Clubberii, tot mai multi in orasele in care pulsul nocturn al sfarsitului de saptamana defineste stiluri de viata, aleg locurile care pot intretine imaginea unei "caste" "glam" si "trendy", care se lauda cu cei mai renumiti DJ (de cele mai multe ori adusi pe bani grei de "afara") si cu cele mai multe vedete. Cultura clubbing din Romania s-a aliniat deja tendintelor internationale.

Desi fenomenul a luat amploare in toata tara, se poate spune ca Bucurestiul detine monopolul petrecerilor, fapt explicat, sustin specialistii, prin potentialul financiar al Capitalei si prin obisnuintele de consum ale bucurestenilor. Pentru ca petrecerile de sfarsit de saptamana aduna, de fapt, multe alte categorii de public, "Evenimentul zilei" a realizat un top al celor mai importante cluburi "de iarna" din Bucuresti si din orasele mari din tara.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.