back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cat de fiabile sunt masinile chinezesti? hover cuv?

americanu_sotto

14 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 20:03

Are cineva idee cat de fiabil e modelul Hover CUV? Ma rog, cat de fiabile sunt masinile chinezesti in general? Am tot vazut pe strada Hover CUV..nu arata rau, plus ca l-am vazut si la o firma de paza, care are mai multe modele pentru interventie. M-am interesat si cica are motor Mitsubishi, deci ar trebui sa fie ok motorul, nu? Pe mine ma intereseaza cum sta si la restul.. suspensii, parte electrica. Multi zic ca e praf si ca se strica mereu.

maxim_tudor

36 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 10:22

PAI DACA ITI COMVINE SA PAPE MIN 15% BENZINA IN ORAS ...
AM CONDUS ASA CEVA VARZA
SI LA TABLA
COMPANIA AI A DE PAZA LE-A CUMPARAT CA SUNT IEFTINE
ACU CU CRIZA SUNT CAM PE LA 10000EURO

Raporteaza abuz de limbaj
COSMINVLADU

8 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 19:29

maxim tudor daca si la volan esti la fel ca la scris...

florin_cristin

3 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 00:58

Salut,

vrei sa-ti iei Hover ????????????

Nu te sfatuiesc !!!

Seful meu are asa ceva, si nu-i bun de nimic. Intra greu in treapta a II-a dar dupa o tura de 4-5 km isi revine, motorul este intr-adevar de la Mitsubishi, insa este mult prea mic in comparatie cu greutatea ei. Consumul este pe masura gabaritului.
Sistemul de franare este Bosch (zic ei) insa si o Dacie din '84 are frane mai bune !
Daca vei avea probleme cu ea ... nu-i nimic, te rezolva cei de Valenii de Munte (sediul central Hover), o echipa "profesionista" formata dintr-un pensionar si-un gura casca iti vor rezolva problemele legate de service, "Dorel" din celebra reclama le-a fost mentor !!!
Demn de mentionat ... service-ul este amplasat intr-o hala dezafectata a unei foste fabrici de panificatie. N-ai cum sa nu-l gasesti... din directia Ploiesti spre Valenii de Munte, pe la jumatatea drumului...pe partea dreapta sunt niste hale ruginite cu 2-3 rable Hover expuse.

Numai bine !!!

sotto068742

2 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 22:01

Salut,

Foarte interesent ce spui tu acolo.
Eu am Hover de 2 ani, sunt din Ploiesti, si fac revizia doar la cei din Boldesti Scaieni.
Am inteles ca acolo se facea hartie (Cahiro).

Nu cred ca cei de acolo putem sa ii asociem cu "Dorel", chiar mi-au rezolvat masina intr-un timp foarte scurt si foarte bine.

Eu sunt multimt de cei de acolo cat si de costurile mici pe care le au la revizii.

Daca tu (seful tau) iti permiti sa iti faci service-ul la BMW sau eu stiu unde te rog sa postezi la rubrica baieti de bani gata.

Eu zic ca este o masina buna avand in vedere si pretul pe care il dai pe ea.

Sper ca nu am deranjat pe nimeni.

Multumesc

andrei18kan

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 21:28

nu ai de ce sa iei apararea unei masini de proasta calitate....daca tot vb de masini ieftine i-a macar Duster...ca macar este de la noi

jejnk

138 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:22

nu e prost hover-ul, vb celui de mai sus, la banii pe care ii dai, ii face, primesti foarte multa masina la bani putini.

9am249627

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 03:36

Exista foarte multa reticenta in ceea ce priveste acest model de masina, insa doar pentru ca este o masina chinezeasca nu inseamna ca nu merita o sansa. 80% dintre cei care vorbesc de rau masina nu au intrat in una, poate nici macar n-au vazut, ce sa mai vorbim despre un test drive. Orice merita o sansa, iar daca sunteti interesati:
S-a lasnsat www.gwm-club.ro/forum/index.php in cazul in care vreti sa faceti parte din comunitatea GWM Romania va asteptam sa va inregistrati si sa va spuneti experienta cu masinile pe care le aveti. Iar daca nu posezi un astfel de autoturism dar totusi esti interesat de detalii in legatura cu el, intra pe clubul auto si cu sigurata vei gasi raspunsurile la intrebarile tale, oferite de catre alti posesori.

| Varianta pentru tiparire a topicului Cat de fiabile sunt masinile chinezesti? Hover CUV?
Mergi la: