Info
x
Cine este basescu ?
|
9am243044 5 mesaje Membru din: 19/10/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 09:32
De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ?
|
|
9am243059 5 mesaje Membru din: 19/10/2010 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 21:47
IAR VA PACALESTE bASE,a repartizat 18.000.000 de euro pentru a nu se vota motiunea de cenzura a PSD ului impotriva Guvernului boc PRADUIALA CONTINUA
|
|
9am243067 12 mesaje Membru din: 20/10/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:17
Cred ca romanii merita soarta,sunt lasi,fug de munca,cind muncesc mai rau pagubesc,acorda votul ca milogii la orce haimana care face cinste cu o tarie
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243067 12 mesaje Membru din: 20/10/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:44
Mai bine veniti sa vedeti cine sunt eu !
Ramona reala 1,75,55kg,22ani,bruneta senzuala,sexy,finuta si atragatoare ofer clipe de vis domnilor generosi si educati.Sunt o fire comunicativa,glumeata,discreta si romantica. 20 Oct 08:49 0734.078.888 0734.078.888 Pret 300L/h Nu va mai pierdeti timpul cu nimicuri,viata este scurta !
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 10:05
Basescu e presedintele Romaniei !
Dar tu cine esti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 10:20
De la: YS, la data 2010-10-20 10:05:56Basescu e presedintele Romaniei ! Exact,este presedintele Romaniei, cum a fost si Ceausescu....
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 10:58
De la: YS, la data 2010-10-20 10:05:56Basescu e presedintele Romaniei ! Nemernicul este presedintele nelegitim si impostor al Romaniei, pentru ca a obtinut aceasta demnitate prin furt ordinar si prin frauda. Respect demnitatea prezidentiala si scuip pe nelegitimul traian basescu.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:01
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 10:58:49De la: YS, la data 2010-10-20 10:05:56Basescu e presedintele Romaniei ! Agiata,agitata..............o fi din cauza vremiii..............sau cauze mai aparte!
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:38
De la: Tramp, la data 2010-10-20 11:01:50De la: 9am178165, la data 2010-10-20 10:58:49De la: YS, la data 2010-10-20 10:05:56Basescu e presedintele Romaniei ! Tu nu vezi ce face nemernicul basescu??? Alta transa de la FMI???? De ce masa, NU IMPRUMUTA BANI PE NUMELE LUI CA PERSOANA FIZICA???? De ce imrumuta pentru ca eu si cu tine si copiii nostri sa platim pentru hotiile lui??? |
|
9am243071 6 mesaje Membru din: 20/10/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:52
Basescu? cum nu stiti ,este cel care trimite parlamentarii PDL in starede ebrietate in Parlament sub conducerea lui IOAN OLTEAN,pentru VICTORIA FINALA
|
|
9am181116stteffy 3 mesaje Membru din: 29/01/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 18:50
Un golanas de cartier, cu maniere si apucaturi subminimale , un intrigant fara scrupule, mizeaza in cel mai inalt grad pe prostia si lipsa de memorie a celorlalti( asa se explica faptul ca azi spune un lucru iar maine spune tocmai pa dos . Un individ care pentru interesul sau sacrifica pe oricine si orice
Acest individ insa stie f.bine , asa cum ar spune Mircea Badea , cum s-ai prosteasca pe prosti. Asa se face ca avem presedintele [pe care il meritam |
|
9am243084 8 mesaje Membru din: 20/10/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 22:25
Traim si noi gasca PDL pe linga Basescu,pina ne adopta alte partide!
