Urmareste-ne »

femeia la 50 ani!

Comentarii pe articolul "O noua strategie pentru a aduce romanii la munca"

Lady_Yin
Trimis de Lady_Yin la 04 Iunie 2007, ora 07:24
Dragii mei! Femeile romance la virsta de 50 de ani sint obosite, pentru ca ele au avut dubla munca , una la servici si alta acasa tot atitea ore !!!( a nu se compara cu femeile occidentale!!!)Asadar,propun in mumele a milioane de femei , ca sa se voteze o lege, pentru a putea fi pensionata de drept, dar si posibilitatea de a lucra in cazul in care inca mai simte energia necesara, adica sa aiba posibilitatea de a alege una din aceste doua optiuni. Ar fi foarte corect asa! iar barbatii de asemenea la virsta de 60 de ani, pentru ca ei sint mai puternici, deoarece au "chiulit" de la cel de-al doi-lea "job" de acasa in marea lor majoritate, cel putin in generatia noastra! Sintem muncite mult si stresate de-a lungul timpului, deoarece am trait in comunism si stiti bine cum era tratata femeia, iar perioada de tranzitie la fel de grea si stresanta, mai ales pentru cele care sint divortate si au luptat din rasputeri cu greul de a-si creste si educa copii , de a-i intretine si de a- da la scoli inalte! Nu a fost deloc usor si pentru asta noi , generatia de 50 ani, ne simtim obosite! Vrem sa avem posibilitatea de a alege pensionarea la 50 ani sau de a lucra mai departe! Doresc ca aceasta tema sa fie citita si analizata cit mai curind de cei care au puterea de a decide!Daca vor ramine insesnsibili la aceasta cerere, atunci vom fi in continuare vitregite de soarta ca si pina acum de multe drepturi!!!
 
viorica_blendea
Trimis de viorica_blendea la 04 Iunie 2007, ora 14:23
vblendea@k.ro
 
mioaraco2003
Trimis de mioaraco2003 la 04 Iunie 2007, ora 15:13
oh,da sunt de acord in totalitate.deja rata de viata a scazut foarte mult si ar fi nemaipomenit ca de la 50 de ani sa incepi sa te ingrijesti mai mult sa poti depas8i acest prag critic de 50-55 de ani.cine doreste sa munceasca dupa ,sa isi suplimenteze pensia printr-un nou job.ideea e super excelenta si ar tb sa fim unite si sa sustinem mai multe femei aceasta cauza.

 
andrada_p2003
Trimis de andrada_p2003 la 04 Iunie 2007, ora 16:05
Subscriu in procent de 100%.In ce priveste pe cei de la putere sunt convinsa ca vor uita ca si ei au mame surori si fete .Nu stiu cand femeia va scapa de " sexul slab " cand acest sex slab , munceste cel putin dublu decat un barbat .Cum speranta moare ultima voi spera si eu ca cei de la putere vor face ceva si pentru femeia anului 2007.
 
Lady_Yin
Trimis de Lady_Yin la 04 Iunie 2007, ora 16:07
ideea mea nu este pentru suplimentarea pensiei pentru ca cerem prea mult, ci sa ne lase sa alegem intre optiunea de a iesi la pensie la 50 de ani, ori sa continuie cine poate !
 
Lady_Yin
Trimis de Lady_Yin la 04 Iunie 2007, ora 16:12
ATUNCI SA NE UNIM SI LA ACTIUNE DRAGELE MELE! E TIMPUL SA NE ASCULTE SI PE NOI CINEVA.TREBUIE!
 
ileanapopovici69
Trimis de ileanapopovici69 la 21 Iunie 2007, ora 19:44
Intr-adevar,cum e BADJOCORITA femeia in Romania nu mai e niciunde in lume.Barbatii se considera capi de familie in toate,ei detin toata puterea ,chiar daca intelectual unii sunt de nota 2.Nu mai au nici un respect fata de femeie si in loc de sotie au numit-o SLUGA si chiar sac de box.Femeia trebuie sa-i intemeieze familia barbatului prin nastere de copii,femeia trebuie sa mearga la servici sa aduca bani in casa,femeia trebuie sa gateasca,tot ea trebuie sa faca curatenie,etc...Ca atare la 45-50 ani e la pamant:obosita,ramolita,IMBATRANITA.CONSIDER CA LA 50 ANI FEMEILE AR TREBUI SA-SI VADA DE ODIHNA,DE LINISTE,DE SANATATE.Oricum la cat a tras cine stie cat o va mai duce,fiindca urmeaza nepotii,medicamentele,etc...SE MAI ODIHNESTE DOAR PE LUMEA CEALALTA.Cu respect pentru toate femeile din Romania.
 
Lady_Yin
Trimis de Lady_Yin la 22 Iunie 2007, ora 16:34
ADEVARAT! TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILUL SA CEREM ACEST DREPT PENTRU AL ANALIZA CEI IN MASURA SI PENTRU A-L PUNE IN APLICARE, DEOARECE NU SE POATE ALTFEL, NE DISTRUG IN CAZ CONTRAR! LA 60 DE NI SINTEM BUNE DOAR DE INMORMINTAT!!! ATENTIE! LA LUPTA!
 


Alte comentarii pe articolul O noua strategie pentru a aduce romanii la munca