Urmareste-ne »

XXX

Comentarii pe articolul "Dana Savuica face sex in balansoar"

radulucianscarlat
Trimis de radulucianscarlat la 04 Octombrie 2007, ora 09:50
.....stiu pe cineva care a facut-o in ghena de gunoi. Am auzit (nu sunt sigur ca e adevarat) ca altcineva a facut sex in capitza de fan.Un prieten de-al meu a pus-o cu una in mare.Un alt prieten a facut-o intr-un boschete langa metrou la Politehnica.
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 10:57
sa faca unde are chef,nu?nu are voie omul nici sa faca sex fara sa se scrie despre asta...ma in treb cum au aflat de balansoar...sau o fi fost ea atat de proasta sa spuna...ca doar e blonda...
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 11:00
EU DACA AS FI SOTUL EI,M AS SIMTI DERANJAT SA AFLE LUMEA CUM SI UNDE FAC SEX
 
crew
Trimis de crew la 04 Octombrie 2007, ora 11:59
poate ca nici nu au facut si o fi doar o dorinta de-a doamnei in cauza. poate ca asta vrea si ii este rusine sa-i spuna direct sotului asa ca bate si ea un apropos prin ziare!!!!! chiar, copilul nu a dat peste ei niciodata?
 
Trimis de la 04 Octombrie 2007, ora 20:19
Dana Săvuică pare o doamnă de lume bună, dar este personajul care mă irită cel mai mult în ultima vreme. Oare chiar crede domnia sa că interesează nația română când o face și cum o face. Auzem că, ar fi declarat pe un post de televiziune, că își trezește soțul dimineața cu un sex oral.
Îmi pare rău, dar mereu am crezut că acestă doamnă frumosă și de succes are alte puncte tari, nu acesta. Cu așa ceva, cu arta de-a suge pixul se laudă fetele de pe centură, nu o doamnă frumosă și educată din lumea bună, așa cum este Dana Săviucă. În mine și-a pierdut un admirator sincer. Maria de la Cluj
 
lunguionel
Trimis de lunguionel la 05 Octombrie 2007, ora 23:29
DANO!!1AUZI FA !!DA PE ACOPERIS AI INCERCAT??DA IN POD??SI,SI,INTRE SINELE DE TRANVAI SAU DE CALE FERATA??E CE ZICI??
 


Alte comentarii pe articolul Dana Savuica face sex in balansoar

Ultimele postari pe forumul 9AM
×
 
off