Fostul international Florin Raducioiu a fost acceptat, ieri, la examenul sustinut pentru obtinerea licentei de agent de jucatori, dupa ce, in luna martie fusese respins de catre Comisia pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori din cadrul FRF.

Alaturi de Raducioiu au mai obtinut licenta de agent de jucatori Marius Kalmar, Aurel Marinescu, Radu Matasareanu, Florin Sangeorzan si Erich Marcel Schreiber, in timp ce Dragos Daniel Ciorascu si Emilian Dorel Voicu au fost respinsi. Cei sase admisi au intrunit procentajul minim de 66 la suta din totalul punctelor acordate pentru raspunsurile corecte, respectiv au obtinut minim 26 de puncte din 40 posibile.

Candidatii declarati respinsi au dreptul sa se prezinte la reexaminare in sesiunea urmatoare. In cazul in care nici la reexaminare nu obtin numarul minim de puncte, atunci acestia mai au dreptul la un nou examen doar dupa trecerea altor doua sesiuni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.