Premierul desemnat Sorin Grindeanu a transmis sambata, pe Facebook, un mesaj in care da asigurari ca viitorul Guvern va lua “de urgenta” masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor, deoarece increderea pe care acestia au avut-o in programul de guvernare ii responsabilizeaza pe social-democrati.

“Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari. Tara a cunoscut o perioada plina de incertitudini care incep sa se risipeasca si cu totii speram ca Noul An ne va aduce liniste, progres si zile mai bune. Va asigur ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor. Increderea pe care dumneavoastra ati avut-o in programul nostru de guvernare ne obliga si ne responsabilizeaza. Pe aceasta cale, in numele colegilor mei, va multumesc!”, a transmis premierul desemnat.

In incheiere, Sorin Grindeanu le-a urat romanilor ca 2017 sa le aduca sanatate, incredere si prosperitate.

“Imi doresc ca 2017 sa ne aduca tuturor sanatate, incredere si prosperitate! LA MULTI ANI!”, si-a incheiat mesajul social-democratul, conform News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.