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 06:37
Religia a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.La inceput,toate vietuitoarele Universului,aveau planeta lor.Un mare cataclism produs in Univers care a facut imposibila viata pe alte planete,a culminat cu invadarea Pamintului ,pe care fiecare vietuitoare la cucerit in felul ei,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sal apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei umane pentru urmatoarea dimensiune
Raporteaza abuz de limbaj
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 10:24
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:38:13De la: Tramp, la data 2010-10-20 11:01:50De la: 9am178165, la data 2010-10-20 10:58:49De la: YS, la data 2010-10-20 10:05:56Basescu e presedintele Romaniei ! BASESCU `N PUSCARIE PRIETENI!!!! Repet, e noul salut la moda!!!!!!!!!!!!! |
|
9am243109 4 mesaje Membru din: 21/10/2010 |
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 19:38
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Basescu,un excroc,care cere 100.000 euro pentru un post in Guvern
|
|
Dinamic 284 mesaje Membru din: 8/07/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 08:48
Eu personal sunt cel pe care Matelotul Ceacar l-a ciuruit.....ca a fost dor un fleac....nu?
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 09:06
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Aha,haha,ha!Sa va vad,5 milioane in strada si plec in America Dar nu cred ca mai sunteti 5 miloane,poate in Spania ....Franta ...Italia ....!
|
9am081982 12 mesaje Membru din: 23/06/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:13
ca persoana fizica nu ma intereseaza dar eu nu stiu de cauta acolo la cotroceni deoarece locul lei este in alta parte...... stim noi unde
P.S. Langa Ceausescu Raporteaza abuz de limbaj |
|
PDL 981 mesaje Membru din: 6/09/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:39
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? BASESCU ESTE OBLIGAT SA FIE IAR PRESEDINTE S-a ajuns in cea mai bizara situatie.Basescu este aproape obligat sa devina presedinte. Nici un partid,cu exceptia PD-L nu are capacitatea de a propune o personalitate cu samse pentru presedentie. O adevarata SAHARA pol�itica in partidele oligarhice.Trebue sa vina din afara Oprescu,printul,Nati meier si dece nu vadim sau becali. Cu parere de rau trebue sa constatam ca Basescu a devenit azi o adevarata obsesie nationala. Tot ce misca in politica romaneasca se simte umilita si rapid trece la atacuri contra lui Basescu. Basescu este in toate. El este omul care si-a pus in gand sa schimbe o epoca,sa schimbe mesanjul politic creat dupa 1989 si care a scarbit atat de mult pe romani incat acestia fac o adevarata revolutie prin desconsiderarea politicii si pliticienilor-. Sa treaca 20 ani,sa treaca epoca fatidica a lui Brucan si noi sa ne aflam in acelas punct din care am plecat,adica cu mentalitati comuniste,fara nici o capacitate de inovare. iata dece Basescu este peste tot si in toate. Fidelii il admira,a creat din nimic un mare partid prezidential,dusmanii se cutremura si ii viseaza chipul in noptile lor de cosmar. Cel putin inca 5 ani,daca nu mai mult,nu se va putea face politica in Romania decat dupa partitura Basescu. El va lasa tarii efortul eroic al unui om din popor,a unui om modest dar hotarat si decis. Iata dece daca Basescu apare 1 ora la TV actiunea lui este discutata saptamani. Basescu l-a facut pe Nastase sa fie mic si uitati-va acuma la Crin,Printu sau geoana ce mici sunt,aproape neinsemnati. Nimeni din politicienii romani actuali nu se pot compara cu Basescu care pare facut din alt aluat. Deci deztractorii pot vorbi,presedintele fondator Felix poate urzi planuri,totul se surpa atunci cand apare basescu. Sa asteptam alegerile din toamna si sa vedem ce spune si poporul. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:41
