Info
x
Nu transformati supermarketul in cresa !!!
|
hannah 4 mesaje Membru din: 21/08/2010 |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 23:04
Lasa-ti copiii acasa cand te duci la supermarket. Nu-l plimba cu caruciorul alimentar ! Este DREPTUL celorlalti cumparatori sa NU FIE obligati sa ASCULTE PLANSUL COPILULUI TAU si sa isi faca cumparaturile in LINISTE
sustine acest grup pe www.facebook.com/group.php?gid=155345651149316&ref=mf Raporteaza abuz de limbaj |
|
hannah 4 mesaje Membru din: 21/08/2010 |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 23:06
ma simt jignita de faptul ca nimeni nu isi mai da seama ca odata ce isi baga 2 copii in caruciorul alimentar de la supermarket pe langa alimente gen paine, legume, carne.... copii aia vin de afara !! adica sunt prin noroi mai ales ca ploua afara.
Nu am nimic cu copii nimanui dar totul are o limita. Du...pa ce pleaca o astfel de familie de la un carucior in care a topait bine mersi copilul cu pantofii cu plini de noroi si a pipait caruciorul cu "muci" de prin nas... vine omu obosit de la servici si el sa-si cumpere ceva de la magazin se ce nimereste....pai isi acelasi carucior in care totcmai si-au lasat astia urmele.... si sa mai pun eu alimente in caruciorul ala dupa care sa le mananc!!!?? unde le e capul la oamenii astia pai nu suntem frate la Disneyland unde tot omu isi duce pruncul sa se zbenguie ci e vorba de un supermarket unde omul isi cumpara alimente...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 23:44
Mi se pare ca exagerezi ,oricum...
..Poate ca acei oameni ,vin cu copii la cumparaturi, ca nu au cu cine sa-i lase acasa... ...oricum produsele pe care le pui in cos,sunt ambalate,si se stie ca acel cos a fost si este utilizat,orice produs comestibil, se afla frumos ambalat intr-o punga si urmeaza a fi spalat acasa,inainte de consum....(ma refer la fructe),noi ne spalam pe maini de cum sosim acasa....,chiar nu inteleg care e problema.... ...si daca copilasul urla sau plange,doar nu o sa stai sa-l asculti ore in sir,mergi pe raion ,alegi ceea ce te intereseaza, apoi mergi la casa...... simplu ca ,,Buna Ziua'' !!!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 00:02
Chiar ca asta-i ultima grija pe care o am legata de cosul de la supermarket...oricum caruciorul respectiv este lasat afara sau in parcarea subterana, deci nu poti sa eviti atingerea pachetelor cumparate de mizerie...oricum nu am vazut in nici un supermarket sa se fi gandit cineva ca nu se pun alimentele amestecate cu celelalte produse de exemplu cu detergentii si aromatizantele de WC..
Ar trebui intai sa te certi cu supermarketurile sa igienizeze carucioarele si cosurile, apoi sa puna niste pungi izolatoare la raioanele de detergenti, pamant de flori si industriale, iar daca rezolvi sa ofere o garantie ca in depozite nu zburda suflete vii pe boxurile de bere, sucuri si dulciuri, atunci te sustin in disciplinarea copiilor care insotesc parintii la cumparaturi. Astfel, daca se mai pierde cate unul pe acolo, voi ruga serviciul clienti sa nu mai anunte la microfon, daca ramane pierdut copilul respectiv nu ne va mai deranja altadata.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 04:12
E o problema. Nici nu mi-am dat seama, fiindca toate sint ambalate. Dar iti poti pune tu o hirtie pe fundul caruciorului, fiindca oricum se mai varsa unele necomestibile pe acolo.
Sau poate fi infasurat copilul in hirtie.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 12:34
De la: hannah, la data 2010-09-01 23:04:25 Lasa-ti copiii acasa cand te duci la supermarket. Nu-l plimba cu caruciorul alimentar ! Este DREPTUL celorlalti cumparatori sa NU FIE obligati sa ASCULTE PLANSUL COPILULUI TAU si sa isi faca cumparaturile in LINISTE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 12:35
De la: nastasemihail, la data 2010-09-02 04:12:54E o problema. Nici nu mi-am dat seama, fiindca toate sint ambalate. Dar iti poti pune tu o hirtie pe fundul caruciorului, fiindca oricum se mai varsa unele necomestibile pe acolo.
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:03
De la: hannah, la data 2010-09-01 23:04:25 Lasa-ti copiii acasa cand te duci la supermarket. Nu-l plimba cu caruciorul alimentar ! Este DREPTUL celorlalti cumparatori sa NU FIE obligati sa ASCULTE PLANSUL COPILULUI TAU si sa isi faca cumparaturile in LINISTE Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:20
Poti sa-ti comanzi produsele online: astfel nu mai ai contact cu caruciorul si nu esti obligata sa asculti plansul copiilor.
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 00:25
De la: july, la data 2010-09-04 18:20:18Poti sa-ti comanzi produsele online: astfel nu mai ai contact cu caruciorul si nu esti obligata sa asculti plansul copiilor. .....de parca ar fi ....corul copiilor acolo.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 01:47
De la: Ebony, la data 2010-09-04 12:35:21De la: nastasemihail, la data 2010-09-02 04:12:54E o problema. Nici nu mi-am dat seama, fiindca toate sint ambalate. Dar iti poti pune tu o hirtie pe fundul caruciorului, fiindca oricum se mai varsa unele necomestibile pe acolo.
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 06:36
In hirtie colorata, sa fie distractiv/
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am154027 22 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 15:59
cred ca copiii nu ar trebui sa deranjeze