e.t?, alie, nu ii numeau zei si spuneau ca veneau in care de foc pe cer, va rog documentativa cat de cat inainte de a zice ceva, si marturiile cosmonautilor si astronautilor nu se pun, sau ale pilotilor sau ale prsonalului militar,care au vazut asa ceva, alea nu le admiteti e asa de evidenta toata chestia numai sa vrei sa vezi, si nu se spune la mase de existenta lor deoarece ar crea panica, unii ar intelege , dar majoritatea la ce se gandesc .. au venit sa ne cucereasca, sa ne omoare, si asa se face isteria, de aia nu se spune , cum sunt unii dintre voi, v-ati speria si ati fugi de ati manca pamantul! ASA CA MAI USOR CU CLAXONUL CAND VB DOAR PE BAZA PROPRIILOR VOASTRE GANDURI!

laurentiu_banescu
1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2008, ora 15:44

Cine vrea sa se zbata in ignoranta, sa continue sa urmareasca otv, cnn si "mondenii"...

Adevarul este ca civilizatiile anterioare erau cu 10 secunde mai destepte...

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 1 August 2008, ora 15:53

daca s-ar face public un locuri in care ozn-uri au fost gasite sau fiinte z traterestre, maine ar fi un pelerinaj imens si sa-r face locuri de cult acolo imediat ...se stie ca multi pot specula situatia...nu e cinstit sa nu se spuna dar probabil ca efectele ar fi prea mari dupa...totdeauna credulii si indoctrinatii au fost multi...

Songoku_shadow
2 mesaje
Postat pe: 1 August 2008, ora 16:10

de ce sa fie loc de pelerinaj, bine pt asta mai ingusti la inte poat e, dar un om cu capul cat de cat pe umeri ar vedea raspunsuri, la intrebari pe care omenirea si le-a pus de secole, suntem singuri, poate ca ne raspund si la marea intrebare de unde ne tragem!

turqdelpiero
1 mesaj
Postat pe: 1 August 2008, ora 23:27

dragi neiluminati colegi.... am auzit ca deja sa descoperit apa pe una dintre planete si anume marte,,..... si ma gandeam ca akolo unde exista apa... exista viata......si oare kiar asa fuduli sa fim si naivi sa credem ca noi suntem singuri in univers fara alte specii de vietuitoare? rog raspuns pt.... toti interesati....

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 07:06

NASA ESTE O INSTITUTIE CARE CONSUMA MULTI BANI FARA SA PRODUCA NIMIC IN AFARA DE ZVONURI. IN SISTEMUL SOLAR SI IN INTREAGA GALAXIE NU MAI EXISTA ALTE FIINTE INTELIGENTE,DINCOLO DE GALAXIA NOASTRA SINT DOAR GAURI NEGRE.DACA VEI CITI PE GOOGLE "anul 2012" un moment de cumpana pentru omenire-stiri; DIN MICUTA ISTORIOARA -INTELUS si IOCRIMIO poti trage concluzia pe care o doresti.
OMUL ESTE SINGURA FIINTA SINGURUL ANIMAL INTELIGENT DIN GALAXIE AL CARUI CREER S-A DEZVOLTAT PE O PERIOADA DE 48 DE MILIARDE DE ANI,DAR CARE A SUFERIT MEREU SCHIMBARI DATORITA ACTIUNII SALE DISTRUGATOARE ASUPRA PAMINTULUI .LA RINDUL SAU PAMINTUL FIIND RASCOLIT DE-A LUNGUL VEACURILOR ,S-A REASEZAT MODIFICIND DIN CIND IN CIND REPARTITIA USCATULUI SI APELE,FUNCTIE DE GOLURILE CAUZATE DE FORARILE PENTRU PETROL,CARBUNE MINEREURILE PRETIOASE.ACESTE PRODUSE SINT REZULTATE DIN OAMENII,ANIMALELE SI PLANTELE CE DISPAR DE-A LUNGUL TIMPULUI SI RECICLAREA NATURALA.ACUM SISTEMUL NOSTRU SOLAR CARE FACE O ROTATIE COMPLETA IN JURUL CENTRULUI GALAXIEI IN DECURS DE UN AN COSMIC APROXIMATIV 25890 DE ANI PAMINTENI,SE APROPIE DE O REVOLUTIE COMPLETA,URMIND CA PESTE 4-5 ANI PAMINTENI SA TREACA PRIN NEBULOASA DE LA MARGINEA GALAXIEI,CARE DE MILIARDE DE ANI PRODUCE SCHIMBARLE NECESARE EVOLUTIEI CREERULUI UMAN.IN ASEMENEA CONDITII SE FACE SELECTIA CICLICA A FIINTELOR INTELIGENTE,PAMINTUL SE REASEAZA SI SCAPA DE REZIDURILE UMANE DIND POSIBILITATEA CICLICA A APARITIEI UNEI NOI LUMI,FARA RELIGIE,POLITICA,RAZBOAIE,REVENIREA LA STAREA NORMALA,VEGETATIE AMBUNDENTA PENTRU HRANA SI APE CURATE.VOR URMA CA INTODEAUNA DE MILIARDE DE ANI,ACELEASI CICLURI DE REGENERARE LA INTERVALE DE UN AN COSMIC.LA ACESTE TRECERI,REUSESC SA SUPRAVETUIASCA DOAR CEI CARE AU VIBRATII POZITIVE,DISPAR CARACTERELE EGOISTE,CRIMINALE,HOTIA,MINCIUNA,CARE IN PRAGUL EVENIMENTULUI VOR FI VIZIBILE ,OAMENII DIFERENTIINDUSE PRIN AUREOLELE PURTATE IN JURUL CAPULUI ,ASA CUM STRABUNII LEAU ZUGRAVIT PE ZIDURILE BISERICILOR CREZIND IN MITURILE RELIGIOASE,DAR FENOMENUL SE FACE REMARCAT VIZIBIL NUMAI LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA.DE ASTA DATA ,VA FI O PROBLEMA MAI GRAVA ,FAPTUL CA EXISTA ACUMULATE PE PAMINT MARI CANTITATI DE EXPLOZIBIL NUCLEAR CARE LA TRECEREA PRIN CENTURA FOTONICA VA EXPLODA ,POSIBIL CA PAMINTUL SA SE DEZINTEGREZE IAR BOLOVANII REZULTATI SA FORMEZE NOI METEORITI,VOM VEDEA MASURILE CE SE VOR LUA DE CEI CARE MAI AU RATIUNE,CONSTIINTA IN ULTIMA FAZA A EXISTENTEI ACESTEI CIVILIZATII,SE MAI POATE SALVA !!!