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? BASESCU SI ILIESCU O doamna ziarista spunea la Realitatea TV ca este adevarat ca Basescu a intrat cu bocancii in clasa politica a perioadei de tranzitie dar a facut-o cu vorba,cu dreptul la opinie,in timp ce dl.Iliescu a intrat cu bocancii impotriva democratiei folosind minerii si s-a folosit de evenimentele din 1989 de teroristi ,lunetisti si arme automate pentru a trece de la un partid unic-PCR- la alt partid unic-FSN- si daca nu ar fi fost noua generatie si reactia Europei, partidul unic FSN nu ar fi dominat ca partid-stat 10-15 ani ci for ever. Sa sustii,chiar impotriva pozitiei oficiale a PSD doi candidati din care unul este doar prieten AL DLUI Iliescu si impins chiar de acesta chiar sa demisioneze din PSD este iar un adevar a duplicitatii batranului evec,al stilului sau de a face politica de la revolutia din 1989,la mineriade si la elaborarea unor constitutii pentru interesele lui personale si de grup. Sa folosesti parlamentul ca pavaza pentru a te apara de DNA este ,ceea ce dl.Iliescu spunea ca este o democratie originala,egalitatea in fata legilor ,a justitiei sunt vorbe in vant daca orice roman care greseste plateste dar un ministru sau un parlamentar este aparat de Constitutia lui Iliescu,de Curtea Constitutionala numita de Iliescu,de CSM in care domina oamenii lui Iliescu. Cateva adevaruri rostite de presedintele revolutiei noastre morale au determinat un cutremur de gradul 10 ,posturi de TV,tonomate ziaristice,politicieni expirati au luat foc.Si aceasta pentru cateva cuvinte. Ii supara ca dl.Basescu vede o atmosfera de blat in campania electorala in care dupa plimbarea cu elefantul,la indemnul unei doamne sa incerce si cu o femeie,dupa sacosele cu o gaina sau mititei,la violentele PSD girate de PNL,ce se mai poate spune decat ca atmosfera este de circ,de blat. Cat despre Dl.Tariceanu sunt putine lucruri de spus.Disperat,pozand ca apara PNL,acest domn,ca si Tatarascu,pur si simplu vinde PNL si il transeaza cu PSD si dl.Iliescu. Planificarea uniunii dintre PNL si stanga comunista chiar inainte de a se pronunta electoratul denota deruta in care se afla cei 322. Iata ce poate crea intr-o comunitate de politicieni terminati,reactionari,pusi doar pe capatuiala cateva cuvinte ale lui Basescu,cateva adevaruri spuse de el. Aceasta ne dovedeste ca dupa cum lumina nu poate sta alaturi de intuneric,politicienii din grupul 322 nu pot sta langa adevar si cuvintele Presedintelui ii omoara,ii aduce la starea de disperare. Ei vorbesc de izolarea PD-L dar nu observa izolarea lor de popor si de realitate. Europa este disperata si asa cum discutau unii comentatori la un post de TV austriac,Europa regreta primirea Romaniei in UE.Nimic din telurile democrate ale UE,cu toata disperarea dlui Basescu nu poate patrunde in societatea romaneasca dominata de Iliescu si Tariceanu.Deja avem presimtiri rele.Justitia este aservita,politicienii,parlamentarii au crucificat-o pe dna Macovei si acum sunt aparati de lege.Basescu este luat in derizoriu,nevoia de o noua Constitutie ii lasa rece pe cei din conducerile PSD si PNL. Tara este a lor,tara cred ei ca va fi a lor vesnic. Metodele electorale medievale:pomeni,batai,crime au instalat pentru inca 4 ani baronii PSD-PNL la consiliile judetiene si primarii,adica acolo unde vin banii UE. Domnii de la PSD-PNL isi fac doar cu ochiul si viseaza sa mai insele inca pentru un ciclu electoral poporul roman. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:42
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Basescu ,profesor in politica,viitor presedinte Este lipsta de valoare minciuna si invidia in politica.Avalansa de minciuni si scenarii care doresc sa inversuneze electoratul roman sunt incercari esuate ale grupurilor de interese oligarhice Bl.Basescu a trezit in practica politicii romanesti si admiratii dar si contestati acerbe,mai ales a acelor care vad in distrugerea sistemului politic post 1989 un pericol pentru ei si averile lor. Dl.Basescu are solutii pentru a inlocui sistemul politic corupt,politicianismul din Romania.Adesea,din acest motiv, el este numit un politician antisistem. Iata cateva: 1. O majoritate politica coerenta Crearea unei majoritati politice coerente, capabile sa redea increderea romanilor in tara lor si in viitor.Sperantele sunt indreptate in special catre noul si vechiul partid PD-L care si-a insusit de la inceput conceptiile prezidentiale si a inteles sa formeze echipa cu presedintele. 