Urmareste-ne »

e vorba de ziua de 12 decembrie 2012 cand sistemul nostru solar se va alinia cu alte sistem,ziua in care..

Comentarii pe articolul "VIDEO: Ziua in care Pamantul se opri: Omul nu este cea mai importanta specie"

soare
Trimis de soare la 17 Decembrie 2008, ora 01:00
se vor inversa polii, scoarta terestra va fi brusc afectata de raceala brusca si vor avea loc schimbari georgafice masive, continentele practic se vor sparge, se vor scufunda sub apa unele parti de continente,alte pamanturi vor iesii la suprfata, datorita schimbarii polilor va fi noapte 3 zile, pamantul va vuii ca un trozent infricosator, va fi posibil sa vedem spiritele celor morti insotiti de cei carora le spunem ingeri care vor venii sa astepte si sa calauzeasca sufletele spre D-zeu.

maiasii au numit aceasta zi ''Sfarsitul timpului'', insa lumea nu va disparea doar ca nu vor mai simti scurgerea timpului (cei ce vor supravietii) centura fotonica ce va atinge planeta va face sa creasca campul vibrational ceea ce ca face posibila supravietuiea doar a persoanelor cu vibratii inalte (sentimente bune, pozitivi) ceilalti pur si simplu se vor dezintegra.(e singura solutie ca PSD-ul sa dispara)
Lumina solara va disparea fiind inlocuita cu lumina centurii fotonice (similara cu aurora boreala)
vor supravietuii cei cu sufletul bun, altruistii,iubitori ,cu sufletul curat..... o noua lume se va forma, un singur popor ce va avea o singura limba,vor fi condusi de un singur om (culmea nascut in Bucovina,in prezent e un tanar care studiaza/traieste in Frantza)
istoria apocalipsei se repeta odata la 28500 ani....
mai sunt 4 ani pana la termen...
cine are ochi sa vada si urechi sa auda...semnalele sunt peste tot...
asa ca traiti-va viata cum credEti ca e mai bine, nu putem face nimic sa impiedicam MAREA SCHIMBARE
 
minunatul_25
Trimis de minunatul_25 la 17 Decembrie 2008, ora 08:35
chiar asa , sunt scrieri pur comerciale , in 2012 nu se va intampla absolut nimic iesit din comun .oricum cei de rand ,nu au un bagaj atat de mare de cunostinte ca sa-si dea seama ce-i asteapta , mai documentativa ,si pe urma incercati sa va intrebati, cat de mult sunteti consumatorul celor puternici ?
mult spoorr la consum
 
yo2asb
Trimis de yo2asb la 17 Decembrie 2008, ora 08:57
@soare_severina
"mai sunt 4 ani pana la termen..."
Patru ani sunt aproape suficienti sa studiezi gramatica limbii
romane pana la un nivel acceptabil!
 
royan32
Trimis de royan32 la 17 Decembrie 2008, ora 09:27
de unde stii mah severina despre respectivul tanar ??
 
royan32
Trimis de royan32 la 17 Decembrie 2008, ora 09:40
minunatule, pai sa-ti spun eu de ce nu se va intampla nimic- conform unor scrieri esoterice, cica astia care nu au "vibratii inalte " cum ar fi sa fie buni, aici m-am distrat putin, raman aici pe pamant fara sa-si dea seama de ceva ! insa "ascend" toti astea de fac parte din organizatiile esoterice care comunica prin channelling- de unde parvin si informatiile de mai sus- asa ca daca vrei sa ascenzi si tu si trebuie sa intri intr-un asemenea grup, vibratia asigurata 100% !

 
petrebarbos
Trimis de petrebarbos la 17 Decembrie 2008, ora 12:37
In ultima vreme se fac mereu referiri la anul 2012 ca un sfarsit al acestei lumi, dar cei care fac asemenea afirmatii nu cunosc aproape nimic din religiile lumii. Inainte de a promova idei demne de filmele de Oscar, ar fi recomandat sa studieze cultura si civilizatia unor mari popoare si religii, altminteri sa nu se intample ca in anul 1000 al erei crestine, cand mii de oameni asteptau imbracati in haine albe sfarsitul lumii.
Inchei amintind ca in istoria civilizatiei omenirii anul 2000 nu exista, marile religii ale lumii nu au acest an si nici nu vom avea sansa sa il atingem, nici noi si nici nepotii nepotilor nostri.
 
nyk_usor77
Trimis de nyk_usor77 la 17 Decembrie 2008, ora 14:00
Si eu sunt patriot , da ce facem cu spaniolii care au si ei tanarul lor , ba chiar si grecii {vorbeam cu o amica grecoaica} au si ei salvatorul lor ... si sunt sigur ca mai toate popoarele viseaza la al lor Prometeu , nu e popor sa nu se creada buricul pamantului .
Treaba cu timpul sta cam asa : Din pacate datele sunt gresite, chiar si conventia asta in care traim functioneaza la nivel mai inalt de cateva sute de ani iar popa care a hotarat anul 0 dupa anul nasterii a recunoscut ca a facut-o la cererea Papei pentru a gasi o data potrivita pastelui ... multe popoare aveau {unii inca mai au ] propriul calendar .
Sincer as fi preferat calendarul stramosilor nostri destul de diferit de asta si calculat fara nici un interes meschin.
Putem fi buni si fara ajutor din partea unora ce ne obliga la asta in perspectiva unui viitor minunat si dezastruos in acelasi timp
Celor care pun botu la sfarstul lumii iminent , la diverse persoane ce vorbesc in somn, la un singur limbaj pe glob, ingeri sau extraterestri ,la tehnici spirituale stupide , la..... Keep on dreaming ..... vise placute ... sau de ce nu ... DESTEPTAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
sfinx34_orizont
Trimis de sfinx34_orizont la 24 Decembrie 2008, ora 13:35
severina draga fi tu sigura ca nu o sa se intample nimic, dar daca ar fi sa se intample ar fi foarte bine pt ca planeta e plina cu toti ratatii
 
9am246825
Trimis de 9am246825 la 11 Aprilie 2011, ora 11:04
am calculat datele la care meteoritii au trecut pe langa paman de la data de November 9, 2009 pana pe March 10, 2011 si am continuat pana am dat de data de 12 decembrie 2012, fara sa fi auzit de aceasta zi pana sa calculez, vorm mai trece meteoriti pe langa pamant pana atunci in jur de 5, ramane de vazut
 


Alte comentarii pe articolul VIDEO: Ziua in care Pamantul se opri: Omul nu este cea mai importanta specie