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 10:29

Prietene se vede ca la tine nu dicteaza ratiunea, esti stapanit de credinta ta in religie. Imi pare rau sa-ti spun, si asta pentru cei care gandesci ca tine, ne vedem cu bine in 2013.

Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Oras: Vaslui

Postat pe: 2 August 2008, ora 10:52

Daca nu te duci chiar acum la bucatarie sa faci mancare, iti arat eu tie farfurii zburatoare si stele verzi !

darnic00
12 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 11:00

Sa ne lamurim. Ce este un extraterestru? Extraterestru este 0rice vietate care traieste [sau vietueste] in afara Pamantului. O.K. Rugaciunea cea mai cunoscuta a crestinatatii, TATAL NOSTRU, cum incepe? Tatal Nostru care Esti in ceruri... Deci, extrateresti exista CU CERTITUDINE nu de cand ii ascunde NASA ci de cand e Lumea si Pamantul, sau si mai dinainte...

einsteins_formula
3 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 2 August 2008, ora 11:16

estraterestrii sunt deja printre noi ..ne guverneaza tara ...

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 11:37

Tot nu pot sa cred ca inca mai exista atatia printre noi care nu accepta ideea ca nu suntem singuri in univers. Si-a facut treaba religia asta, nu gluma.

adiseciko
5 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 11:55

La cat de imens si neexplorat e Universul e o concluzie de bun-simt sa admitem ca noi pamantenii nu suntem singurele entitati rationale.
E eronat si pueril sa credem ca acei 'extraterestrii" sunt niste fiinte bipede,cu cap,doua brate si doua picioare,scunzi,de culoare verde si cu ochii bulbucati.
Noi aratam asa si avem anumite caracteristici fizice si biologice datorita evolutiei in conditiile de pe Terra(conform Teoriei evolutioniste a lui Darwin)
Pe de alta parte e larg acceptata ideea ca suntem creatia acestor fiinte extraterestre care ne-au creat ,cum spune Biblia,"dupa chipul si asemanarea lor",in varianta acceptata pana de curand de Biserica.Aici e interesant de aflat paraerea oficiala a Bisericii care recent a recunoscut(in felul ei specific) existenta si contactul cu forme de viata din afara Terrei.
In orice caz,dupa descoperirea focului si inventarea rotii,contactul si accepatrea reciproca intre cele doua(sau mai multe) civilizatii va fi un punct esential de cotitura in evolutia viitoare a omenirii ,Terrei si Universului.