2. Reforma si democratie Construirea, prin dialog, a unui pact social pentru reforma si democratie. Trebuie sa continuam reformarea institutiilor statului si sa consolidam democratia.Sanatatea,educatia dar si alte reforme se afla pe masa presedintelui si in Programul PD-L. 3. Dezmembrarea sistemului oligarhic Dezmembrarea structurilor oligarhice prin care oameni din zona economica controleaza in mod netransparent si nedemocratic decizia politica.Crearea unui complex politico-econoimic este principala cauza a stagnarii economice si politice a Romaniei. 4. Independenta justitiei Intarirea institutiilor care combat marea coruptie si protejarea justitiei de influente politice.Chiar in conditii vitrege,de opozitie unita a oligarhilor(de tipul 322) dl.Presedinte a reusit o justitie care a inceput sa functioneze,in ciuda cruciadei PNL,PSD 5. Fonduri UE Asigurarea absorbtiei fondurilor puse la dispozitie de Uniunea Europeana, dandu-se prioritate agriculturii si dezvoltarii rurale, dezvoltarii infrastructurii rutiere, pregatirii profesionale si mediului.Sistemul oligarhic se foloseste de aceasta oportunitate pentru imbogatire iar daca nu pot, nu acceseaza aceste fonduri,cazul guvernului tariceanu 6. Votul uninominal Trecerea de la votul pe liste de partid la alegerea directa a fiecarui parlamentar, prin vot uninominal ca element important in procesul de reformare a clasei politice.Actualul vot uninominal nu este suficient si nici nu este uninominal.De aceea uninominalul in doua ture de scrutin se va impune in urmatorul ciclu electoral 7. Parlamentul unicameral Reformarea sistemului politic romanesc prin trecerea la Parlamentul unicameral si in acelasi timp clarificarea relatiei institutionale intre Parlament, Presedinte si Guvern 8. Descentralizare si mai ales descentralizarea administrativa Debirocratizarea statului prin apropierea deciziei de cetatean, respectiv accelerarea proceselor de descentralizare in care prioritate trebuie acordata sistemului de educatie, sistemului de sanatate si politiei locale.In acest domeniu liberalii nu au facut nimic,din contra au marit centralizarea si rolul statului care este mult mai favorabil raptului. 9. Educatie Transformarea sistemului de educatie in principalul motor de dezvoltare al Romaniei.Lozinca bani contra reforma reprezinta poate cel mai liberal slogan,pe care insa PNL nu-l aude. 10. Servicii medicale Modernizarea si eficientizarea asistentei medicale pentru a se ajunge la un nivel al serviciului satisfacator pentru populatie.Acest sistem care ucide 60.000 romani anual trebue distrus si reconstruit 11. Diaspora Apropierea romanilor stabiliti in strainatate de tara mama.Se pare ca in strainatate Dl.basescu si PD-L au reusit sa cucereasca inimile romanilor din strainatate. 12. Politica externa Respectarea angajamentelor internationale pe care Romania si le-a asumat. Ce a facut Basescu in 2 ani si jumatate? A luptat impotriva coruptiei; A vorbit deschis despre "baietii destepti" si grupurile de interese nelegitime din energie; Nu a tolerat ca institutiile statului sa nu-si faca datoria; A spart legea tacerii: 1,5 milioane de dosare ale securitatii au fost predate la CNSAS; Nu a negociat cu oligarhia politico-economica creata in 17 ani de tranzitie; A condamnat crimele comunismului; A aparat independenta justitiei; A sustinut sindicatele in obtinerea a 5% din PIB pentru educatie; A cerut ca fondurile europene sa ajunga la agricultori si micii intreprinzatori, nu la clientela politica; A inceput batalia cu clientela politico-economica din sectorul energetic; A cerut introducerea votului uninominal ca solutie pentru insanatosirea clasei politice. De fapt, Presedintele Traian Basescu a fost suspendat tocmai pentru ca a facut ce a promis, nu pentru ca ar fi incalcat Constitutia. Constitutia o incalca Dl.tariceanu care agreseaza vointa Parlamentului(chiar si a celor 322) cand se opune unei legi prin ordonanta sa de urgenta(adica urgenta pentru oligarhi) |
|
dragobete 5 mesaje Membru din: 2/10/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:44
El este hartia de turnesol pentru multi dintre voi.Este omul ideal pentru a va reprezenta:mistocar,flegmatic,lipsit de simtul onoarei,mincinos pana la Dumnezeu,intrigant,�hahalera�........Din pacate asa sunt multi dintre noi......astfel a si ajuns in fruntea statului,stat ce a luat-o sub conducerea lui puternic la vale......Cititi ce scria prin 37 M.Eliade despre romani......tabloul este de stricta actualitate....As zice voi pupi-n basistii sa formati un partid si sa-l urmati pe marele conducator pe mari si oceane..
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:50
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Basescu este un om mare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:53
De la: 9am243044, la data 2010-10-19 09:32:16De 6 ani de zile ,o pocitanie de barcagiu,violeaza Legile si Constitutia Romaniei.Parlamentul poate destitui presedintele pentru incompetenta si fraude la Constitutie,dar nu o face fiind forul legislativ al Romaniei si atunci barcagiul,folosind un ciot de cosas,batjocoreste poporul.GHINEI BRE ? Pocitanie esti dumneta iar de violat violezi legile de bun simt. Fraude la Constitutie face felix si Nus,iar incompetenti afara de dumneta este ponta si Crin. La scoala cu tine sferto-doctule! |
|
dragobete 5 mesaje Membru din: 2/10/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:54
Nu cred in aplaudacii psd-ului,pnl-ului etc. dar sa sustii ca Marinerul a facut tot ceea ce a promis in campaniile electorale este o dovada ca suntem o natie bolnava si ne meritam soarta.PE CE LUME TRAIESTI DOMNULE?!
|
9am178851 4 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:56
Prea multe vorbe pentru o vreme care va ramane in istorie ca vremea lui BASE-CHIORUL.
|
9am178851 4 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 12:59
Interesanta contradictia dintre mesaj si ortografie.
|
Archer 15 mesaje Membru din: 10/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 13:21
Pt toti pupinbasishtii > sunteti mai retardati decat prevede legea pe care insusi cinstitul dos pe care voi il pupati de ani buni a facut-o!! Dupa atata minciuna si prostie, hotie,etc inca mai aveti curaj sa postati cuvinte pupinbasiste?? daca v-a convenit in ce hal a adus tara sa va fie de bine, noua celor mai multi nu ne convine
|
|
cristalcomsrl 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 13:40
|
|
lefteria 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 13:42
un om cinstit
|
|
|
|

Agiata,agitata..............o fi din cauza vremiii..............sau cauze mai aparte!
El este hartia de turnesol pentru multi dintre voi.Este omul ideal pentru a va reprezenta:mistocar,flegmatic,lipsit de simtul onoarei,mincinos pana la Dumnezeu,intrigant,�hahalera�........Din pacate asa sunt multi dintre noi......astfel a si ajuns in fruntea statului,stat ce a luat-o sub conducerea lui puternic la vale......Cititi ce scria prin 37 M.Eliade despre romani......tabloul este de stricta actualitate....As zice voi pupi-n basistii sa formati un partid si sa-l urmati pe marele conducator pe mari si oceane..
Nu cred in aplaudacii psd-ului,pnl-ului etc. dar sa sustii ca Marinerul a facut tot ceea ce a promis in campaniile electorale este o dovada ca suntem o natie bolnava si ne meritam soarta.PE CE LUME TRAIESTI DOMNULE?!