Yuppy iti prezinta cateva optiuni de petrecere a timpului liber in acest weekend prelungit.

1. Pe 30 noiembrie, The Mission Live aduce pe scena Romexpo doi dintre cei mai puplari artisti britanici ai momentului: Jamie Woon si Jessie Ware. Cumparate in avans, biletele costa 70 de lei, in timp ce, in seara concertului pretul este de 90 de lei.

2. Tot pe 30 noiembrie, dar in Atelierul de Productie de data aceasta, SUBCARPATI mai sarbatoresc un an de existenta. Cu o zi inainte de 1 Decembrie, Banana Society si Atelierul de Productie organizeaza o petrecere de folclor contemporan pe ritumurile celor de la SUBCARPATI, cu proiectiile lui Dan Basi si tuica de caise a lui Gojira.

3. Cum vineri seara il sarbatorim pe Andrei, Chat Noir organizeaza St Andrew's Night. Adica un party care te fereste de strigoi si alte spirite malefice. Atentie, luati usturoi cu voi, caci Chat Noir promite sa va rasplateasca cu shoturi din partea casei.

4. Incepem ziua de 1 decembrie cu un spectacol de dans. Despre Un Tango Mas este vorba, un spectacol realizat de Razvan Mazilu care va avea loc la Odeon, de la ora 19:00

5. Dupa dans, petrecem ziua Romaniei in club Planters. Este, de fel, unul din putinele cluburi care organizeaza petrecere tematica de ziua nationala. „Vino imbracat in culorile nationale si vino cu un steag si cu spiritul de cetatean responsabil si hai sa petrecem impreuna in Planters Club”. Ce ziceti, mergem?

6. Duminica, 2 decembrie, trecem pe la Targul de Mos Nicolae care se tine la Muzeul National al Taranului Roman. Sorcove, linguri, tuica, vin, turta dulce, cozonaci, miere, placinte, suc de mere, masti, fluiere, impletituri din panuse, oale, scaunase, podoabe, opinci, cergi, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale sau jucarii sunt doar cateva dintre obiectele pe care le veti putea gasi in cadrul targului.

7. Tot pe 2 decembrie, iubitorii de frumos si arta sunt invitati la Extravaganza Fashion Fair, un targ care promite haine si accesorii nascute din mainile artistilor, cosmetice bio, delicatesele bunicii si muzica live.

Citeste si:
Târg de Sfântul Nicolae la Muzeul Naţional al Ţăranului Român
Târg de Sfântul Nicolae la...

Pe la ce evenimente planuiti sa mergeti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.