mariana_irimia1412
2 mesaje
Postat pe: 2 August 2008, ora 12:57

esti atat de pesimit ca ma doare,ai un pic de cresdinta

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2008, ora 13:01

De la: mariana_irimia1412, la data 2008-08-02 12:57:36esti atat de pesimit ca ma doare,ai un pic de cresdinta
:

Exista viata si in alte coturi ale universului.

tnicuro
24 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 August 2008, ora 14:11

Talmes balmes.Adevarul e dincolo de noi,credeti ca vi se va spune adevarul vreodata,ce ziceti daca acesti extraterestrii nu sunt decat clone umane cu modificari genetice ,pentru a fi mai inteigenti,si pentru a rezista la conditii mai grele.Si tehnologia care se zice ca ar fi a lor sa fie a anticilor,ca sa nu fie nevoita SUA cu altii ar avea pretextul pai stiti nui a noastra tehnologia negociati cu extraterestrii.Ca despre partea religioasa unii dau interpretari aiurea ,intr-un singur loc vb despre posibilitatea existentei extraterestrilor in apocalipsa:Cei de pe pamint cei din cer si cei de supt pamint(nu spune morti si nici ingeri).Ingerii sunt clar incadrati in alt paragraf si nu pot fi incadrati la acel paragraf, si aliniatul subt pamint spune clar ceva,nu e vorba de morti ca ei sunt in pamint si nu subt .
Si e posibil si Ilie sa fi plecat cu o nava (carul de foc),si faptul ca scrie ca a fost ridicat la cer si nu spune ca in rai sa-u in fata lui Dumnezeu.Nu specifica care cer.Dar sa spui ca modul cum am fost creati ,este ca si cum ai crea o clona si sa spui ca Dumnezeu e extraterestru e absurd,unu scrie ca Dumnezeu e autotputernic,nu are inceput si sfarsit(vezi asta la noi?).Si daca veneau extraterestrii aici ce nevoie ar fi avut sa faca niste clone cand puteau chiar ei sa lase urmasi obisnuiti aici.Daca la o rasa apare o dereglare genetica nu poate fi rezolvat prin clone,deci punctul asta cade pentru ca ar fi nevoie de un exemplar sanatos genetic ca sa ai de unde clona,doi inmultirea unei civilizatii doar prin procesul de clonare ar duce iar la rezultate catastrofale din punct de vedere al bogatiei genomului si ar duce intr-un tarziu la disparitia speciei,datorata dementei aparute dupa un numar de clonari.Masina timpului exista,dar nu se poate folosii pentru ca exista reguli si la calatori acesul pe calea timpului nu este permis decat celor alesi.Si cei alesi nu o sa lucreze cu astia in veci de veci,asa le este inutila si au demontato.s-o tina piesa de muzeu nu la vatican unde se spune ca ar fi ci in Elvetia.Tara care desii injur sa-u purtat multe razboaie nu a fost atacata de nimeni.Hau hau ca e centrul bancar sun aiurea si numa un copil mic si nici ala nu crede asa ceva.Ca si schiturile manastiricesti din Grecia.Au autonomie si nu are voie nimeni in anumite locuri.Acuma argumentul referitor la faptul ca astia s-ar putea sa nu fie extraterestri;Va amintiti ca strabunii erau infricati cu vampiri ,strigoi, oameni lup,sfincsi si alte asemenea creaturi ca sa stea departe de anumite locuri si chiar sa nu protesteze daca vitele sau alte lucruri lear fi fost distruse sau luate.In ziua de azi se da vina pe extraterestrii,
vb de azi este: au tehnologie avansata te poti pune cu ei?
O civilizata avansata care ar fi capabila sa ajunga la noi ar fi si intelectual avansata incat sa nu aiba nevoie sa fac experimente pe noi.
Ar trece la nivelul telepatic,doi despre aspect lumea e pregatita au vazut filme horor destule astfel incat un aspect mai ciudat sa nui impresioneze prea tare,deci cade si motivul cu aspectul.Eu cred ca e posibil sa exista si deabia acuma in citiva ani sa avem contact oficial cu adevaratii extraterestii si nu clonele umane modificate genetic de oameni, pentru experimente de genul:cum ar fi sa traim fara stratul de ozon.au o adevarata obsesie fata de ce se scrie despre sfarsitul lumii si ar vrea sa scape,din pacate clona ori nu are suflet ori are alt suflet si nu e originalul,si daca s-ar reusii transferul duhului ar avea un dezavantaj major,pentru ca ar fi subt forma de posesiune si la un momendat gazda s-ar elibera.Desi practic e imposibil o data desprins de trup esti declarat mort si trimis spre judecata.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Mergi la: