Urmareste-ne »

nimic nu mai e sigur

Comentarii pe articolul "Un ‘natural born killer’ a impuscat 21 de elevi"

Trimis de la 15 Septembrie 2006, ora 08:06
Azi incepe scoala si la noi, mai putem spune ca ne trimitem copii la scoala unde sunt in siguranta?nicaieri nu mai poti spune ca esti in siguranta!!!!!!!!
 
isacmihai
Trimis de isacmihai la 15 Septembrie 2006, ora 08:12
situatia de aici este cu atat mai intens mediatizata cu cat este vorba de Canada nu de Statele Unite... Canda fusese declarata nu de mult "cea mai sigiura tara" din americi, si fusese demonstrata si de mai multe documentare americane treaba asta...
 
vilascout
Trimis de vilascout la 15 Septembrie 2006, ora 09:17
..... nu inteleg de ce va alarmati atat.. in ciuda atator scandaluri pot sa afirm: NU EXISTA VIOLENTA IN SCOLILE DIN ROMANIA... tot ce se vede la Tv sunt doar cazuri izolae, publicitate negativa... Imediat cum s-a incheiat greva profesorilor a si inceput presa cu acea campanie de denigrare.... prostii, prostii.. e incredibil cat de usor ne poate manipula presa...
 
luckyntel
Trimis de luckyntel la 15 Septembrie 2006, ora 10:35
parerea mea este ca exista violenta in scoli..am vazut prea multe cazuri ca sa spun ca nu exista. nu are nici o legatura cu greva profesorilor. si nu vorbesc de violenta profesori - copii, ci de violenta copii - copii si copii - profesori.
 
Lyria
Trimis de Lyria la 18 Septembrie 2006, ora 02:27
Printre elevii impuscati se aflau si 2 romāni, fratii Romano. Au imigrat cu familia in 2002. Ucigasul era un tip de 25 ani, depresiv si complexat, urāndu-i pe toti tinerii fericiti, care dorea sa se faca remarcat. Detinea in mod legal 3 arme. Nu facea parte din nici un grup deosebit si nu avea nimic in comun cu goticii, care de altfel nu sunt agresivi.
Nebuni ca asta sunt peste tot in lume.

 


Alte comentarii pe articolul Un ‘natural born killer’ a impuscat 21 de elevi

Ultimele postari pe forumul 9AM
×
 
off