back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


regele ferdinand venetic evreu german cand a venit la putere a adus evrei din toata lumea si le-a dat pamanturi prin decret regal, dar si regele carol i a impropietarit evrei rusi cu terenuri printre care si pe tatal lui ion iliescu, vasili ivanovici

 


 
 
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 10:58

CASA REGALA SA PLATEASCA PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.

Regele Ferdinand a facilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat proprietati prin decrete emise de casa Regala, lucrul acesta l-au facut toti regii Romaniei evrei- jidani venetici germani, exista un decret regal de impamantenire din 1902 (Carol I), a lui Vasili Ivanovici evreu rus, tatal lui Ion Iliescu, decedat la Oltenita in 1965, la varsta de 87-88 de ani, asa cum exista pentru Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, loan Slavici etc. si care aveau drepturi egale cu ale romanilor, au consultat Natiunea Romana ?

Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ?

13 februarie 1933: Începe aplicarea celei de-a treia „curbe de sacrificiu” (parca am mai auzit din 2008 despre aceasta lozinca sionista), propusã de guvern la 17 ianuarie 1933, reducerea salariilor ºi pensiilor cu 10-12,5% ceea ce a determinat un val de proteste în toatã þara.
15-23 februarie 1933: La Bucureºti, a început greva ceferiºtilor de la Atelierele Griviþa

CFR Griviþa va fi un nume asociat pentru totdeauna cu Marea Recesiune, pe 15 februarie 1933 a izbucnit aici o grevã uriasã, in care a fost implicat Gheorghe Gheorghiu-Dej. Greva a fost înãbuºitã violent de cãtre guvernul român de atunci. Dupã ce autoritãþile au pãtruns în Atelierele CFR Griviþa, au ridicat trei morþi. 34 de oameni au trebuit sã fie duºi la spitalele CFR Witting, Filantropia, Colentina, Militari si Brâncoveanu. Ulterior dintre aceºtia au mai murit 4 muncitori. Alþi 20 muncitori cu rãni uºoare au fost duºi la sediul Corpului Gardienilor Publici, unde au beneficiat de ajutor medical. Dintre militari, au murit doi soldaþi ºi un gardian public, împuºcat în data de 15 februarie.

10 martie 1933: Se declanºeazã „afacerea Skoda”. Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ?

1944-1947

Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era "frica" de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I.

Mai trebuie oare sa amintesc de FREGATELE cumparate dupa 1989, de la MAREA BRITANIE PRIN FUNDATIA PRINTESEI MARGARETA si printul Duda si de faptul ca au primit un comision de peste 7 milioane de lire sterline.

Pardon, era sa uit ca este CRIZA si nu sunt banii pentru cetatenii Romaniei pentru salarii si pensii si GUVERNELE ROMANIEI finanteaza cu peste 10 milioane de euro anual ASOCIATIA Regelui Mihai, Yacht Clubului Regal Roman (Y.C.R.R.).


9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 14:11

REGELE MIHAI EXCREMENT SIONIST CRIMINAL V

www.youtube.com/watch?v=xwR6b-e0Qwk

Capitulare necondiþionatã, conditie respinsa de Antonescu, intrucat cu acordul sau aliatii au aruncat din avioane manifeste tiparite in limba romana in care le cereau soldatilor romani care luptau pe front sa intoarca armele impotriva militarilor -soldatilor germani.

Antonescu a ordonat armatei, chiar in transeele comune romane - germane, sa intoarca armele impotriva aliatilor germani, rudele familiei regale MIHAI evreu German - Hohenzollern.

Regele Mihai este protejat la fel ca si JOSEFF MENGELE madic german in lagarele naziste, intrucat amandoi sunt membri lojei B'nai B'rith.

Diplomati lui Antonescu si Antonescu personal doreau o nergociere pe picior de egalitate, deoarece Antonescu a ordonat intoarcerea armelor impotriva GERMANIEI.

Numai niste idioti ori evrei spurcati nenorociti pot face afirmatia ca regele Mihai a scurtat razboiul cu 6 luni si a salvat mii de vieti omenesti, dar nu spun ca Romania a pierdut milioane de vieti omenesti, prin implementarea COMUNISMULUI BOLSEVIC SIONIST si Romania a fost faramitata, desmembrata, Basarabia ... si datoare vanduta la evreii americani si rusi pentru totdeauna.

Toate actiunile regelui Mihai dupa 1944 au fost directionate pentru a salvat casa regala, pentru a nu fi condamnata pentru crime de razboi, intrucat Regele Mihai a participat impreuna cu Antonescu pe front in Crimeea, la atacarea Rusiei.

