Urmareste-ne »

XXX

Comentarii pe articolul "Dana Savuica face sex in balansoar"

radulucianscarlat
Trimis de radulucianscarlat la 04 Octombrie 2007, ora 09:50
.....stiu pe cineva care a facut-o in ghena de gunoi. Am auzit (nu sunt sigur ca e adevarat) ca altcineva a facut sex in capitza de fan.Un prieten de-al meu a pus-o cu una in mare.Un alt prieten a facut-o intr-un boschete langa metrou la Politehnica.
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 10:57
sa faca unde are chef,nu?nu are voie omul nici sa faca sex fara sa se scrie despre asta...ma in treb cum au aflat de balansoar...sau o fi fost ea atat de proasta sa spuna...ca doar e blonda...
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 11:00
EU DACA AS FI SOTUL EI,M AS SIMTI DERANJAT SA AFLE LUMEA CUM SI UNDE FAC SEX
 
crew
Trimis de crew la 04 Octombrie 2007, ora 11:59
poate ca nici nu au facut si o fi doar o dorinta de-a doamnei in cauza. poate ca asta vrea si ii este rusine sa-i spuna direct sotului asa ca bate si ea un apropos prin ziare!!!!! chiar, copilul nu a dat peste ei niciodata?
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 20:19
Dana Svuic pare o doamn de lume bun, dar este personajul care m irit cel mai mult n ultima vreme. Oare chiar crede domnia sa c intereseaz naia romn cnd o face i cum o face. Auzem c, ar fi declarat pe un post de televiziune, c i trezete soul dimineaa cu un sex oral.
mi pare ru, dar mereu am crezut c acest doamn frumos i de succes are alte puncte tari, nu acesta. Cu aa ceva, cu arta de-a suge pixul se laud fetele de pe centur, nu o doamn frumos i educat din lumea bun, aa cum este Dana Sviuc. n mine i-a pierdut un admirator sincer. Maria de la Cluj
 
lunguionel
Trimis de lunguionel la 05 Octombrie 2007, ora 23:29
DANO!!1AUZI FA !!DA PE ACOPERIS AI INCERCAT??DA IN POD??SI,SI,INTRE SINELE DE TRANVAI SAU DE CALE FERATA??E CE ZICI??
 


Alte comentarii pe articolul Dana Savuica face sex in balansoar