Info
x
Mai presus de lege ??? - tupeu fãrã limite !
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 20:49
www.youtube.com/watch?v=JgyrzILAwI4
Dup� ce vizona�i acest clip , sunt sigur c� o s� vre�i s� �njura�i ! Asta , poate , pentru c� voi , �n general , respecta�i legea - voluntar , nu constr�ns de ceva sau cineva !!! �i apropos de videoclip , eu personal am asistat la o scen� asem�n�toare , protagonist fiind de data asta un fiu de primar de comun� ! Prepoten�a cu care se adresa agen�ilor de poli�ie care �l rugau s� nu continue deplasarea c�ci drumul e �nchis circula�iei din cauza viscolului �i z�pezii �ntrece orice imagina�ie ! Nu numai c� vorbea de sus , dar i-a mai �i �njurat ca la u�a cortului !! �i a trecut ... ca la 5 minute s� vin� cu coada �ntre picioare ... Atunci am propus poli�i�tilor s� le fiu martor dac� vor s� depun� pl�ngere , c� �i acolo , fiul de primar era s� calce doi poli�i�ti !!! �i ca �i �n videoclip , nu s-a mai f�cut mare tevatur� , dup� incident !!! V� asigur c� eu , dac� eram unul din agen�i , �n ambele cazuri , nu numai c� �i umpleam de pumni pe respectivii , dar �i depuneam pl�ngere penal� �mpotriva lor , ca tentativ� de omor !!!! Sunt con�tient totu�i , c� eu nu sunt un om normal , reac�ionez extrem de rapid �n cazul �n care �mi simt via�a amenin�at� !!!.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:00
Iar dac� , noi restul , o s� mai st�m mult s� privim numai , acest gen de manifest�ri , f�r� a lua pozi�ie ...din fric� sau timiditate .... nu prea o s� vedem schimbare la rom�ni !!!
Iar dac� poli�ia rom�n� continu� �n joc de glezn� , pe l�ng� interlopii Rom�niei.... iar parlamentul nu legifereaz� legea portului �i uzului de arm� , legea legitimei ap�r�ri .... nu prea o s� se mi�te ceva �n "sistemul" la care to�i fac referire c� e corupt !!! Nu este numai corupt , este plin de "lipsuri" legale... etc. Cu frica �ns� , sau cu ru�inea �i de umbra noastr� ... nu prea o s� rezolv�m nimic !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:20
Strigator la cer este acest tupeu prostesc.
Acestia sunt oamenii intre care traim zi de zi si trebuie ca fiecare dintre noi sa ia masuri ca sa putem extirpa asemenea tupeuri ale acestori asa zisi oameni de bani gata cu fel de fel de relatii. Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:22
Apropo de tupeu va intreb ...unde pot face reclamatie impotriva asociatiei de locatari?
Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:07
adi,vezi ca nu-ti prieste aerul de munte,mai coboara si tu pe la campie,de unde ai tupeul sa-ti permiti sa ma tragi tu,un biet pilitist pe mine,ditamai smardoiu',posesor de 4X4,ha???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:11
De la: lumida, la data 2010-02-22 21:22:55Apropo de tupeu va intreb ...unde pot face reclamatie impotriva asociatiei de locatari?LA PRIMARIA SECT. UNDE LOCUIESTI Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:12
Ma gandeam eu dar nu eram sigura .
Mersi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:13
DEPINDE SI DE RECLAMATIE
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
|
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:21
ADI ASA CUM ESTE TITLU TOT ASA ESTE SI CAZUL LUI LYLY
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:24
MA ROG LA D-ZEU CA PE TOPICUL ASTA SA NU VINA SPURCATII LA GURA CARE SA-L ENERVEZE PE ADI PT EI
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:26
Pai cum e posibil cand o firma din bloc care are 2 aoartamente nu plateste nici un leu la asociatie(cred ca e pe felie cu administratorul) nu consuma apa, nu le sunt impartite cheltuielle privind casa scarii(caldura, lumina), deoarece ei au intrare prin alta parte direct in apartament dar de fapt caloriferele care incalzesc casa scarii sunt exact langa zifdul lor , dar nu asta e problema, problema e ca mie imi vine sa platesc numai 170 lei apa (care de fapt si ei o consuma).
Adm are gura mare si de cate ori ii spun , zice ca ei nu consuma dar cum e posibil ca 8 angajati la birou in 8 ore sa nu traga macar o data apa la toaleta.Mentionez ca nu au conducta separata pentru apa. Este inadmisibil si noi ca fraierii platim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:49
s-a inventat protectia consumatorului
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:51
De la: mcherciu, la data 2010-02-22 22:49:53s-a inventat protectia consumatorului Mersi...
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:54
fa reclamatie la Radet,Apa nova,gunoi ca nu platesc si roaga-i sa verifice...sa vezi ce repede vin...iar admin.fa-i scrisoare cu doleantele prin posta cu confirmare si fa si la presedinte ...in termen de 5 zile de la primirea scrisorii trebuie sa-ti raspunda si abia apoi faci la primarie
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 22:58
la Radet te duci in Cavafii Vechi in spatele bisericii sf.Gheorghe,Apa Nova este la sala palatului si la gunoi nu stiu ce firma ai
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 09:09
De la: florinpreda999, la data 2010-02-22 22:07:58adi,vezi ca nu-ti prieste aerul de munte,mai coboara si tu pe la campie,de unde ai tupeul sa-ti permiti sa ma tragi tu,un biet pilitist pe mine,ditamai smardoiu',posesor de 4X4,ha??? Florine ...eeeeee ! Nu pot s� "transmit" tupeu .... Nici nu pot s� trimit la pachet ! Dar sunt sigur c� po�i s�-�i cumperi �i tu o arm� cu gaz ! Un pistol cu gaz ! Iar cea mai bun� tactic� a ap�r�rii e atacul !!! Nu ai ga�c� , f�-�i !! C� , la lupta cu capetele p�trate , TREBUIE s� r�spunzi cu aceea�i moned� !!! Tupeul este decisiv �n aceast� lupt� .... Or fi ei cocalari �i cu bani , dar noi ceilal�i suntem mai mul�i ! �i vorba aia , s� te fereasc� Bunul Dumnezeu de furia mul�imii... ideea e ca s� po�i motiva mul�imea s� reac�ioneze !!!! Asta este , dragul meu Florinel , exemplu , clar pentru mine , �n care opinia public� se resemneaz� �i renun�� �n a mai lua pozi�ie �n fa�a problemelor vie�ii !!! S� dai peste nas unor prepoten�i , s� iei atitudine fa�� de cei ce �ncalc� legea �n fa�a ta , tot lupt� de clas� o numim !!! Dar , poate ne e fric� ....c� suntem singuri ... Dar forumul �sta este dovada CLAR� �I F�R� PUTIN�� DE T�GAD� - C�� NUUUU !!!!!....suntem singuri �n principii de via�� , �n g�ngire , �n crezuri sau idealuri !!! Exemplu : Vanghelie s-a impus �n psd prin intimidare �i b�garea fricii-n combatan�i !!! S� nu crezi vreodat� altfel !! Cei ce sunt membrii �n organiza�ia buc. pot confirma !!! DAAAR , i s-a cam �nfundat !! C�t e el de �mecher �i cocalar !!! Cam a�a �i �n rest , afar� !! Se impun prin intimidare , nu-i nimic !! E o vorb� mare ce am mo�tenit-o din mo�o-str�mo�i : ORICE NA� ΪI ARE NA�UL !!! Nu uita , Florine vorba asta , c� �nc� este valabil� de jd�mii de ani !!!!!!! Eu te iubesc �i ��i doresc curaj !!!...�i nu dfispera , tat� !!! U�or , u�or le rezolv�m pe toate !! Dar cu o singur� condi�ie : nu mai sta�i fra�ilor cu m�inile �n s�n - manifesta�i-v� - ...dar �n grup mare , c� �la provoac� intimidare !!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:04
De la: mcherciu, la data 2010-02-22 22:21:18ADI ASA CUM ESTE TITLU TOT ASA ESTE SI CAZUL LUI LYLY Da , �tiu !!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:26
�i �n�elege�i m�car at�t !! Cu prepoten�i , cu �efii lumilor mai pu�in legale , cu abuzivi de func�ii , etc. nu po�i lupta singur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E nevoie s� str�ngi �n jurul t�u c�t mai mult� lume !!! Asta ca tu s� po�i face fa�� mai u�or atacurilor de orice fel !!! Mafia italian� , o mafie de temut crede�i-m� , a fost redus� la minim ! �i nu numai de eforturile poli�iene�ti ci de uniunea dintre oamenii de r�nd ! Mul�imea i-a speriat p�n� �i pe cei mai bravi �i de temut criminali mafio�i !!! �sta este adev�rul ! Pe verificate ! Ia cereceta�i voi pu�in prin analele istoriei s� vede�i ce efect au str�ngerea maselor �mpotriva cuiva ? Eu �tiu c� asta e greu , dar mai stiu c� nu este imposibil ! �i nu zic aici s� ne adun�m m�ine s� d�m �n cap preapoten�ilor din trafic !! Propun s� v� schimba�i modul de a reac�iona �n fa�a confrunt�rilor de acest gen ! Nu zic acuma tu , Nichipercea , s� te pui la cafteal� cu Goliat !! Dar nici s�-i dai lui Goliat senza�ia c� poate oric�nd s� te calce �n picioare !! R�cne�te , f� scandal , url� ... �i vei vedea ce se �nt�mpl� !... dar url�nd �i f�c�nd scandal pe bune , o s� ai surpiza c� m�car altcineva o s� se intereseze de ce �ipi ! �i mai folosi�i �i voi tehnica asta superb� a telefoanelor cu �nregistrare video ! Fi�i mereu preg�ti�i s� o folosi�i ! Este cea mai tare dovad� intr-un proces ! �n instan�� bate de departe martorul ocular !!!! �i exist� posibilitatea ca la proces s� nu se fac� public cine a adus �nregistrarea (m�car at�t !) asta �nseamn� s� fi�i mai activi c�nd e vorba de ac�iune !! Nu v-a�i s�turat de stat cu m�inile �n s�n �i de fric� s� l�sa�i pe al�ii s� fac� mu�chii mari pe t�cerea voastr� ??? Nu �tiu z�u !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 15:15
Urm�re�te drag� sofronie , link-ul de �nceput de topic ....
Ce crezi , mai avem vreo �ans� la ... c�t de c�t , normalitate ... �n �ara asta oropsit� de to�i mafio�ii prepoten�i ??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208151 19 mesaje Membru din: 9/07/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:53
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-08 15:15:46Urm�re�te drag� sofronie , link-ul de �nceput de topic ....Cu un idiot ca Basescu'n frunte ,nici o sansa ! PDL ul vrea sa-l penalizeze ,poatechiarsa-l suspende ca ia bagat in rahat rau de tot !
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:30
Aici ... social ! ...
Tu ... cam
|
|
|

PT EI