Antonescu si diplomati romani in contradictie cu regele Mihai si cu capitularea necondiþionatã, solicitau:

- trupele sovietice sa nu intre pe teritoriul Romaniei,
- sa nu implementeze comunismul in Romania,
- nu accepta intrarea pe teritoriul Romaniei a agentilor ori luptatorilor de gherila sovietici folositi si in razboiul civil din Spania din 1936 - 1940,
- Romania sa nu fie implicata in daune de razboi sub nici o forma,
- respectarea integritatii teritoriale ale Romaniei, retrocedarea teritoriilor acaparate de BULGARIA, RUSIA si UNGARIA.
- armata romana sa nu fie dezarmata si condamnata pentru crime de razboi,
- sa nu deporteze cetateni romani lagarele de munca fortata si in Siberia sovietica-bolsevica.

La 20 iunie 1944, Regele Mihai impreuna cu partidele din opoziþie PNÞ, PNL, PSD ºi PCR au pus bazele unei coaliþii naþionale, Blocul Naþional Democrat, care ºi-au propus ca obiectiv înlãturarea lui Antonescu, încheierea armistiþiului cu Naþiunile Unite-loja B'nai B'rith ºi instaurarea unui regim democratic.

Regele ºi-a dat acordul pentru înlãturarea prin forþã a lui Antonescu dacã acesta va refuza semnarea armistiþiului cu Naþiunile Unite- loja B'nai B'rith, adica „capitulare necondiþionatã”.

La 23 august 1944, în urma refuzului net al lui Antonescu de a „capitula necondiþionat”, Regele Mihai a organizat o loviturã de stat contra lui Antonescu, pe care l-a arestat si a constituit de drept „capitulare”, o „predare”, „necondiþionatã” în faþa sovieticilor ºi a aliaþilor lor.

Dupa arestarea lui Antonescu, regele Mihai se adreseaza printr-un apel radiodifuzat cãtre naþiune ºi armatã si anunta ca a proclamat loialitatea României faþã de Aliaþi, a acceptat „capitulare necondiþionatã” solicitata de aceºtia, a ordonat încetarea focului împotriva Aliaþilor ºi a declarat rãzboi Germaniei.

Regele Mihai a acceptat o ocupaþie sovieticã, rapidã si capturarea de cãtre URSS a circa 150.000 de militari români, deportati ulterior în prizonierat in Siberia, Uniunea Sovieticã, unde mulþi au pierit pe drum de frig si foame ori în lagãre de muncã forþatã.

12 septembrie 1944 Tratatul Armistiþiului Moscova, Uniunea Sovietica

Prin armistiþiul dintre România ºi Aliaþi, Regele Mihai pune România sub controlul unei comisii aliate, alcãtuitã din Uniunea Sovieticã, SUA ºi Marea Britanie, în timp ce militarii sovietici exercitau controlul de-facto. Basarabia ºi Bucovina de Nord au fost încorporate Uniunii Sovietice

În Armistiþiul semnat cu România, în articolul 3 era:

„Guvernul ºi Înaltul Comandament al României vor asigura Sovieticilor ºi altor forþe aliate facilitãþi pentru a se miºca liber pe teritoriul României în orice direcþie, fiind oferite unor astfel de miºcãri orice asistenþã posibilã cu propriile mijloace de comunicare româneºti ºi pe cheltuiala Statului Român indiferent cã sunt pe pãmânt, apã sau în aer.”

Iar articolul 18 preciza:

„O Comisie Aliatã de Control va fi stabilitã ºi va prelua sarcina de punere în practicã ºi control a prezentelor termene, sub comanda Înaltului Comandament Sovietic.”

În anexa la articolul 18, era specificat clar faptul cã „Guvernul României ºi toate organele sale vor îndeplini toate instrucþiunile Comisiei Aliate de Control definite”, ºi cã aceastã comisie îºi va avea sediul la Bucureºti.

În concordanþã cu articolul 14 al pactului de armistiþiu, au fost create 2 tribunale ale poporului pentru a judeca suspecþii de crime de rãzboi, unul fiind la Bucureºti si din care face parte Alexandra Sidorovici, sotia lui Silviu Brucan, evreu nascut Saul Bruckner care a fost acuzator public al Tribunalului Poporului.
ºi al doilea la Cluj-Napoca.


| Varianta pentru tiparire a topicului Regele ferdinand venetic evreu german cand a venit la putere a adus evrei din toata lumea si le-a dat pamanturi prin decret regal, dar si regele carol i a impropietarit evrei rusi cu terenuri printre care si pe tatal lui ion iliescu, vasili ivanovici
Mergi la: